- Konu Sahibi nomunomuchua
öncelikle sizin adınıza üzgünüm. yaşadığınız hayal kırıklığını hissedebiliyorum. ama okurken ben şöyle düşündüm, bu iddia olayını dışarda tutarak eşinizin genel anlamda iyi özellikleri varmış, size bağlı evine bağlı sadakatli saygılı vs. bunlar gerçekten önemli değerler. ama öte yandan sizden habersiz bu kadar büyük bir meblağı şans oyununa yatırması bana bir çeşit ihanet gibi geliyor. ben öyle hissederdim ve toparlanmam zor olurdu. o kadar hak veriyorum ki size.ama bunu hangi duyguyla yaptığı da önemli. daha önce böyle huyları var mıydı? çünkü şans oyunları da bağımlılık türlerine giriyor. eğer ilk kez böyle bişey yaptıysa yaparken ne düşündü, daha çok kazanırım ve aileme daha iyi bir hayat sağlarım gibi bir düşünceyle bir anlık zaafına yenildiyse, bilemiyorum, belki kabullenmek daha kolay olabilir.
eğer dediğim gibi bunu ilk kez ve bu düşünceyle yaptıysa ve şuanda da çok pişmanmış, bence bir şansı hakediyor. bu şekilde terkedilmek ona en ağır darbe olur. tamam yaptığı kolay kolay affedilecek birşey değil ama eğer sana olan sevgisine pişmanlığına yürekten inanıyosan devam et derim. belki kara bulutların arkasında sizi bekleyen pırıl pırıl bir güneş vardır..
eğer dediğim gibi bunu ilk kez ve bu düşünceyle yaptıysa ve şuanda da çok pişmanmış, bence bir şansı hakediyor. bu şekilde terkedilmek ona en ağır darbe olur. tamam yaptığı kolay kolay affedilecek birşey değil ama eğer sana olan sevgisine pişmanlığına yürekten inanıyosan devam et derim. belki kara bulutların arkasında sizi bekleyen pırıl pırıl bir güneş vardır..