Beklenmeyen hamilelelik

Canım istemiyorsan aldırmalısın bence. psikolojisi bozuk anne olmaktansa doğru zamanı beklemelisin. bir üye yorum yapmış ''çocuğun sana tutunmuş, seni seçmiş diye söyleyenler prezervatifin içindeki kalıntılara bakıp ağlıyorlar mı '' diye bende bu yorumuna katılıyorum. Ve bir de şu var çocuk rızkıyla falan gelmez, diğer çocuklarının rızkına ortak olur. Tabii seçim senin, ben olsam aldırırdım sonuçta istemsiz olmuş.

Durumumuz benzer.. Kızıma evlendikten 1 ay sonra fln hamile kaldım. O da yetmedi sorunsuz giden hamileliğimde bir anda preeklampsi çıktı ve 30 haftalıkken acil sezeryana aldılar. Bebeğim 29 haftalığa uyumluydu gelişim olarak. 1070 gr 36 cm bir bebek. 2 aya yakın kuvözde yattı.. Sütümü sağdım götürdüm.. Sonrası da kolay değildi. Bağışıklığı düşük olduğu için kendi hareket etmeye başladığı andan itibaren özellikle geçen kış ve ilk bahar sayısız kere hastalandı. Gecelerce nöbet tuttuk eşimle. Çok şükür başka bir hastalığı rahatsızlığı yok ama bende beklemiyordum hamile kaldım. Geçen hafta salı günü kürtaj olmak için gittiğimde tam 5 haftalıktı. Sadece kese vardı ama başaramadım. Keşke 5 haftalıkken olsaydım. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Dün başka bir doktora gittim. Kalp atışları yavaş bir hafta daha bekleyelim düşük olabilir dedi. Bir anne bebeğinin düşmesini ister mi... İstiyor işte. Benim psikolojim de 2. bebeği şu an kaldırmaz, mizacımda da anaçlık yok. Bana kalsa 2. çocuğu zaten istemiyorum.. eşim de aksine istiyor. Umarım bana vicdan azabı olacak bir karar vermek zorunda kalmam. Allah yardımcımız olsun. Ben de konu açacaktım açamadım. Bu sitede ki çocuğu olmayan linçci bayanlardan nefret ediyorum. Allah onlara benim yaşadığımın aynısını yaşatsın bakalım hala kürtaj cinayet deyip kestirip atabiliyorlar mı..

Beddua etmissiniz daha anne bile olmamos kadinlara ne gunahlari var ?. Size super bir bilgi vereyim. Eger kocanizla cinsel iliskiye girmezseniz hamile kalamiyorsunuz ? Bu bilgi hayatinizi kurtaracak.

Cocugu olmayan bayanlara ve karninizdaki bebeye beddua edeceginize korunma yontemlerini ogrenin hanfendi

konuyu basindan beri takip ediyorum.
su yorum kadar benim duygularimi anlatan baska birsey olmadi diline saglik.
konu sahibi ben seni anlayamam tup bebek yontemibile hamile kaldim 3. tedavi. Rabbim ikinci bir Evlat nasip eder mi bilmiyorum. o nedenle seni yargilayamam. Ama bu konu burada tartisilmamasi gereken bir konu karar senin olmali.
yuregin mantigin birarada bulusmali.
ben kariyer meraklisi degilim mesela devlet memuruyum isimden ayrilmayi planliyorum cocugumu kendim buyutebilmek icin.
bunun disinda bir mucize herseye ragmen gelmis seni bulmus kondom ile neredeyse %100 korunma saglanirken hem de ayin 4 5 gunu sen bu duruma elverisliyken o bozuk kondom ogune denk geliyor ve sen hamile kaliyorsun. istatiksel olarak bile mucize.
ben olsam o mucize icin herseyden vazgecerdim.
dilerim ikiniz icin de dogru karari verirsin...

benim evladım olmuyo diye yanarken, son cümlelerine inanamadım. canım daha çok yandı.çocuğu olmayanlar senin yaşadığını yaşarmı bilmem ama, senin bu kafayla daha çok yaşayacağın belli. mizacında anaçlık yoksa ilk aydan hamile kalacağına ve karnındaki bebeğin düşsün diye dua edeceğine bütün korunma yöntemlerini kullansaydın, ama beddua etmek daha kolay tabi. yazık

dilerim size vicdan ve kalp rahatligi verir yaradan. tartismayacagim ama bedduaniz icin diyebilecek hicbirsey yok... belki de yureginiz katran baglamistir kimbilir...

Ay yeter hepsini okuyamadım. Şimdi kimse git kürtaj ol oh ne güzel pek havalı demez. Ama kendini iyi hissetmiyorsan ve hazır değilsen tabiki kişinin kararı doğrudur ve saygı duymak gerekir. Ama kürtaja giderken yanında birini de götür. Sana eşlik etsin. Mümkünse bir bayan. Ben ikinci çocuğu kızım 1,5 yaşına gelince düşünüyorum. Ücretsiz izin de alırsam kızımla Allah nasib ederse hayırlısıyla ikinci çocuğuma evde bakarım diyordum. Ben yanlış mı düşünüyorum acaba? Yaş farkı daha mı çok olmalı?

Bakın zaten kızınız 2 ay sonra 3 yaşında olacakmış siz öbürü dünyaya getirene kadar nerdeyse 4 olacak yani çoğu işi bitmiş olacak tuvaletini söyleyen, acıktığını söyleyen, kendi başına oyu oynayabilen bebeklikteki gaz problemleri geçmiş biridir şu anda zaten. Ayrıca zaten önünde sonunda 2. bebeği eşiniz isteyecek siz istemez misiniz bir kardeşi olsun yalnız mı büyüsün. Çok rahatladığınız zaman çok daha zor olur. Bence en iyi dönem bu dönem. Aldırmak istiyorum demek bu kadar kolay mı sırf yorulacaksınız diye. Bilmiyorum ben tedavi görüyorum ikiz bile olsa isterim çünkü ilkinden sonra bir daha olur mu belli değil her yorgunluk değer kaldı ki hem çalışıp hem iki çocuk birden büyüten çok kişi var onlarda yoruluyor. Sonra vicdan azabı çekersiniz konu maddiyat olsa bunu demezdim benim annemde kardeşimi aldırmak istemiş sonra vazgeçmiş ve iyi ki vazgeçmişim der herzaman.

Kadına niye vicdan yaptırıyorsunuz?
Allah allah ya ben sinir oldum.

Yahu kardeşim yazmış bazı kadınlar, bak uğraşıyorum olmuyor diye.
Allah nasip etsin inşallah da, senin gebe kalma sıkıntın var diye ben neden istemediğim çocuğu doğurayım yahu, saçmalığa bakar mısın?
Şimdi toplu koruma yapıyorum kendimi,3lü korunuyorum. Hata olur da yine hamile kalırsam asla istemiyorum asla asla asla mesela.
Hiç sevmiyorum çocukları, yine aldırırım.
Ha bu ülkede yasaklansa gider yurt dışında aldırırım. Olan buradaki garibana olur.

Bırakın ya kadına vicdan yaptırmayı, bu nedir yok kalbinin parçalandığını düşün yok var olan çocuğunun öldüğünü düşün
Sadist misiniz siz yahu?
Bakamayacaksan doğurma diyen ben bu konuda ilk defa, tamam iyi düşün iyi karar ver, üzüleceğin şeyi yapma falan dedim.
Bu yorumlar insanları çıldırtır ha

Bu nasil bir vicdansizliktir, ne haddinize sizin böyle bedavadan beddua yağdirmak ? Nasil bir bencilliktir inanamiyorum ya, Rabbim butun kullarini sinar dert bir tek sizde yok ama siz yanliş yolu tercih etmissiniz umarim bedduaniz donup dolasir sizi bulmaz ! Bir an once piskolojik yardim almalisiniz, sex yapin kimse yapmayin demiyor ama önlemini alin sonra gelip burda mağduru oynamayin!

kesinlikle aldırmayın. o şu anda sizi duyuyo ve hissediyo. doğurup kucağınıza aldığınızda aldırmayı düşündüğünüz için bile çok pişman olacaksınız. şimdi beklemediğiniz bir gebelik olduğu için psikolojiniz öyle. zaten normal olan da bu psikoloji. plansız gebelk olduğu için. bi dr ile görüşün.

Yorumun bile polemik sebebi senin ne diyim Allah vicdan versin kalbine ha bu arada cocugum var cok sukur yazdiklariniz hic hos degil bunu bilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…