Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Senelik kaç konu açmalıyım bir zahmet söyleyin o limiti aşmayayımda size ayıp olmasın ya
Valla daha 1 sene dolmadan 40 konu açmışsın..Bu 40 konuda sana verilen tavsiyeleri dikkate alsaydın iki kitap okur, film izler, vizyonunu genişletirdin. Sana 40 defa kitap OKU, çünkü kendine ifade edemiyorsun dendi sen kitap yerine kendi bildiklerini okumaya devam ettim. Madem umurunda değil, madem tek amacın can sıkıntısını gidermek konu açmaktan daha eğlenceli uğraşlar bulabilirsin. Dikkate almayacağını biliyorum ama yine de bir TAVSİYE.

Bu tür tavsiyelere karnım tok güle güle gözardı aldınız

Eşimin yamultacağından emindim diyorsunuz da,dışardaki dünyadan haberiniz var mı?Basit bir park kavgası gibi saçma sebeplerden adam vuruyorlar.Pisi pisine sönmüş kaç tane hayat var böyle.Kaldı ki sizin konunuz adamın namusu.Bunları düşünmeden sevdiğiniz adamı nasıl körü körüne bir başkasının üzerine salmaya çalışabilirsiniz aklım almıyor.Huzurumuz bozulur diye ağlıyorsunuz ama ya başına bir iş gelirse diye düşünmüyorsunuz.Olmaz.Arayanı engelleyin eşinizin de üstüne gitmeyin daha fazla.

Ona oku diyince engelliyor :)

Numaram değişecek zaten birkaç güne

Morsever bu sana yazan adamla sen hiç yüzyüze geldinmi? Ağlayıp birde suçunu bastırmışsın aferin kız iyi taktik engellesen sana hayatta ulaşamaz senin istemediğin sürece. Engellenen insan kendini özel hissetmez bikere. Ezik hisseder

Morsever olmak gözardı etmeyi bir nevi engellemeyide gerektiriyo ama bu adamı engellemiyor.
Olaylar olaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…