Beklemek :'(

Haklısınız ben olayı tamamen dramatiğe çektim kendi haline bırakmak lazım

:) inşallah ben de kendimmi toparlayıp zmaana bırakmalıyım

Haklısınız ben olayı tamamen dramatiğe çektim kendi haline bırakmak lazım

:) inşallah ben de kendimmi toparlayıp zmaana bırakmalıyım
evet hayatta hersey anne olmak demek değil ki
allah inş nasip eder de olursunuz ama
hayatı buna bağlamayın ltf , olmazsa cok yıkım yasarsınız

ilaçlardan çok kilo aldım ilk önce onları vermem lazım sanırım burdan başlamalıyım kilolardan :)

Öncelikle Allah tüm bu duyguyu tatmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Benim eşimde sıkıntı vardı ve 5. senenin sonunda Rabbim nasip etti.Hatta eşimin durumundan dolayı doktor aşılama bile lmaz direk tüp bebek demişti.Lakin ben bunun hemen yapılmasını istemedim.Sonuçta eşimi Ürologa yönlendirebilirdi ama doktor bunu yapmak yerine %1 şansınız var demeyi tercih etmiş ve tüp bebekten başka çare yok diye de eklemişti.
Hemen doktoru değiştirdik ve eşim Ürolaga gitti.İlaçlar ve kürler ile durum baya düzelmişti.
Buradaki kilit nokta stres olmayacak.Ve kendinize başka bir meşgale bulacaksınız.Bende bir süre takmıştım bu duruma.Her hafta 2 şer test almak ve hep sonucu negatif görmek tarifi imkansız bir duygu bilirim.
İşlerim bir ara o kadar yoğun du ki hiç bu durumu düşünmez olmuştum.Hah işte tamda o zaman öğrendim hamileliğimi.Yani kafamı başka birşeylerle meşgul ettiğimde.
İnşallah sizin ve isteyenlerin (ablamında) Rabbim kucağınızı hayırlısıyla doldurur.

Millet 20-25 senelik evlilikten sonra çocuk sahibi oluyor. Siz henüz 3 yıllık evlisiniz, yolum başındasınız. Sorup sorup duranlara da düşünmediğinizi-istemediğinizi söylersiniz, öok üstelerse terbiyeyi bi kenara bırakır yatak odamın derdi size mi düştü dersiniz, kimse sormaz bi daha :)) ne zaman psikolojik olarak rahatlarsanız, o zaman hamile olduğunuzu öğreneceksiniz emin olun :)

ilaçlardan çok kilo aldım ilk önce onları vermem lazım sanırım burdan başlamalıyım kilolardan :)

Belki kizcaksin bana ama en önemli faktörleden biri kilo.

Eksi kilo zararli. Vucut kendine yetinemiyor bide icinde bebegi nasil beslesin.

Fazla kiloda ayni şekilde. Kilo demek vucuda stres demek. Organlara stres demek.

Güzelce kilonuzu verim.
Normal kilodan 5kg fazla olsun...

Çok güzel anlatmışsınız :) bu işte en öemli etken stres ee o da bnde çok işim zaten stresli birde bebek eklenince çıkmazda gibi olmuştum ama sizlerin desteği bni rahatlattı :) çok teşekkür ederim

iinşaallah en kısa zamanda yaşarız stresten uzaklaşıp hayatımı yaşarım :)

1,55 boy 58 kilo :) ekmek pilav makarnayı bıraktım umarım zayıflarım :)

hiç böyle sıkıntı yapma ben 7 yıllık evliyim 1 dış gebeliğim var 1 de normal düşüğüm var artı 2 aşılamam var tutmayan şuan tüp bebek yaptırıyoruz üniversite de transferimi bekliyorum umudunu yitirme kimse yede cevap vermek zorunda değilsin olmasa bile çocuğumuz yada çocuklarımız dışarıda o kadar çok masun bebekler çocuklar var ki evlat ediniirsin ama önce cabala mücadele et ama umudunu kaybetme stres yapma

hiç böyle sıkıntı yapma ben 7 yıllık evliyim 1 dış gebeliğim var 1 de normal düşüğüm var artı 2 aşılamam var tutmayan şuan tüp bebek yaptırıyoruz üniversite de transferimi bekliyorum umudunu yitirme kimse yede cevap vermek zorunda değilsin olmasa bile çocuğumuz yada çocuklarımız dışarıda o kadar çok masun bebekler çocuklar var ki evlat ediniirsin ama önce cabala mücadele et ama umudunu kaybetme stres yapma

Rabbim inş en kısa zamanda sizede nasip etsin bnde başlayacağım kendimi hazır hissettiğimde hakkımızda hayırlısı olsun

Zayiflarsin.
En güclendikce ruhun ve vucudun bebegi kabul edicek. Eminim.

bu kadar olur her şey beni anlatıyor kelimesi kelimesine 3 yıllık evliyim sebepsiz infertilite aşılama oldum tutmadı tüp bebek yapıp yapmamak da gidip geliyorum. herkesin bilip de, bilerek yarama tuz basması tuz basması her hamileyi gördüğümde karnına takılan gözlerimi çekip yanlış anlamasınlar allahım sağlıklı evlat versin diye dualarım.
evimde emekleyen küçük bir parçamın olması sevdiğim adamdan bir çocuk çok mu şey istiyorum diyorum
etrafımda kimse istemeden buluyor bana yasak mı bana günah mı diyorum hakkım yok mu diyorum artık
martın ikinci haftası doktora gideceğim tekrar bir aşılama düşünüyorum
tüp bebek için cesaretim yok açıkçası

İmtihanımız buymuş deyip dua edeceğiz canım hayırlısı olsun çok zor gerçekten kafamızı dağıtmaktan başka çaremiz yok sanırım

Dediklerinin hepsini bende yaşadım.Ne işe konsantre olabildim,ne başka birşeye.Herkes köstek oldu,herkes yaramızı deşmeye çalıştı.İnatla eşime bağlandım umudumu yitirmedim.Yalnız o çift çizgiyi görmek bana nasip olmayacak eminim dedim.Çünkü 3 yıldır hiç olmadı.Tüp Bebek'le de olmaz diye tüp Bebek'ten vazgeçip o birikimi yedik açıkcası geçen ay.Eskiden içim cıs ederken kafamda bitirdim.Olmuyor Allah doğru vakti bekliyor.Bizim iyiliğimiz için dedim hepsi.Kendimi motive ettim.Hamile kalanlar üstün varlıklar degil farklı olan benim biziz dedim ve kafadan sildim artık.Hatta burda diyet grubuna girdim kilo verdim çatlatma iğnesi yaptım tutmadı.Umudum bitti artık derken şans eseri Tedt yapmamla ben de şok oldum eşim de şok oldu.22 de evlendim kendiliğimden 25 de hamile kaldım.Şimdide hayırlısıyla tamamlamak için dua ediyorum.Çünkü hamile kalmakla bitmiyor iş.Allah hayırlı vakitte nasip etsin o yüzden.Yaşamayan bilemez ama zor olunca da en kıymetlisi bebeği olur.Kafanı dağıt o Zaman kolay olur herşey merak etme

Folik asit ve omega 3 kullanın ikinizde kafanıza takmayın bu kadar dramatize etmeyin benimde 3 .yıkın sonunda oldu hiç boyke seyler hissetmedim hic olmayacak duyede dúşúnmedim sanki dünya yıkılmış altında kalmışsınız bi sakin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…