Hap sonrası hamile kalma olasılığın %10sa bile, bu %40-50lere çıkartıyor, ki ilişki sırasında, zevk suyu aktifleştiği takdirde diyelim, döl yatağını bulur. Fazla açık yazmaya gerek yok. Spiral olmasa bile, iğnesi var, neyse. Bize yorum yapmak düşmez, 5-3- aralarında iki yaş var, bu da diğeriyle 3 yaş fark atar. Tamam. Kardeş yaşları uygun. Ama son olarak şunu söyleyeceğim, bizim orda bir laf vardır,Spiral taktrmadim estetik düşünüyordum hatta doktor bile buldum .hapta sivilce vs. yapti diye bıraktım bıraktıktan snra sadece bir kere geri çekilme bu kadar mı olur hiç ummamstm.
Ortada yok degil oluşacak aşama aşama büyüyecek eğer ondan vazgeçmezsenBende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
Çok üzüldüm sna cnm .bukadar agirmi gerçekten. Gerçi bır kaybim vardı kalbi durmuştu 4 aylkken cok uzulmustum. Ama şimdi çocuklarıma üzülüyorum şuan onlarla bile fazla ilgilenemiyorum o da olunca napcam ve hep ard arda oldu hamilelikten bile korkuyorum suanCanım bu aralar herkes sürpriz hamilelik yaşıyor sanırım..
Şöyle derim. Eğer kürtajı kaldirabilecegini düşünüyorsan gerçekten ve bakamayacaksaniz eşinle karar verirsiniz.
Kürtajın manevi yükü çok çok agir, agirmis...
Ben bir ay oldu, aklımdan cikarabildigim tek bir an bile yok...
Pişmanım..
Ama geri dönüşü yok..
Sen iyi düşün..
Tabi doğurup pişmanlık yaşamak nasıldır bilemem..
Sadece iyi düşün diyebilirim.
Evlatlarına her baktığında onu hatırlamayaksan..
Olsaydı şimdi şu kadarlık olacaktı, kalbi atacaktı, cinsiyetini ogrenecektik demeyeceksen..
Mesela bana sorsalar bir hakkın var neyi değiştirirdin diye, o uğursuz günü asla yaşamazdim, yaptırmazdim..
Çok ağır, çok zor..
Kaldırabileceksen sen bilirsin..
Bunun aynısını yasadm cnm seni anlıyorum ama şuan yeni bir iş düzen yok çocuklar ortalıkta onları düşünüyorum.Ortada yok degil oluşacak aşama aşama büyüyecek eğer ondan vazgeçmezsen
Benimde duyduğumda üzüldüğüm ağladığım bi gebeliğim oldu
Yinede ona kiyamazdim sonra kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum
Nasil aglayarak girdim kurtaja onu istemediğimi hissetti bıraktı diye hala vicdanını yaparım aldırmadıgım halde
Ama işte buna kazayla oldu diyemezsiniz. Geri çekilme korunma yöntemi değildir.Spiral taktrmadim estetik düşünüyordum hatta doktor bile buldum .hapta sivilce vs. yapti diye bıraktım bıraktıktan snra sadece bir kere geri çekilme bu kadar mı olur hiç ummamstm.
Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Kazayla nasil oluyor?Kazayla oldu maalesef varmış .).Rüyamda gördüm bide daha öğrenmeden önce ama ihtimal bile vermedim. Kimseye bile diyemem hrld yaşım da küçük 3 çocuk ard arda .((
Dogurup pişman olanı gormedim ama kürtaj olup pişman olan çok insan gordum. Muhakkak ki zor olacak ama bir ömür böyle bir vicdan azabını çekmeyi göze alamazdim sanırım. Kalbi atmiyor diye dusunmeyin ne olursa olsun icinizde size tutunmuş bir can var. Mikroskobik boyutta olabilir ultrasondaki görünmüyor olabilir ama o canlı.Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Kızlar bnm iki kizm var ve çok kucukler.smdi bidaha hamileyim. Kızlar 5 ve 3 yaşındalar. Ben devlet memuru oldum çok olmadı daha iş yeni,kızlar küçük,kurumum oturdugum yere uzak.Daha tam düzen bile yokken çocuklar sefilken bidaha nasıl olur ben anlamıyorum. Bugun ultrasona girdim daha çok yeni tahminen 3 haftalık gbi . Kese olusmamis,bebek ortada yok,kalp atımı yok henüz erken donemdeyken kürtajmı olmalı . ?Siz napardınz hayat şartları kotu,ekonomik durumlar ülke olarak kötü ztn. Kızlarım kücük off ben napcam .?
Bugün ikinci aşılamamı yaptırdım. 2 yıllık evliyim. 1 kez bile hamile kalamadım. Bazen düşük yapmış bile olsaydım yinede bi kez o duyguyu yaşamış olsaydım diyorum. Geçen ay 15 gün iğne oldum sonuç negatifti. Bu ay 15 gün iğne oldum, bugün hiç beklenmedik birsürü problem yaşadım. Bu seferde tutmazsa tüp bebek için yaza kadar beklemek durumundayım. Dini boyutunu günahını sevabını hiç katmıyorum araya. Durumunuzu geçiminizi en iyi siz bilirsiniz. Ama sizin kolayca elde ettiğiniz gebelik için milyarlar ve yıllar harcayan insanlar var. Hakkınızda hayırlısı olsun..
Teşekkür ederim. Rabbim bağışlasın yavrunuzu. Troidime baktırdım, hiç hamile kalamadığımdan pıhtılaşmaya bakmadılar. Nasip, inşallah bu kez yüzümü güldürür rabbim.İnşallah en kısa sürede Rabbim kucağınızı doldursun.Bende bu yollardan geçtim ümidinizi kaybetmeyin, bende tüp bebekle anne oldum . İnşallah darısı başınıza .Eğer ki tutmuyorsa troit , kan pıhtılaşması , bunlar çok önemli aklınızda olsun . Dr Bülent Tıraş var onu takip edin size pozitif etkisi olacaktır.Sevgiyle kalın.
Bende iki yıllık evliyim ve tüp bebek tedavisi ile gebeyim. Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insallahBugün ikinci aşılamamı yaptırdım. 2 yıllık evliyim. 1 kez bile hamile kalamadım. Bazen düşük yapmış bile olsaydım yinede bi kez o duyguyu yaşamış olsaydım diyorum. Geçen ay 15 gün iğne oldum sonuç negatifti. Bu ay 15 gün iğne oldum, bugün hiç beklenmedik birsürü problem yaşadım. Bu seferde tutmazsa tüp bebek için yaza kadar beklemek durumundayım. Dini boyutunu günahını sevabını hiç katmıyorum araya. Durumunuzu geçiminizi en iyi siz bilirsiniz. Ama sizin kolayca elde ettiğiniz gebelik için milyarlar ve yıllar harcayan insanlar var. Hakkınızda hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?