Beklenmeyen hamilelelik

Geçerli bi sebebinizde yok ortada ben beklemediğiniz bi anda ögrendiginiz icin boyle dusundugunuzu hissediyorum

Baba istiyor ilk cocuk 3 yasinda dogana kadar dort olur nerdeyse
Genetik bir tasiyici hastalik riski hayati bir tehlike yok
Yapmayin Allah askina

Planlarim vardi demissiniz
O planlari gerceklestirmeniz icin baska engeller ( ustelik uzucu yipratici) cikmayacagini nerden bilebilirizki

İs guc kosturmaca yorgunluk uykusuzluksa hepsi gecici

Hamileligim ve bebeginin ilk aylari anasindan emdigi sut burnundan gelmis biri olarak yaziyorum
Gecti gitti hepsi

İkinciyi istiyorum yavrum 11 yasinda kardes diye gozumun icine bakiyo bebek kokusunu deli gibi ozledim ama yok olmuyo

Omur boyu vicdan azabi cekersiniz bir insani öldurunce yapmayin lutfen kucaginiza alacağiniz ani dusunun. 3 aylik bebeğim var cok zor bir hamilelik gecirdim panik atak hastasiyim ve gelecekle ilgili cok planlarim var oglumda kolik ama su anda hamile oldugumu ögrensem asla aldirmam düşünmem bile günah boyutuna girmiyorum bile

Benimde eşim korunuyordu. bebeğim 18 aylıkken dört aylık hamile olduğumu öğrendim.zaten aldırma zamanım geçmişti öğrendiğimde ki şimdi iyiki öyle olmuş diyorum. ilk başlarda bende çok bunalıma girdim ama aradan kısa bir süre geçince insan alışıyor ve heyecan duymaya başlıyor. Kaldı ki sizin eşinizde istekliymiş.Şimdi oğlumun biri ikibuçuk yaşında diğeri sekizbuçuk aylık. Ama karar sizin tabii. Sonuçta taşıyacak dünyaya getirecek ve bakacak olan sizsiniz.

Çocuğu doguracak olan da sizsiniz buyutecek olan da, bir ömür sorumlulugunu tasiyacak olan da.
O yuzden kararinizi baskalarinin etkisinde kalmadan verin.
O aman öldürme aman o da yavrun diyenler, prezervatifin icindeki atiklara bakip agliyor mu acaba, dogmamis yavrularim çöpe gidecek diye.
Hayatinizi ve kosullarinizi siz cok daha iyi bilirsiniz, kendi adima gecen yil hamile kalsam belki dusunurdum ama su an hamile kalsam tereddutsuz aldiririm.
Kurtajin da herhangi bir sikintisi yok ama genel anestezi tercih edin.

Madem bu kadar istemiyorsunuz daha dikkatli korunma olmalıydi kızmayın ama 3 yaş küçük bir yaş değil kii bence tam kardes istenecek dönem.

Size hak veriyorum çünkü kızımla aynı kızıniz ve aynı sıkıntıları yaşadım AMA kürtaj olup da daha pişman değilim diyen duymadım.şunu da belirteyim ilk çocuğunuz çok zor olduğu için hiç bir zaman hazır olamayacaksiniz zaten

Süreç şöyle ilerliyor; bir özel hastaneyle-klinikle-doktorla anlaşılıyor ve gün belirleniyor. Gittiğinizde yan etkilerle ve olabileceklerle ilgili kağıtlar imzalatılıyor. Eşten de imza alınıyor. Anestezi altında kürtaj yapılıyor, odaya alınıyorsunuz. İllaçr veriliyor ve eve gidiyorsunuz. 1 ay sonra kontrole gidiyorsunuz.

O bebeği aldırmaya kalbin ve gönlün el vermeyecek bence.Ben depresyon geçirdim ve o süreçte hep aldırmak istedim ben istedikçe yüce Allah hadi aldır aldirabilirsen der gibi ikiz nasip etti.İyiki de olmuşlar.

Sırf keyfi bebek aldıran teyzemin yıllarca iki yakası bir araya gelmedi öteki çocukları şimdi üvey gibi davranıyorlar kendisine.Belki o bebeğini doğursaydı onun ekmeğini yiyecekti kimbilir?
Bak bana gelinlik kızım var yaş olmuş 40 süpriz bebeğim karnım da 10 gün sonra hayırlısı ile doğum yapacağım.
Düşün ki ileri yaş gebeliği yaşıyorum yapılan testler de hep kötü çıktı doktor amniyosentez dedi eşim de hayır Allah bize emanetini nasıl verirse versin biz onun emanetçisi anne babasıyız ben Evlat katili olamam dedi ve tüm testleri ve bebeğimizi aldırmayı reddetti zaten bende evladıma kıyamazdım çünkü bundan önceki bebeğim öldüğün de aylarca kendime gelememiştim.
Şimdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama vicdanım rahat çünkü evaldımın katili olmadım.
Ve her çocuk aynı olacak diye bişey yok.Kızın gazlı bir bebektir bu da b..klu bir bebek olur çokta önemli değil birde bakmışsın oğlun olmuş kızın büyüdüğün de gelin olup uzaklara gider belki de oğlun sana göz kulak el ayak olur? Onun ekmeğini yersin yaşlandığın da gelir seni sırtında doktora götürür belli mi olur hayat bu süprizlerle dolu.
Unutma ki dünya imtihan dünyası bize sunulan herşey imtihan.Sen o bebeği aldırmakla Allah'ın imtihanına karşı geliyorsun.
Tabi yine de sen bilirsin.

Ben hiç pişman değilim mesela.

Ne güzel yazmışsınız, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. Buarada konu sahibi annem de 15yıl önce aldırmıştı. Hala Yaşar pişmanlığını..

Ya böyle şeyleri inanıyormusunuz gerçekten çok komik yok çocuğunu aldırdı diye 2 yakası bir araya gelmemişmiş

Bende korunurken hamile kaldım ilk öğrendiğimde aldirayim oğluma bakamam diye düşündüm vazgeçtim şükür aldirmadim ama su an resmen imtihan olur gibi cok riskli gebeligim var Allah korusun ikizlerimden birine bişey olursa diye aklım gidiyor
Aylarca hastanede yayabilirim oğlum nolcak benden ayrı diye üzülüyorum herseyi geçtim o kadar yiprandim o kadar sağlık sorunum çıktı ki ya bana bişey olursada evlatlarim napar diyorum off.

O yüzden arkadaşı da cok iyi anlıyorum bütün planları bozulacak illaki iki bebek zor olucak ama annelik çok zor Rabbim kolaylık versin

Ya böyle şeyleri inanıyormusunuz gerçekten çok komik yok çocuğunu aldırdı diye 2 yakası bir araya gelmemişmiş
Miş miş yada fiş fiş ne fark ederki?
Ben buna inanırım siz inanmazsınız.Ama ben siz neden inanmıyorsunuz diye sizi sorgulamam çünkü haddime düşmez.
O halde konu sahibine burdan "git o bebeği aldır 10 dakikalık bir operasyon zaten" diyerek onu günaha itelim ve bir bebeğin hayatına mal olalım öylemi diyorsunuz yani?

Zevkler ve renkler tartılışmaz derler ya hani inançlar da tartılışmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…