- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Sizleri gözardı edeceğine oturup onu arayan adamı engelleseymis madem.
Dedigim gibi hoşuna gidiyordu taaa ki kendi meraki onu durtene kadar
Peki sonuç ?
Morda bir renktir.
Onu önemsemiyorsanız neden çocuk gibi kocanıza anlatıyorsunuz o zaman.kendi başınıza çözemiyor musunuz sorunlarınızı. Ve bunu söylemek çok saçma. Resmen güven sarsmak. Başka bir şey değil.Çünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim için
Ne kadar abartmışsınız çok tuhaf.Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım
Kocanız size hiç ilgi göstermiyor mu normalde?Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım
Siz niye hep kadar sinirlendiniz ki ben de onu anlamadım madem geçmiş gitmiş diğer arkadaşların da dediği gibi engeli basar sonra da unutur giderdimAdam beni aramış sinirlenip ağlamışım bütün günüm huzursuz geçmiş ve tek derdim eşimi kıskandırmak mı
İyi de adamım biri aradı diye eşinle neden aran bozulsun ki şu anda hala görüşmüyorsan (görüşüyorsun demiyorum yanlış anlama) ne bu tedirginlikEşimle olan ilişkim mutluluğum bozulsun istemiyorum en ufak bir soğukluğa sebep olur diye ağladım ben böyleyim sinirlenince tepkim ağlamak olur
Siz sadece EGO'nuzu tatmin etmeye çalışmışsınız ama olmamış kusura bakmayınHayır gidip dövsün istedim küfür sevmem ben
Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım
Yok istiyor ki gitsin agzını yüzünü dagıtsın errrrrrkek olsun :)Erkekler bizim bodyguardımız değil ki. Adam korkmuş veya çekinmiş olabilir. Biz nasıl tırsıyorsak eşiniz de tırsmıştır. Her erkek asarım, keserim, vururum değil. Olmasın da.
Ahahaha kocasi magara adami cikmayinca bunu dert eden morsever
Hic sasirmadim
Aslinda bir magara adamiyla evli olmaliydi, herkes dengine varmali dusuncesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?