- 16 Şubat 2017
- 173
- 44
- 13
- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
-
herkes aynı duruma aynı derece üzülmez demi birisi biraz daha gamsızdır biri içlidir.Folik asit ve omega 3 kullanın ikinizde kafanıza takmayın bu kadar dramatize etmeyin benimde 3 .yıkın sonunda oldu hiç boyke seyler hissetmedim hic olmayacak duyede dúşúnmedim sanki dünya yıkılmış altında kalmışsınız bi sakin olun
Bence tüp bebek daha garantili . Neden tüp bebek düşünmüyorsun, aşılama istiyorsun?bu kadar olur her şey beni anlatıyor kelimesi kelimesine 3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite aşılama oldum tutmadı tüp bebek yapıp yapmamak da gidip geliyorum. herkesin bilip de, bilerek yarama tuz basması tuz basması her hamileyi gördüğümde karnına takılan gözlerimi çekip yanlış anlamasınlar allahım sağlıklı evlat versin diye dualarım.
evimde emekleyen küçük bir parçamın olması sevdiğim adamdan bir çocuk çok mu şey istiyorum diyorum
etrafımda kimse istemeden buluyor bana yasak mı bana günah mı diyorum hakkım yok mu diyorum artık
martın ikinci haftası doktora gideceğim tekrar bir aşılama düşünüyorum
tüp bebek için cesaretim yok açıkçası
tüp bebek sürecinden korkuyorum ondan ben de bilyrm aşılama vakit kaybı ama işte korkuyrm.Bence tüp bebek daha garantili . Neden tüp bebek düşünmüyorsun, aşılama istiyorsun?
Mrb hangi ilde hangi doktor hangi hastanede tedavi oldunuz gerçekten birde kardesim icin orayi deneyelim.Bu kadar kurmak yerine tüp bebek yaptırın stres iyi gelmiyor sebepsiz bebek olmaması durumuna
Önce kabullenin sonra tedaviye başlayın
Burada başka bir konuya ayrıntılı yazdım
Bir yıl denedik çocuk olmadı doktora gittik ve eşime sıfır sperm dediler senin çocuğun olmaz
Onu ilk öğrendiğimde daha doğrusu eşim ağlayarak bunu anlattığı ilk gün ağladım
Onun dışında çocuğum olmuyor olmayacak diye ağlamadım bile
Eşim uzun tedavi vs kaldıramam ben ama sen hep çocuk istiyordun gerekirse Kıbrıs tan sperm alırız dedi
Sonra şehrin en gelişmiş tüp bebek merkezini araştırdık gittik ve çocuğun olmaz denmesinin üstünden bir yıl geçmeden Bebek kucağımızda idi
Bu aradaki süreçte de stres yapmadım ya olmazsa demedim hatta yanağıydın sonra erken gebelik testi alıp yapmak bile aklıma gelmedi söyledikleri tarihte gidip kan verdim öğrendim
Biraz rahat olmak biraz sakin olmaz biraz da başka şeylere yoğunlaşmak size iyi gelebilir aksi halde evliliğiniz de yıpranır
Mrb hangi ilde hangi doktor hangi hastanede tedavi oldunuz gerçekten birde kardesim icin orayi deneyelim.
tüp bebek sürecinden korkuyorum ondan ben de bilyrm aşılama vakit kaybı ama işte korkuyrm.
ve diyrm ki benim çok kötü bir durumum yok neden tüp bebek yapayım kendiliğinden olması için 3 yıl bekledim 4. yıla gireceğim nerdeyse ama bu gidişle sanırım tüp bebeği düşünmek zorunda kalacağım
Evet beklemek daha kötü yapyrKorkulacak bir süreç yok ki
En uzun olan 20-25 gün sürüyor olup bitiyor
Böyle beklemek kendini yıpratmak daha beter
Teşekkür ederim .Her yolu denemekte fayda var gerçekten .Bursa acıbadem doç dr Şahin zeteroğlu
Bize siz şanslı tüp bebek hastasısınız Bebek kadında büyür sıkıntı erkekte tek sperm iş görür demişti
Bir çok sperm ile bir çok dölleme yaptılar ama sadece biri kaliteli olabildi
transferde biri kaliteli 2 kalitesiz 3 tane koydular o Zaman sınırlama yoktu yaşa göre
Sonuç tek embriyo tutundu tek çocuk oldu
Bir kaç arkadaşın da aynı dönem ikizleri oldu
Korkma bence. Aşılama gerçekten bazı insanlar için zaman kaybı oluyor. Tabi bunu dr un daha iyi bilir. Ama sonuçta aşılamada da yıpranıyorsun. Hem seninkisi sebepsiz infertilite olduğu için büyük ihtimal laparoskopi falan yapmadan direk tüp bebek yapalım derler. O yüzden bence vakit kaybetmeden tüp bebek dene. Bak bende tüp bebek yaptırmam gerekiyor. Fakat önc sinde laparoskopi olmam gerekiyor. Bende onun için korkuyorum. Ameliyat olamıyorum. Korkumu yenmem için pisikoloğa gidiyorumtüp bebek sürecinden korkuyorum ondan ben de bilyrm aşılama vakit kaybı ama işte korkuyrm.
ve diyrm ki benim çok kötü bir durumum yok neden tüp bebek yapayım kendiliğinden olması için 3 yıl bekledim 4. yıla gireceğim nerdeyse ama bu gidişle sanırım tüp bebeği düşünmek zorunda kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?