Beklenmeyen gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?

Bu konuda vebal alıp kımse size cevap veremez. Aldır yads aldırma sizin şartlarınıza bağlı eşinizle karar verin burda dini açıdan bakanı var çocuga hasret olan var vicdani düşünen var etkilenmeden yeni bir çocukla bakımını falan yapıp yapamayacagınızı düşünün

Bu kadar kötümser olma diyeceğim ama en iyisini sen bilirsin
Bende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur

Siz olsaydınız ne yapardınız diye sorulacak bir soru mu bu gerçekten? Belki biraz acımasız olacak ama eğer bir kadın hamile kalınca aldırırım düşüncesine sahipse , korunmak için herseyi yapmali gerekirse tüplerini baglatmalı, gerekli tedbirleri almayip sonra hamile kalıp çocuğu aldırsam mı demek çok yanlış geliyor bana..

Bencede kwndin ve esin karar ver. Aldir desek olmaz aldirma desek yine olmaz. Sahsi dusuncemi soykeyim on tanede olsa aldirmazdim. Karnima dustugu anda annelik duygusu kan pihtisi olsa bile bir can oluyor orada. Cok iyi korunmaliydiniz yanlislikla cocuk olmaz. Hapi var ignesi var spirali var. Herseyi var yani korunmaliydiniz

Bende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
Her zorluğun bir kolaylığıda vardır arkadaşım .. evet hiç kolay olmayacak ama istersen olacak .. her zaman bir çözümü vardır .. biliyormuşum ben çok isterdim böyle üç dört çocuğum felan olsun bayramlarda evin dolu dolu olsun ama bir tane nasip oldu başka çocuğum olamadı çok denedim .. hayırlısı olsun senin için..

En güzeli önceden korunmak olurdu tabiki ama korunarak mi oldu bilemiyorum.

Ama bildiğim bu işler aldırınca, kalbi atmıyor daha diye kendinizi teselli edemeyeceksiniz gördüğüm kadarı ile. Çünkü dokunmasanız belki çok sağlıklı bir bebek olacak.

Bu sizi ve eşinizi ilgilendiren bir karar. Hakkınızda hayırlısı olsun

Canım bu aralar herkes sürpriz hamilelik yaşıyor sanırım..
Şöyle derim. Eğer kürtajı kaldirabilecegini düşünüyorsan gerçekten ve bakamayacaksaniz eşinle karar verirsiniz.
Kürtajın manevi yükü çok çok agir, agirmis...
Ben bir ay oldu, aklımdan cikarabildigim tek bir an bile yok...
Pişmanım..
Ama geri dönüşü yok..
Sen iyi düşün..
Tabi doğurup pişmanlık yaşamak nasıldır bilemem..
Sadece iyi düşün diyebilirim.
Evlatlarına her baktığında onu hatırlamayaksan..
Olsaydı şimdi şu kadarlık olacaktı, kalbi atacaktı, cinsiyetini ogrenecektik demeyeceksen..
Mesela bana sorsalar bir hakkın var neyi değiştirirdin diye, o uğursuz günü asla yaşamazdim, yaptırmazdim..
Çok ağır, çok zor..
Kaldırabileceksen sen bilirsin..

Yazık o bebeğe bir hatanın bedeli olmuş..
Aldırmayı istemiyorsunuz.
Bu konuda en ufak tereddütünüz varsa bence aldırmayın.. Yoksa ileride pişman olma ihtimaliniz %150..

Siz ne yaparsınız mı? Bu başkalarıyla kıyaslanası durum değil, olamaz da. Kimse aldır veya aldırma demez, diyemez, vebalini alamaz. Buraya yazana kadar eşinle çözüm bulabilirdin.

Onu da geçtim, 50 (!) çeşit korunma yöntemi var. Hiç mi araştırmadınız, kullanmadınız? Git spiral taktır, çubuk, hap, prezervatif. Gebelik oldu mu da ne hikmetse "oluverdi" moduna girip kara kara düşünüyorsunuz.

Kazayla oldu maalesef varmış .).Rüyamda gördüm bide daha öğrenmeden önce ama ihtimal bile vermedim. Kimseye bile diyemem hrld yaşım da küçük 3 çocuk ard arda .((

Siz ne sebeple aldırdınız merak ettim?

Kazayla oldu maalesef varmış .).Rüyamda gördüm bide daha öğrenmeden önce ama ihtimal bile vermedim. Kimseye bile diyemem hrld yaşım da küçük 3 çocuk ard arda .((
Nasıl oldu kazayla ? Açıklarsanız çok sevinirim .
Hap kullanıyorsunuz ama hamile kaldınız ?
Spiral ile korunuyorsunuz ama hamile kaldınız ?
Aşı oldunuz ama hamile kaldınız ?
Eşiniz korunuyor ama hamile kaldınız ?
Hangisi :)

Spiral taktrmadim estetik düşünüyordum hatta doktor bile buldum .hapta sivilce vs. yapti diye bıraktım bıraktıktan snra sadece bir kere geri çekilme bu kadar mı olur hiç ummamstm.

Bugün ikinci aşılamamı yaptırdım. 2 yıllık evliyim. 1 kez bile hamile kalamadım. Bazen düşük yapmış bile olsaydım yinede bi kez o duyguyu yaşamış olsaydım diyorum. Geçen ay 15 gün iğne oldum sonuç negatifti. Bu ay 15 gün iğne oldum, bugün hiç beklenmedik birsürü problem yaşadım. Bu seferde tutmazsa tüp bebek için yaza kadar beklemek durumundayım. Dini boyutunu günahını sevabını hiç katmıyorum araya. Durumunuzu geçiminizi en iyi siz bilirsiniz. Ama sizin kolayca elde ettiğiniz gebelik için milyarlar ve yıllar harcayan insanlar var. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…