Beklenmeyen gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bunun kararını biz veremeyiz ama şöyle bir şey okumuştum ; Kuranda cenin canlanması 40-45 gün sonra deniyor. Yani 6 hafta ve bundan sonra müdahale edilmez deniyor. Ama 6 haftadan önce sonlanırsa gebelik öldürmüş olmuyorsun çünkü canlı değil. Bu dinen. Ayrıca biz atar tutarız ama 2 çocuklu çalışan anne olarak yeni bir bebeğe bakmanın zorluğunu siz yaşarsınız.
Bence siz zaten kürtaj istiyorsunuz. Vicdanen dediğim şeyi araştırın. Aklınıza nasıl yatarsa öyle yapın.

Bende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
Bebek ortada yok derken rahime düşmüş sonuçta ... ben yapamazdım dini inancımı geçtim vicdanen yapamazdım ikide evladınız varmış gözümün önüne gelirdi hep . Yinede tabiki en doğru kararı siz verecekseniz umarıö yinede kürtaj olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız

Sorunlu bir evliliğim yoksa, eşimden boşanmayı düşünmüyorsam, doğururdum herhalde. Her şeyde bir hayır vardır .

Ben şu durumu hiç anlamıyorum ve sinir oluyorum ya.Hamile kalıp,sonra da sızlanmak.Hamileyim ama iki tane çocuğum var,maddi durumum yok,çocuğum_çocuklarım küçük,onlara haksızlık olur mu,emziriyorum yok şu,yok bu...Bir canı dünyaya getirmemek için bu kadar sebebiniz varsa korunun arkadaşım güvenli bir yöntemle korunun,çok mu korkuyorsunuz hamile kalmaktan ek yöntemlerle korunun.Yapıp yapıp sızlanmayın,bunun bedelini de masum bir cana ödetmeyin.

Doğru düzgün korumamanın cezasını o bebek çekmemeli.siz çekmelisiniz oyüzden aldırmamalısınız.
Not:korunurken oldu yazmayın çünkü buna inananlardan değilim.doğru düzgün korunan kimsenin kolay kolay hamile kalacağını düşünmüyorum.bu kadar çok kişi korunurken hamile kalmış olamazzzz!

Valla aynen öyle canım.
Ben kesinlike çocuk istemediğimi bildiğim için , hiç bir ihtimale şans vermemek için , condom + geri çekilme + yumurtlama dönemlerinden oldugunca uzak zamanları bilirim ona göre bir düzen oluşturdum , totalde 5senedir buşekşlde korunuyorum hiçte bişe olmadı ki çok kolay hamile kalan biriyim....

Keşke herkes sizin gibi davransa.Ne siz zor durumda kalırsınız,ne de masum bir can.Gerçekten çok üzülüyorum bu durumlara

Fetva verir gibi dini konuda emin bir açıklama sunmanız doğru değil. Ayrıca kalp atımı 5 haftalıkken izlenmeye başlayabiliyor o da teknolojinin ancak bu kadar gelişmiş olduğundan muhtemelen.

5 çocuğum olsa Allah 6.yı nasip etse yanlışlıkla bile kalsam kıyamazdım ben . 5.5 yıldır eşim son anda condom takan biri olarak istenmeyen gebelik yaşamadım . Gerçi ben istiyerekte yaşamadım :) üçü doğurup kordonlarızı bağlatabilirsiniz.

cok konu gecti sizinki gibi yapacak bise. yok gunahhh cannmm. ben gecenki hanima biraz agir konustum ama cidden bebek istemiyorsaniz aldirin toptan rahimi. yumurtaliklari boylelikle vebal almamis olursuniz sizinle oturup sizi gormuyorz bakan sizsiniz bakmayack olan sizsiniz madem .fikirlerimize onem veriyorsaninz ben aldirmayin cunku sonucta gebelik baslamis yani ileerleyen .haftalarda .bebek cikcak bunu goze alip iyi dusun derim birde. madem. supriz geldi 3 haftalik iyi fark. etmissin baskasi olsa zor fark edr

Bende şuan hazır değiliz .vebal olarakta ne bilim daha bebek hiç ortada yok vebalinden korkuyorum ama kalp atımı vs yok daha sncta bilemiyorum çok zor olur
Hukukta bile insanlar ana rahmine düştüğü an hak ehliyetine sahip olabiliyorken sizin nasıl bu kadar yoksaydığınızı anlayamıyorum. Ben insanlara nasıl söylerim, daha kalp yok ismi cismi yok nasılsa diye düşünmeniz çok üzücü.

ayni kafadayiz sizinle kesinlikle

ya hamile kalamayiz bizim psikoloji bozulur..kazara hamile kalinir gene bizlerin psikolojisi yerlerde. 3 kurusluk zevkimiz varsa o da berbat oluyor. hey kurban oldugum Rabbim hikmetinden sual olunmaz...

Atan bir kalbi durdurmak için bence geçerli bir sebep değil anlattıklarınız

Hayır korunmamışlar geri çekilme yöntemiyle koruduklarını sanmışlar...
valla burdada bi kac uye vardi bu yontemi savunuyordu. hatta bu yontemle hamile kalan kadinlarin kocalarini beceriksizlikle suclamisti. belkide adam geri cekilemeden birazda olsa iceri kaciriyordur. olan her turlu anneye ve cocuga oluyor maalesef

Eğer durumunuz endişeleriniz gerçekten çok ciddiyse; aldırın. Sonuçta henüz canlanmamış daha.
Öyle günahına gireceğinize böyle girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…