- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Aldırın diyenlere de hayret ettim , bu kozmetik bir olay değil et beni aldırmıyor neticede kalbi ATAN bir canlı öldürülüyor, bir Bebek döllendiği an canlıdır ve kalbi atar biz bunu 6. Haftada görürüz ve canlıdır Nasıl buna anlam yüklemeyin diyenler olmuş hayretler içerisindeyim27 aylik kizim var. Hala emiyor. Ilk 6 ay kolikti cok zor bir bebekti. Hala da kenarda sakince oturan cocuklara hayretle bakarim 1 dk durmaz. Ikinci ne zaman diyeni bogasim geliyor. Ama korunarak bu şekilde hamile kalsam aldirmazdim. Dunyada din denilen bir kavram olmasa dahi. Anne olmus bir kadin bilir ki rahimde yoktan varolan bir et parcasi 9 ay sonra kanli canli bir evlat olacaktir. Aldiran aldirsin herkes inandigi inanmadigi dine gore degerlendirsin. Tum dinleri kenara biraksak bile bir tavugub civciv olacsk yumurtasini kirar misiniz kirin desem ? Bunu dahi yapamazken goz gormuyor diye yitip gidiyor hayatlar. Bazi konularin dinle degil insani degerlerle alakasi var. Meseles ben multecilerin bebek sahibi olmasina deli oluyorum. O kadar kiziyorum ki savastsn gelmissin misafirsin her sene doguruyorsun. Sevismek de bir tercih meryem ana degilsiniz cocuk istemiyorsak sevismeyecegiz. Risk her zaman vardir. Ve bence bu cocugun yasama hakki vardir. Lutfen onun elinden bunu almayin.
Haklısın ama cesaret edemiyorumSunu hic dusundunuz mu peki ?
Ya o bebek birseyler icin kurtatici olarak rahminize yerlesmisse ?
Bir filmde gormustum evet gercek olmayan alt tarafi kurgudan ibaret bir yabanci filmdi. Ama verdigi hayat dersi bence muhtesemdi..
Nasil miydi o film ?
Kadinin bir cocugu vardi 5 yaslarinda fln.. Daha sonra kadin korunmadan hamile kaliyor ve cocugunu aldiriyor. Aradan 2-3 sene geciyor 7 yasina giren cocugu losemi oluyor ve acele ilige ihtiyaclari oluyor ve bulamiyorlar.. Doktorlar kardesi olsaydi cok rahat bi sekilde iyilesecekti ona bir kardesten alinmis ilik lazim diyor ve bu evli cift ilk cocuklarina ilik icin bebek yapma cabasina giriyorlar ama malesef bebekleri olmuyor ve ikinci bebegi aldirdiklari icin kahroluyorlar..
Diyecegim o ki cocuk kismetiyle gelir sen ben bilemeyiz ama hayatimizda olan herseyin bi sebebi var emin ol
Bunu anlatip seni uzmek istemezdim Allah korusun evladini ama aklinin bi kosesinde kalmasini istedim
Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallahBenim de kızım Üniversiteye gidiyor bizde hiç beklemiyorduk 40 yaşında hamile kaldığımı öğrendiğim de şok geçirdim. Yapılan testler riskli olduğu halde eşimle oturup karar verdik her şekilde bu bebek yaşamalı dedik ve hayırlısı ile doğuma 10 gün kaldı.
Bakalım ne olacak inşaAllah?
neden psikolojik rahatsızlığı ,Sağlık problemi şimdilik yok sadece psikolojik olarak şimdiden kendimi kötü hissediyorum
mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?