Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Egonuzu tatmin etmek eşinizi bir adamın üstüne salmaya çalışıyorsunuz resmen.
Kocaman kadınsınız, kendi ayaklarınızın üzerinde durmalısınız, kendinizi savunacak gücünüz olmalı
Adamın birinin bana asılmaması için tek geçerli sebep evli olmam mı?
Evli değilim ve istemiyorum diyelim, kuzu kuzu tacize devam etmesini mi bekleyeceğim?
Her yerden engelleyip, eşinize haber vermeniz yeterli idi.
Neyseki eşini medeni adammış gazınıza gelmemiş.
Bir de ağlamalar vs... ne gerek var?

Çünkü yazmayacağna inandım vazgeçer sandım engel vs. onu önemsediğimi gösterir hiçbir anlamı yok ki benim için
Onu önemsemiyorsanız neden çocuk gibi kocanıza anlatıyorsunuz o zaman.kendi başınıza çözemiyor musunuz sorunlarınızı. Ve bunu söylemek çok saçma. Resmen güven sarsmak. Başka bir şey değil.

Niye kocanı milletle kavga ettirme derdindesin, adamın ellerini titretiyorsun yahu? Sağduyulu davranmış evet arasa ne olacak? Sapığın biri aramış, engelle gitsin. İlla cüneyt arkın ve yeşilçam tepkileri mi bekliyorsun bacım? Sorunun cevabı evet sen garipsin.

Bir kadın korunmak için neden kocasına, sevgilisine yada nişanlısına başvurur anlamam. Siz kendinizi koruyamıyor musunuz?
Kaldı ki, buradaki amaç kocayı kıskandırmak. Ama fiyaskoyla sonuçlanmış.
Her ne kadar arayan kişi umurumda değil önemsemiyorum deseniz de önemsemişsiniz ki eşinize anlatmışsınız.
Bir taşla iki kuş misali yapmaya çalışmışsınız ama olmamış işte.

Numarasını engelleyin diye size söylendi. Elin iti diye çok doğru demiş eşiniz. Erkeklerin nasıl kavga ettiğini bilmiyorsunuz sanırım ? Kan çıkana kadar birbirlerini dövüyorlar. Zorla adamı kavgaya sokacaksınız siz de bir alemsiniz.

Sizin böyle bir olayı büyütüp eşinize söyleme amacınız eşinizi kıskandırmaksa ters tepmiş ama bence böylesi daha iyi olmuş adam sağduyuluymuş ki başını belaya sokmamış sizdeki gariplik de gerçekten hat safhada.

Adam beni aramış sinirlenip ağlamışım bütün günüm huzursuz geçmiş ve tek derdim eşimi kıskandırmak mı
Siz niye hep kadar sinirlendiniz ki ben de onu anlamadım madem geçmiş gitmiş diğer arkadaşların da dediği gibi engeli basar sonra da unutur giderdim
Siz biraz ilgi çekmeye çalışmışsınız bence ama işe yaramamış

Eşimle olan ilişkim mutluluğum bozulsun istemiyorum en ufak bir soğukluğa sebep olur diye ağladım ben böyleyim sinirlenince tepkim ağlamak olur
İyi de adamım biri aradı diye eşinle neden aran bozulsun ki şu anda hala görüşmüyorsan (görüşüyorsun demiyorum yanlış anlama) ne bu tedirginlik
Kaldı ki engellesen bi saha sana ulaşamaz sen de eşine söylemek zorunda kalmazdın

Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım

Bence çok büyük ilgi ve sevgi açlığı çekiyorsunuz.. Adamı engellemediniz çünkü size malzeme çıkartması gerekiyordu. Eşinize ağlayarak söylediniz çünkü mağduru oynadınız. "Ben çok rahatsız oldum, korktum, koru beni kocacım" mesajı.... Eşinizin tepkisiz kaldığını düşünüp üzülürken, sinirden ellerinin titremesinden sizi ne kadar çok kıskandığı ve hala çok sevdiği mesajını alıp hönkürerek ağladınız.. Sevindiniz, rahatladınız.. "o da beni seviyor, kıskandı beni".. Tabi bi yandan da "ben çok savunmasızım, kendimi koruyamam ki, ağlarım. beni dış tehlikelerden koru, kolla" mesajı vermeye devam..

Sonrasında bunun yeterli gelmedğine kanaat getirip dert etmişsiniz.. "Neden dövmedi ki, beni daha çok sevse dövmesi gerekirdi"ye gelmiş konu..

Biz kadınlar kendi gücümüzün farkına varmadıkça, böyle özgüvensiz, güçsüz, ıslak kedi yavrusu gibi erkek milletinin etekleri altına saklandıkça daha çok eziliriz.. Sevgi istiyorsanız ona buna kendinizi acındırmaktan vazgeçin.. Önce siz sevin kendinizi.. Kendinize güvenin.. Kendini seven insanı herkes sever..

Not: OKUYUN.

Son düzenleme:
Erkekler bizim bodyguardımız değil ki. Adam korkmuş veya çekinmiş olabilir. Biz nasıl tırsıyorsak eşiniz de tırsmıştır. Her erkek asarım, keserim, vururum değil. Olmasın da.
Yok istiyor ki gitsin agzını yüzünü dagıtsın errrrrrkek olsun :)
Profilinde bazı kişilere luzümsuz demişya eşi de demek ki morsever'i luzumsuz gördü baksanıza arama geregi bile duymamış hehe

Ya kavgaya gitseydi ve kötü şeyler yaşansaydı. Eşinizin canına bile zarar gelebilir ,bunu düşündünüz mü hiç? Şaka mı sanıyorsunuz bu işleri? Engelleseydiniz numarasını. Amaç ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…