İroni başka birşeylere dokunduruyor, 3 çocuk, 1 yıla kadar yasaklanır ne çağrışım yapıyor hayatım, cımbızı ye beni yeme
Kul kurar kader gülermiş.Çok başka planlarım vardı aniden herşey değişti çok kötü oldum hiç beklediğim bişey değildi
Sırf keyfi bebek aldıran teyzemin yıllarca iki yakası bir araya gelmedi öteki çocukları şimdi üvey gibi davranıyorlar kendisine.Belki o bebeğini doğursaydı onun ekmeğini yiyecekti kimbilir?mrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Ben hiç pişman değilim mesela.Madem bu kadar istemiyorsunuz daha dikkatli korunma olmalıydi kızmayın ama 3 yaş küçük bir yaş değil kii bence tam kardes istenecek dönem.
Size hak veriyorum çünkü kızımla aynı kızıniz ve aynı sıkıntıları yaşadım AMA kürtaj olup da daha pişman değilim diyen duymadım.şunu da belirteyim ilk çocuğunuz çok zor olduğu için hiç bir zaman hazır olamayacaksiniz zaten
Ne güzel yazmışsınız, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. Buarada konu sahibi annem de 15yıl önce aldırmıştı. Hala Yaşar pişmanlığını..Sırf keyfi bebek aldıran teyzemin yıllarca iki yakası bir araya gelmedi öteki çocukları şimdi üvey gibi davranıyorlar kendisine.Belki o bebeğini doğursaydı onun ekmeğini yiyecekti kimbilir?
Bak bana gelinlik kızım var yaş olmuş 40 süpriz bebeğim karnım da 10 gün sonra hayırlısı ile doğum yapacağım.
Düşün ki ileri yaş gebeliği yaşıyorum yapılan testler de hep kötü çıktı doktor amniyosentez dedi eşim de hayır Allah bize emanetini nasıl verirse versin biz onun emanetçisi anne babasıyız ben Evlat katili olamam dedi ve tüm testleri ve bebeğimizi aldırmayı reddetti zaten bende evladıma kıyamazdım çünkü bundan önceki bebeğim öldüğün de aylarca kendime gelememiştim.
Şimdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama vicdanım rahat çünkü evaldımın katili olmadım.
Ve her çocuk aynı olacak diye bişey yok.Kızın gazlı bir bebektir bu da b..klu bir bebek olurçokta önemli değil birde bakmışsın oğlun olmuş kızın büyüdüğün de gelin olup uzaklara gider belki de oğlun sana göz kulak el ayak olur? Onun ekmeğini yersin yaşlandığın da gelir seni sırtında doktora götürür belli mi olur hayat bu süprizlerle dolu.
Unutma ki dünya imtihan dünyası bize sunulan herşey imtihan.Sen o bebeği aldırmakla Allah'ın imtihanına karşı geliyorsun.
Tabi yine de sen bilirsin.
Ya böyle şeyleri inanıyormusunuz gerçekten çok komikSırf keyfi bebek aldıran teyzemin yıllarca iki yakası bir araya gelmedi öteki çocukları şimdi üvey gibi davranıyorlar kendisine.Belki o bebeğini doğursaydı onun ekmeğini yiyecekti kimbilir?
Bak bana gelinlik kızım var yaş olmuş 40 süpriz bebeğim karnım da 10 gün sonra hayırlısı ile doğum yapacağım.
Düşün ki ileri yaş gebeliği yaşıyorum yapılan testler de hep kötü çıktı doktor amniyosentez dedi eşim de hayır Allah bize emanetini nasıl verirse versin biz onun emanetçisi anne babasıyız ben Evlat katili olamam dedi ve tüm testleri ve bebeğimizi aldırmayı reddetti zaten bende evladıma kıyamazdım çünkü bundan önceki bebeğim öldüğün de aylarca kendime gelememiştim.
Şimdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama vicdanım rahat çünkü evaldımın katili olmadım.
Ve her çocuk aynı olacak diye bişey yok.Kızın gazlı bir bebektir bu da b..klu bir bebek olurçokta önemli değil birde bakmışsın oğlun olmuş kızın büyüdüğün de gelin olup uzaklara gider belki de oğlun sana göz kulak el ayak olur? Onun ekmeğini yersin yaşlandığın da gelir seni sırtında doktora götürür belli mi olur hayat bu süprizlerle dolu.
Unutma ki dünya imtihan dünyası bize sunulan herşey imtihan.Sen o bebeği aldırmakla Allah'ın imtihanına karşı geliyorsun.
Tabi yine de sen bilirsin.
ani karar vermeyin derim ben..
bir arkadasimda sizin gibi aldirmak istiyordu ikinciyi,sonra bebek kendiliginden dustu ve cok uzuldu,dedigim Allahin gucune gitti diye.
dinden girmek istemem ama bu kadar korunarak olduysa vardir bunda bi hikmet.
benim kardesimde istenmeyen bebekti,annem cok aldirmak istemis ama bi sekilde ruyalar filan gormus vazgecmis.
simdi cok kiymetlidir kardesim onun icin,hep der iyiki dogurmusum..ben cok uzaktayim kardesim burnunun dibinde,iliskileri cok farkli ve guzel..
bence acele etmeyin karar vermek icin.
Miş miş yada fiş fiş ne fark ederki?Ya böyle şeyleri inanıyormusunuz gerçekten çok komikyok çocuğunu aldırdı diye 2 yakası bir araya gelmemişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?