- 23 Kasım 2008
- 1.892
- 6.354
- 683
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Valla daha 1 sene dolmadan 40 konu açmışsın..Bu 40 konuda sana verilen tavsiyeleri dikkate alsaydın iki kitap okur, film izler, vizyonunu genişletirdin. Sana 40 defa kitap OKU, çünkü kendine ifade edemiyorsun dendi sen kitap yerine kendi bildiklerini okumaya devam ettim. Madem umurunda değil, madem tek amacın can sıkıntısını gidermek konu açmaktan daha eğlenceli uğraşlar bulabilirsin. Dikkate almayacağını biliyorum ama yine de bir TAVSİYE.Senelik kaç konu açmalıyım bir zahmet söyleyin o limiti aşmayayımda size ayıp olmasın ya
Çünkü seven insan bunu yapar bende açıp küfretmeyi bilirimNiye dövmesini istedin
Bu tür tavsiyelere karnım tok güle güle gözardı aldınızValla daha 1 sene dolmadan 40 konu açmışsın..Bu 40 konuda sana verilen tavsiyeleri dikkate alsaydın iki kitap okur, film izler, vizyonunu genişletirdin. Sana 40 defa kitap OKU, çünkü kendine ifade edemiyorsun dendi sen kitap yerine kendi bildiklerini okumaya devam ettim. Madem umurunda değil, madem tek amacın can sıkıntısını gidermek konu açmaktan daha eğlenceli uğraşlar bulabilirsin. Dikkate almayacağını biliyorum ama yine de bir TAVSİYE.
Valla daha 1 sene dolmadan 40 konu açmışsın..Bu 40 konuda sana verilen tavsiyeleri dikkate alsaydın iki kitap okur, film izler, vizyonunu genişletirdin. Sana 40 defa kitap OKU, çünkü kendine ifade edemiyorsun dendi sen kitap yerine kendi bildiklerini okumaya devam ettim. Madem umurunda değil, madem tek amacın can sıkıntısını gidermek konu açmaktan daha eğlenceli uğraşlar bulabilirsin. Dikkate almayacağını biliyorum ama yine de bir TAVSİYE.
İnsan olsan yeter ya, normal insanlar kimi dövsem diye bakmazlar.Bazen iyiki erkek olmamışım diyorum sicilim çok kötü olurdu onu bunu dövmekten
Numaram değişecek zaten birkaç güneEşimin yamultacağından emindim diyorsunuz da,dışardaki dünyadan haberiniz var mı?Basit bir park kavgası gibi saçma sebeplerden adam vuruyorlar.Pisi pisine sönmüş kaç tane hayat var böyle.Kaldı ki sizin konunuz adamın namusu.Bunları düşünmeden sevdiğiniz adamı nasıl körü körüne bir başkasının üzerine salmaya çalışabilirsiniz aklım almıyor.Huzurumuz bozulur diye ağlıyorsunuz ama ya başına bir iş gelirse diye düşünmüyorsunuz.Olmaz.Arayanı engelleyin eşinizin de üstüne gitmeyin daha fazla.
Aman tanrım morsever hazretlerinin gül cemalinden mahrum kalacağım şimdi.. Bu eksiklikle nasıl yaşanır bilemedim bakBu tür tavsiyelere karnım tok güle güle gözardı aldınız
Çok şükür insanım.İnsan ol diyerek ne kadar insan olduğunuzu siz ortaya koydunuz güle güle gözardı.İnsan olsan yeter ya, normal insanlar kimi dövsem diye bakmazlar.
Ben çok dedim de engellenmek bugüne kısmetmiş.. O mesajları da okumadıysa demekOna oku diyince engelliyor :)
Aman tanrım morsever hazretlerinin gül cemalinden mahrum kalacağım şimdi.. Bu eksiklikle nasıl yaşanır bilemedim bak
Çünkü seven insan bunu yapar bende açıp küfretmeyi bilirim
Ben çok dedim de engellenmek bugüne kısmetmiş.. O mesajları da okumadıysa demek
Hayır gidip dövsün istedim küfür sevmem ben
Morsever olmak gözardı etmeyi bir nevi engellemeyide gerektiriyo ama bu adamı engellemiyor.Adamin biri ust uste bikac kez mesaj atti diye butun gun aglayan bir kadin (neden engellemiyor orasi muamma hadi ilkinde engellemedin 2. de neden engellemiyorsun de 3. Mesaj gelebiliyor)
Ve bunu umursamayan, muhtemelen icinden, amaaan iyi ki bir adam mesaj atti diyen bir koca.
Cok tatli bir ciftsiniz :)
Biraz gaz ver de gitsin picaklasin adamicunku morsever olmak bunu gerektirir
Hayır gidip dövsün istedim küfür sevmem ben
Çünkü seven insan bunu yapar bende açıp küfretmeyi bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?