- 2 Ağustos 2015
- 588
- 797
- 303
- Konu Sahibi minelgaraib
Işte hayat insana bukadar adil malesef...Keşke benim bir çocuğum olsa Allah'ım sen duy sesimi![]()
Benimde iki çocuğum var 6 seneden sonra tekrar istiyorum ama olmuyor malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte hayat insana bukadar adil malesef...Keşke benim bir çocuğum olsa Allah'ım sen duy sesimi![]()
Keşke ölseydim diyecek kadar kötü hissediyorsaniz dünyaya getirmemek daha dogru sanki.Cocuga yazık olmasın sonra![]()
HahahaKara kedi ak kedi
Ben sen düşündüysek emin ol oda düşünmüştür
Konunun başında eşinin çok çocuk istemesiyle ilgili verdiği ayrıntılarda bana kalırsa bunun kanıtı
Hahahaboyle bisey varsa gelde bu adama guven simdi : ( gercekten buyuk bi kazik aslinda
Tabiiki ama daha oncede yazdim konu sahibine, bunlar evlilikten once anlasilmasi gereken seyler. Yani diyelimki 50 yasindayken (misal) cocuk isticez diye anlastilarsa.. ve konu sahibine oyun yaptiysa kadina haksizlik. Her turlu oncesinde anlasilmasi gereken birsey
Evet adama güven konusunda büyük sorun oluşur
Lakin
Konu sahibi belki çocuk için kendini hiç hazır hissetmeyecekti
Buda adama büyük haksızlık
Bide biyolojik saat diye birşey var
50 yaşında baba olan biri çocuğu 20 yaşındayken 70 yaşlarında olacak
Bana kalırsa bu çok bencilce
Herşey zamanında güzel
Burada geç anne-baba olanları kırmak istemem
Acı ama gerçek
Gene söylüyorum ister çocuğu doğurur istemiyor ise doğurmaz gene seçeneği var
Ve bunu sorgulamak bana düşmez
Ya bilmiyorum. Mantıklı konuşan bir yanım evt diyor, senin ebeveynlerin çok iyi değildi ama bu senin de öyle olacağın anlamına gelmez. Sonra kafamda natüralist düşünceler uçuşuyor. Hepimiz eninde sonunda annelerimize dönüşmüyor muyuz gibisinden. Ve cidden zor. Nöbetim olur mesela iki gün evde olmam, gecenin bir yarısı acil durum olur ameliyata giderim. Ve gebeliği sonlandırmak için de eşimin rızası gerekli.
Evet adama güven konusunda büyük sorun oluşur
Lakin
Konu sahibi belki çocuk için kendini hiç hazır hissetmeyecekti
Buda adama büyük haksızlık
Bide biyolojik saat diye birşey var
50 yaşında baba olan biri çocuğu 20 yaşındayken 70 yaşlarında olacak
Bana kalırsa bu çok bencilce
Herşey zamanında güzel
Burada geç anne-baba olanları kırmak istemem
Acı ama gerçek
Gene söylüyorum ister çocuğu doğurur istemiyor ise doğurmaz gene seçeneği var
Ve bunu sorgulamak bana düşmez
nasıl yapılcak oyun.Çok az evlı kaldım belkıde bundan dolayı bılmıorum.Tabiiki ama daha oncede yazdim konu sahibine, bunlar evlilikten once anlasilmasi gereken seyler. Yani diyelimki 50 yasindayken (misal) cocuk isticez diye anlastilarsa.. ve konu sahibine oyun yaptiysa kadina haksizlik. Her turlu oncesinde anlasilmasi gereken birsey
Daha önceki yorumumda çok farklı bir şey demiştim ama keşke ölseydim diyen biri var. Eger annelik yapamayacaksa ki herkes anne olamıyor (dogurmakla anne olunmadiginin örnekleri yok mu) Anne sevgisi gorme/görmeme ihtimali var.Bu noktada da cocugun doğurulması çocuğa haksızlık değil mi.Yoksa zaten ben bir anneyim aldir demek kolay değil. Keşke olseydim diyor konu sahibi !! O kadar istemiyor ki iyi anne olabileceğine kendi inanmıyor.Olsun sen doğur,bakicilar büyütüp, onlar sevgi gösterir mi diyeyim.Bi şekilde dünyaya gelen büyür mü diyeyim. Hayırlısı olsun çocuğun hakkında diyorum geneYahu ben bunu bir türlü anlayamıyorum ya. Aldırın demek ne kolay?, eşini ikna edip aldırana kadar 10-11 haftalık olur. Hadi hemen aldırsa diyelim dokuz haftalık bir bebek. Anne karnında olsa dahi o bir bebek. Kalbi atıyor, bir canlı. Gözleri elleri olusuyor, cok hızlı bir şekilde gelişip büyümeye devam ediyor. Nasıl bu kadar kolay cıkıyor bu tavsiye agızlardan??
Prezervatifi delenler varnasıl yapılcak oyun.Çok az evlı kaldım belkıde bundan dolayı bılmıorum.
Tövbeler olsunPrezervatifi delenler var![]()
Ben de keşke ölseydim dedim vakti zamanında. Şu an da çalışmak zorundayım ve bu süreçte bakıcı bakıyor. Ancak bu ne aramızdaki bağı zedeledi ne de mutsuz bir çocuk oldu.Daha önceki yorumumda çok farklı bir şey demiştim ama keşke ölseydim diyen biri var. Eger annelik yapamayacaksa ki herkes anne olamıyor (dogurmakla anne olunmadiginin örnekleri yok mu) Anne sevgisi gorme/görmeme ihtimali var.Bu noktada da cocugun doğurulması çocuğa haksızlık değil mi.Yoksa zaten ben bir anneyim aldir demek kolay değil. Keşke olseydim diyor konu sahibi !! O kadar istemiyor ki iyi anne olabileceğine kendi inanmıyor.Olsun sen doğur,bakicilar büyütüp, onlar sevgi gösterir mi diyeyim.Bi şekilde dünyaya gelen büyür mü diyeyim. Hayırlısı olsun çocuğun hakkında diyorum gene
Bu sizde oyle oldu.Herkeste oyle olacak diye bisey yok.Tabii konu sahibi de doğurup sonra da bu dünyada yaptığım en iyi şey diyebilir çocuğu için. Her şey mümkün. Daha önce ki yorumumda sevgi dolu bir insansaniz çocuğunuzu seversiniz dedim.Herkesin yorumu farklı olacaktır zaten kararı eşi ve kendisi verecektir.Ben de keşke ölseydim dedim vakti zamanında. Şu an da çalışmak zorundayım ve bu süreçte bakıcı bakıyor. Ancak bu ne aramızdaki bağı zedeledi ne de mutsuz bir çocuk oldu.
Estagfurullah oyle degil de sen bu konuda kkda cok iyi ornek oldun diyelimAa neden kızayım ibret gibi bir şey oldum ben artık![]()
Her şey mümkünse negatif olup bakamayacaksan aldır demek ne kadar normal? Ya bakabilecek ve çok sevecekse? Bu durumda masum bir canın bir takım gaz vermeler ile kendine sorulmadan yaşam hakkının elden alınmasını doğru bulamıyorum. Çocuk sahibi olmadan önce farklı düşünüyordum, bana da kolaydı ahkam kesmek ama artık değil.Bu sizde oyle oldu.Herkeste oyle olacak diye bisey yok.Tabii konu sahibi de doğurup sonra da bu dünyada yaptığım en iyi şey diyebilir çocuğu için. Her şey mümkün. Daha önce ki yorumumda sevgi dolu bir insansaniz çocuğunuzu seversiniz dedim.Herkesin yorumu farklı olacaktır zaten kararı eşi ve kendisi verecektir.
Minik adam da seni öpüyorEstagfurullah oyle degil de sen bu konuda kkda cok iyi ornek oldun diyelim![]()
Minik adami cok opuyorum
![]()