******** belasi

mail şifresi ile face şifresi aynı mı?

siz faceye yazarak girmeye çalışmayın. mail sitesine girip mail kutusunu açın. gelen msjlar bölümüne f...den yeni şifre talebi gelir oradan istedeğiniz bir şifre yaparsınız.
f...ye şifremi unuttum yeni şifre gönder mail adresime deyip mail adrsinizi açın.

hesap kapatma gıbı bı durum yok o sıtede. hesap donduruluyor...
o dondursa hesabını sız aynı sıfreyle gırdıgınızde tekrar acmıs olursunuz.
acamadıgınıza gore sıfre yada adres degısmıstır. anlamanın yoluda o sıteden baska ısımle esınızın adı aramak.. cıkarsa var demektır. bazen orada da gorunum gızlene bılıyor eger ılgılı bırıyse ınternetle falan belkı yapabılır.
gırebılmenız ıcınde adresı ve sıfreyı tekrar ogrenmenız gerekcek. adresını degıstırmısse o sıtedekı arkadasları adresını gorebılırler. o sekılde belkı bulabılırsınız. sıfreyse degısen kırmayı bılmıyorum..

bende erkek arkadasımla sorun yasamıstım o sıte yuzunden. ama artık takmıyorum. sıfresını bılıyorum ondan cok gırıp bakıyorum ne yapmıs ne etmıs dıye.. zaten arkadası falan yok oyle benım tanımadıgım. olanıylada o sıteden gorusmedıgını bılıyorum..

ha ama arkadasların dedıgı gıbı yenı sıfre talep edebılırsınız dırek maıl e yolluyor. bakın oradan eger maılıne gelmezse oradan bırsey adres degıstırmıs demektır.

işte o zamöan canım mail adresine girip şifre değişikliği yapabilirsin.
bunun için hotmail ise o siteye girip hotmail hesabını açacaksın. f...si kapat şimdi mail adresi ile uğraş.mail adresine girersen gerisi kolay.

arkadaslar sizlere ayri ayri tesekkur ederim iyiki varsiniz ..mail adresi hotmail degil hangisi oldugunu bilmiyorum daha dogrusu hangi sayfadan acilir bilmiyorum dedigim pek bi bilgim yok bu konularda.

ne guzel takmiyorum diyorsun.takmamak elimde degil keske benbiraz bekleyip soylemeseydim huylandirdim en azindan kontrol ediyordum

Keşke hemen tepki vermeseydin canım. Biraz izleseydin. Şimdi neler çevirdiğini bilemiyeceksin.
Önlemlerini almış görünüyor.
Artık inatlaşmadan konuşup vazgeçirmekten başka çaren yok gibi.

canım eşin kapatmamıs profilini sadece şifresini değiştirmiş sen girme diye.sen face e kayıt yaptırınca seni engelleyebilir o zaman hiçbir şekilde göremezsin profilini kapalı gibi gözükür.yada profil resmini yabancılara gizler o zaman da resminden bakıp anlayamazsın onun olduğunu.bu facein bir sürü çakallığı var

face e üye olup bi kaç erkek eklesenize bu kadar uğraşacağınıza. eşinizin sizi anlaması için bunu yapın ve hesabınızı da açık unutun o bilgisayara geçmeden önce. senden gördüm özendim deyiverin. gülüverin geçiverin. ben de kapatırım canım ne önemi var diyin...

yaa ben sana katılımıyorum fiynk ark ım
neden dersen bence cok yanlış olmasına ragmen toplumda şöle bir tabu var
erkek aldatır affeder ama kadın affedilmezbence doğrusu ikisininde hatası aynıdır
ark bunu yaparsa eşi çok tepki verecektir ama sonucu olumsuz olacaktır
ters teper yani

Keşke hemen tepki vermeseydin canım. Biraz izleseydin. Şimdi neler çevirdiğini bilemiyeceksin.
Önlemlerini almış görünüyor.
Artık inatlaşmadan konuşup vazgeçirmekten başka çaren yok gibi.

keske canim bende oyle diyorum ah salak kafam hemen soylemeyecektim en azindan kontrol altindaydi simdi ise hepten gitti hani bisey bilsem nasil olsa bulurum falan e oda yok ne yapacagimi hic bilmiyorum.ama nasil uzuluyorum icim icimi yiyor yemeden icmeden kesildim cunku hic beklemedigim biseydi.kizmadan soruyorum askim neden boyle biseye ihtiyac duydun hele yalanlamasi yokmu cildirmamak isten degil ben acmadim danimarkali arkadasim ila acalim dedi tamam dedigine inaniyorum diyorumo acmistir ama kullanan sensin madem öyle ac bi bakayim diyorum walla nasil girildigini bile bilmiyorum sifre bilem bilmiyom kem küm arkadas acti oyle kaldi diyor yalana bak yalana.arkadasinin actigi dogru cunku esim boyle konularda pek bilgisi yoktu arkadasi hep ogretiyor.

keske dedigin gibi intikamimi bu sekilde alabilseydim ama teolog arkadasin dedigi gibi malesef

ya desene benim isim is.bu face illa kendi ismimizlemi kayit olmak gerekiyor hani bi nick falan olmazmi ozaman beni tanimaz ve engelemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…