Bekle beni 57 Çok uzak yollardan geleceğim

Kahvaltı
Tel peynir
4 zeytin
2-3 çatal sucuklu yumurta
maydanoz domates kapya biber
1,5 dilim ekmek

Ara
1 fincan kahve + su

Uyanınca 2 bardak su (rutin)

Kahvaltı
4 küp tulum peyniri
4 zeytin
Domates salatalık yeşil biber yeşillik
2 dilim çavdar ekmeği

Ara
1 fincan kahve ( birazdan )

Kilo 99 ,5

Akşam kayınvalidem ve eltim sıkma göndermişler Bende 2 tepsi börek yaptım Ev halkı isteyince hayır diyemedim çünkü oğlum geç saatte yemek yer nefis olmuş buda kilomu etkilemiştir Hiç tartılmamıştım

Kilolar verilmeye başlanmış Artık vücut diyet moduna girmiş çok rahat verirsiniz uyguladığınız bir diyet varmı inşallah canım
Karatay beslenmesi yapıyorum ekmek pirinc pilavı patates ve şekerli hiç birşey yemiyorum iki öğün besleniyorum 2 buçuk litre su içiyorum 2 haftadır da hergun Leslie 3 mil yapıyorum

Karatay ve spor ile çok güzel kilolar veriliyor Bir dönem eşimde yaptı çok iyi kilolar verdi Bırakınca eski kilolara dönülmüyor Ben şeker hastası tip 2 olunca günlük 3 4 dilimle kapatmayı düşünüyorum zamanla azalır diye düşünüyorum

Geçmiş olsun tabiki önce sağlık kendinize göre bir düzen oturtursaniz gerisi geliyor

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates yeşil biber salatalık
Nane maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği

Ara
1 fincan kahve

Dün menünün devamını paylaşamadım internette sıkıntı vardı

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates yeşil biber salatalık
Nane maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği

Ara
1 fincan kahve

Dün menünün devamını paylaşamadım internette sıkıntı vardı
Günaydın çok güzel bir kahvaltı öğünü benimde ekmek yok 2 yumurta zeytin peynir yeşillik salatalık bu şekilde ama bazen yumurtayı nasıl yiyecegimi şaşırıyorum omlet veya haşlama olarak yiyorum ama insan sıkılıyor bazen nerdeyse 2 buçuk ay oldu her sabah aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…