- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- Konu Sahibi KumsalveDeniz
-
Günaydın çok teşekkür ederim canım Gelsin ve gitmesin artıkSupersin canim kendim vermis gibi sevindim gelsin iki basamaklar
Merhaba benim hedefim de sizinle aynı takipte olucam sizi inşallah ikimizde hedefimize ulaşacağızİyi akşamlar sevgili günlük Uzun aradan sonra yarın başlıyorum Hedefime ulaşmak istiyorum
Merhaba inşallah canım memnun olurumMerhaba benim hedefim de sizinle aynı takipte olucam sizi inşallah ikimizde hedefimize ulaşacağız
Kendime hedef koydum insallah 13 Nisan'da 58 kilo olcam hedefime ulaşmış olacamMerhaba inşallah canım memnun olurum
Süper canım işin sırı kararlı olmaktan geçiyor gerisi zaten gelir başarılarKendime hedef koydum insallah 13 Nisan'da 58 kilo olcam hedefime ulaşmış olacam
Teşekkür ederim inşallah olur 12 verdim kaldı 20Süper canım işin sırı kararlı olmaktan geçiyor gerisi zaten gelir başarılar
Kilolar verilmeye başlanmış Artık vücut diyet moduna girmiş çok rahat verirsiniz uyguladığınız bir diyet varmı inşallah canımTeşekkür ederim inşallah olur 12 verdim kaldı 20
Karatay beslenmesi yapıyorum ekmek pirinc pilavı patates ve şekerli hiç birşey yemiyorum iki öğün besleniyorum 2 buçuk litre su içiyorum 2 haftadır da hergun Leslie 3 mil yapıyorumKilolar verilmeye başlanmış Artık vücut diyet moduna girmiş çok rahat verirsiniz uyguladığınız bir diyet varmı inşallah canım
Geçmiş olsun tabiki önce sağlık kendinize göre bir düzen oturtursaniz gerisi geliyorKaratay ve spor ile çok güzel kilolar veriliyor Bir dönem eşimde yaptı çok iyi kilolar verdi Bırakınca eski kilolara dönülmüyor Ben şeker hastası tip 2 olunca günlük 3 4 dilimle kapatmayı düşünüyorum zamanla azalır diye düşünüyorum
GünaydınKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates yeşil biber salatalık
Nane maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 fincan kahve
Dün menünün devamını paylaşamadım internette sıkıntı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?