Beddua etmissiniz daha anne bile olmamos kadinlara ne gunahlari var ?. Size super bir bilgi vereyim. Eger kocanizla cinsel iliskiye girmezseniz hamile kalamiyorsunuz ? Bu bilgi hayatinizi kurtaracak.Durumumuz benzer.. Kızıma evlendikten 1 ay sonra fln hamile kaldım. O da yetmedi sorunsuz giden hamileliğimde bir anda preeklampsi çıktı ve 30 haftalıkken acil sezeryana aldılar. Bebeğim 29 haftalığa uyumluydu gelişim olarak. 1070 gr 36 cm bir bebek. 2 aya yakın kuvözde yattı.. Sütümü sağdım götürdüm.. Sonrası da kolay değildi. Bağışıklığı düşük olduğu için kendi hareket etmeye başladığı andan itibaren özellikle geçen kış ve ilk bahar sayısız kere hastalandı. Gecelerce nöbet tuttuk eşimle. Çok şükür başka bir hastalığı rahatsızlığı yok ama bende beklemiyordum hamile kaldım. Geçen hafta salı günü kürtaj olmak için gittiğimde tam 5 haftalıktı. Sadece kese vardı ama başaramadım. Keşke 5 haftalıkken olsaydım. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Dün başka bir doktora gittim. Kalp atışları yavaş bir hafta daha bekleyelim düşük olabilir dedi. Bir anne bebeğinin düşmesini ister mi... İstiyor işte. Benim psikolojim de 2. bebeği şu an kaldırmaz, mizacımda da anaçlık yok. Bana kalsa 2. çocuğu zaten istemiyorum.. eşim de aksine istiyor. Umarım bana vicdan azabı olacak bir karar vermek zorunda kalmam. Allah yardımcımız olsun. Ben de konu açacaktım açamadım. Bu sitede ki çocuğu olmayan linçci bayanlardan nefret ediyorum. Allah onlara benim yaşadığımın aynısını yaşatsın bakalım hala kürtaj cinayet deyip kestirip atabiliyorlar mı..
Beddua etmissiniz daha anne bile olmamos kadinlara ne gunahlari var ?. Size super bir bilgi vereyim. Eger kocanizla cinsel iliskiye girmezseniz hamile kalamiyorsunuz ? Bu bilgi hayatinizi kurtaracak.
Teşekkürler canim kalp kalp kalp Bilmemek degil oğrenmemek ayip.Çok güzel düşünmüşsün. Bravo!
Teşekkürler canim kalp kalp kalp Bilmemek degil oğrenmemek ayip.
Cocugu olmayan bayanlara ve karninizdaki bebeye beddua edeceginize korunma yontemlerini ogrenin hanfendiDurumumuz benzer.. Kızıma evlendikten 1 ay sonra fln hamile kaldım. O da yetmedi sorunsuz giden hamileliğimde bir anda preeklampsi çıktı ve 30 haftalıkken acil sezeryana aldılar. Bebeğim 29 haftalığa uyumluydu gelişim olarak. 1070 gr 36 cm bir bebek. 2 aya yakın kuvözde yattı.. Sütümü sağdım götürdüm.. Sonrası da kolay değildi. Bağışıklığı düşük olduğu için kendi hareket etmeye başladığı andan itibaren özellikle geçen kış ve ilk bahar sayısız kere hastalandı. Gecelerce nöbet tuttuk eşimle. Çok şükür başka bir hastalığı rahatsızlığı yok ama bende beklemiyordum hamile kaldım. Geçen hafta salı günü kürtaj olmak için gittiğimde tam 5 haftalıktı. Sadece kese vardı ama başaramadım. Keşke 5 haftalıkken olsaydım. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Dün başka bir doktora gittim. Kalp atışları yavaş bir hafta daha bekleyelim düşük olabilir dedi. Bir anne bebeğinin düşmesini ister mi... İstiyor işte. Benim psikolojim de 2. bebeği şu an kaldırmaz, mizacımda da anaçlık yok. Bana kalsa 2. çocuğu zaten istemiyorum.. eşim de aksine istiyor. Umarım bana vicdan azabı olacak bir karar vermek zorunda kalmam. Allah yardımcımız olsun. Ben de konu açacaktım açamadım. Bu sitede ki çocuğu olmayan linçci bayanlardan nefret ediyorum. Allah onlara benim yaşadığımın aynısını yaşatsın bakalım hala kürtaj cinayet deyip kestirip atabiliyorlar mı..
konuyu basindan beri takip ediyorum.cok acele karar veriyorsunuz.
benim bu planim vardi ama evrenin bana baska plani varmis diye dusunseniz daha iyi olmaz mi hem..
ayrica planlariniz hic ummadiginiz bi anda tepetaklak olabilir,isyerinde mobinge ugrayabilirsiniz,isle ev arasinda pestiliniz cikabilir,kiziniz hic olmadik bianda kardes diye tutturabilir.
ayaginiza gelmis kismeti bi tekmeyle savuruyorsunuz.
bu kadar kararlisiniz madem keske esinizle aranizda halletseydiniz,burda bu konuyu okuyan cogu kisinin ici gitti,ben dahil..kahvalti bogazima dizildi cok uzuldum karninizdaki yavruya
Cocugu olmayan bayanlara ve karninizdaki bebeye beddua edeceginize korunma yontemlerini ogrenin hanfendi
benim evladım olmuyo diye yanarken, son cümlelerine inanamadım. canım daha çok yandı.çocuğu olmayanlar senin yaşadığını yaşarmı bilmem ama, senin bu kafayla daha çok yaşayacağın belli. mizacında anaçlık yoksa ilk aydan hamile kalacağına ve karnındaki bebeğin düşsün diye dua edeceğine bütün korunma yöntemlerini kullansaydın, ama beddua etmek daha kolay tabi. yazıkDurumumuz benzer.. Kızıma evlendikten 1 ay sonra fln hamile kaldım. O da yetmedi sorunsuz giden hamileliğimde bir anda preeklampsi çıktı ve 30 haftalıkken acil sezeryana aldılar. Bebeğim 29 haftalığa uyumluydu gelişim olarak. 1070 gr 36 cm bir bebek. 2 aya yakın kuvözde yattı.. Sütümü sağdım götürdüm.. Sonrası da kolay değildi. Bağışıklığı düşük olduğu için kendi hareket etmeye başladığı andan itibaren özellikle geçen kış ve ilk bahar sayısız kere hastalandı. Gecelerce nöbet tuttuk eşimle. Çok şükür başka bir hastalığı rahatsızlığı yok ama bende beklemiyordum hamile kaldım. Geçen hafta salı günü kürtaj olmak için gittiğimde tam 5 haftalıktı. Sadece kese vardı ama başaramadım. Keşke 5 haftalıkken olsaydım. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Dün başka bir doktora gittim. Kalp atışları yavaş bir hafta daha bekleyelim düşük olabilir dedi. Bir anne bebeğinin düşmesini ister mi... İstiyor işte. Benim psikolojim de 2. bebeği şu an kaldırmaz, mizacımda da anaçlık yok. Bana kalsa 2. çocuğu zaten istemiyorum.. eşim de aksine istiyor. Umarım bana vicdan azabı olacak bir karar vermek zorunda kalmam. Allah yardımcımız olsun. Ben de konu açacaktım açamadım. Bu sitede ki çocuğu olmayan linçci bayanlardan nefret ediyorum. Allah onlara benim yaşadığımın aynısını yaşatsın bakalım hala kürtaj cinayet deyip kestirip atabiliyorlar mı..
dilerim size vicdan ve kalp rahatligi verir yaradan. tartismayacagim ama bedduaniz icin diyebilecek hicbirsey yok... belki de yureginiz katran baglamistir kimbilir...Durumumuz benzer.. Kızıma evlendikten 1 ay sonra fln hamile kaldım. O da yetmedi sorunsuz giden hamileliğimde bir anda preeklampsi çıktı ve 30 haftalıkken acil sezeryana aldılar. Bebeğim 29 haftalığa uyumluydu gelişim olarak. 1070 gr 36 cm bir bebek. 2 aya yakın kuvözde yattı.. Sütümü sağdım götürdüm.. Sonrası da kolay değildi. Bağışıklığı düşük olduğu için kendi hareket etmeye başladığı andan itibaren özellikle geçen kış ve ilk bahar sayısız kere hastalandı. Gecelerce nöbet tuttuk eşimle. Çok şükür başka bir hastalığı rahatsızlığı yok ama bende beklemiyordum hamile kaldım. Geçen hafta salı günü kürtaj olmak için gittiğimde tam 5 haftalıktı. Sadece kese vardı ama başaramadım. Keşke 5 haftalıkken olsaydım. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Dün başka bir doktora gittim. Kalp atışları yavaş bir hafta daha bekleyelim düşük olabilir dedi. Bir anne bebeğinin düşmesini ister mi... İstiyor işte. Benim psikolojim de 2. bebeği şu an kaldırmaz, mizacımda da anaçlık yok. Bana kalsa 2. çocuğu zaten istemiyorum.. eşim de aksine istiyor. Umarım bana vicdan azabı olacak bir karar vermek zorunda kalmam. Allah yardımcımız olsun. Ben de konu açacaktım açamadım. Bu sitede ki çocuğu olmayan linçci bayanlardan nefret ediyorum. Allah onlara benim yaşadığımın aynısını yaşatsın bakalım hala kürtaj cinayet deyip kestirip atabiliyorlar mı..
Yorum istemiyosaniz buraya yazmayin o zaman icinizde tutunSizden tavsiye veya yorum istediğimi sanmıyorum.
Yorum istemiyosaniz buraya yazmayin o zaman icinizde tutun
Durumumuz benzer.. Kızıma evlendikten 1 ay sonra fln hamile kaldım. O da yetmedi sorunsuz giden hamileliğimde bir anda preeklampsi çıktı ve 30 haftalıkken acil sezeryana aldılar. Bebeğim 29 haftalığa uyumluydu gelişim olarak. 1070 gr 36 cm bir bebek. 2 aya yakın kuvözde yattı.. Sütümü sağdım götürdüm.. Sonrası da kolay değildi. Bağışıklığı düşük olduğu için kendi hareket etmeye başladığı andan itibaren özellikle geçen kış ve ilk bahar sayısız kere hastalandı. Gecelerce nöbet tuttuk eşimle. Çok şükür başka bir hastalığı rahatsızlığı yok ama bende beklemiyordum hamile kaldım. Geçen hafta salı günü kürtaj olmak için gittiğimde tam 5 haftalıktı. Sadece kese vardı ama başaramadım. Keşke 5 haftalıkken olsaydım. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Dün başka bir doktora gittim. Kalp atışları yavaş bir hafta daha bekleyelim düşük olabilir dedi. Bir anne bebeğinin düşmesini ister mi... İstiyor işte. Benim psikolojim de 2. bebeği şu an kaldırmaz, mizacımda da anaçlık yok. Bana kalsa 2. çocuğu zaten istemiyorum.. eşim de aksine istiyor. Umarım bana vicdan azabı olacak bir karar vermek zorunda kalmam. Allah yardımcımız olsun. Ben de konu açacaktım açamadım. Bu sitede ki çocuğu olmayan linçci bayanlardan nefret ediyorum. Allah onlara benim yaşadığımın aynısını yaşatsın bakalım hala kürtaj cinayet deyip kestirip atabiliyorlar mı..
Yorumun bile polemik sebebi senin ne diyim Allah vicdan versin kalbine ha bu arada cocugum var cok sukur yazdiklariniz hic hos degil bunu bilinKonu açamadım sizin gibi insanlar yüzünden evet. Burada dahi polemiğe girmek için kaç tanesi yarıştı fark ettiyseniz. Madem konu açmamışım başka bir konuda yorum yapmama bari müsaade edin. Bu kadar da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?