Bende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olurBu kadar kötümser olma diyeceğim ama en iyisini sen bilirsin
Her zorluğun bir kolaylığıda vardır arkadaşım .. evet hiç kolay olmayacak ama istersen olacak .. her zaman bir çözümü vardır .. biliyormuşum ben çok isterdim böyle üç dört çocuğum felan olsun bayramlarda evin dolu dolu olsun ama bir tane nasip oldu başka çocuğum olamadı çok denedim .. hayırlısı olsun senin için..Bende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
Kazayla oldu maalesef varmış .).Rüyamda gördüm bide daha öğrenmeden önce ama ihtimal bile vermedim. Kimseye bile diyemem hrld yaşım da küçük 3 çocuk ard arda .((Arkadaşlar zaten söylemişler , bizim lafımızla mı karar vereceksiniz .. yıl olmuş 2019 hala ‘kaza ile’ hamile kalmak mı var anlamadım ... her korunmaya rağmen , hamile kaldıysanız doğurun yani bence o çocuğu
Canım bu aralar herkes sürpriz hamilelik yaşıyor sanırım..
Şöyle derim. Eğer kürtajı kaldirabilecegini düşünüyorsan gerçekten ve bakamayacaksaniz eşinle karar verirsiniz.
Kürtajın manevi yükü çok çok agir, agirmis...
Ben bir ay oldu, aklımdan cikarabildigim tek bir an bile yok...
Pişmanım..
Ama geri dönüşü yok..
Sen iyi düşün..
Tabi doğurup pişmanlık yaşamak nasıldır bilemem..
Sadece iyi düşün diyebilirim.
Evlatlarına her baktığında onu hatırlamayaksan..
Olsaydı şimdi şu kadarlık olacaktı, kalbi atacaktı, cinsiyetini ogrenecektik demeyeceksen..
Mesela bana sorsalar bir hakkın var neyi değiştirirdin diye, o uğursuz günü asla yaşamazdim, yaptırmazdim..
Çok ağır, çok zor..
Kaldırabileceksen sen bilirsin..
Nasıl oldu kazayla ? Açıklarsanız çok sevinirim .Kazayla oldu maalesef varmış .).Rüyamda gördüm bide daha öğrenmeden önce ama ihtimal bile vermedim. Kimseye bile diyemem hrld yaşım da küçük 3 çocuk ard arda .((
Spiral taktrmadim estetik düşünüyordum hatta doktor bile buldum .hapta sivilce vs. yapti diye bıraktım bıraktıktan snra sadece bir kere geri çekilme bu kadar mı olur hiç ummamstm.Siz ne yaparsınız mı? Bu başkalarıyla kıyaslanası durum değil, olamaz da. Kimse aldır veya aldırma demez, diyemez, vebalini alamaz. Buraya yazana kadar eşinle çözüm bulabilirdin.
Onu da geçtim, 50 (!) çeşit korunma yöntemi var. Hiç mi araştırmadınız, kullanmadınız? Git spiral taktır, çubuk, hap, prezervatif. Gebelik oldu mu da ne hikmetse "oluverdi" moduna girip kara kara düşünüyorsunuz.
Bugün ikinci aşılamamı yaptırdım. 2 yıllık evliyim. 1 kez bile hamile kalamadım. Bazen düşük yapmış bile olsaydım yinede bi kez o duyguyu yaşamış olsaydım diyorum. Geçen ay 15 gün iğne oldum sonuç negatifti. Bu ay 15 gün iğne oldum, bugün hiç beklenmedik birsürü problem yaşadım. Bu seferde tutmazsa tüp bebek için yaza kadar beklemek durumundayım. Dini boyutunu günahını sevabını hiç katmıyorum araya. Durumunuzu geçiminizi en iyi siz bilirsiniz. Ama sizin kolayca elde ettiğiniz gebelik için milyarlar ve yıllar harcayan insanlar var. Hakkınızda hayırlısı olsun..Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?