- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
hesap kapatma gıbı bı durum yok o sıtede. hesap donduruluyor...
o dondursa hesabını sız aynı sıfreyle gırdıgınızde tekrar acmıs olursunuz.
acamadıgınıza gore sıfre yada adres degısmıstır. anlamanın yoluda o sıteden baska ısımle esınızın adı aramak.. cıkarsa var demektır. bazen orada da gorunum gızlene bılıyor eger ılgılı bırıyse ınternetle falan belkı yapabılır.
gırebılmenız ıcınde adresı ve sıfreyı tekrar ogrenmenız gerekcek. adresını degıstırmısse o sıtedekı arkadasları adresını gorebılırler. o sekılde belkı bulabılırsınız. sıfreyse degısen kırmayı bılmıyorum..
bende erkek arkadasımla sorun yasamıstım o sıte yuzunden. ama artık takmıyorum. sıfresını bılıyorum ondan cok gırıp bakıyorum ne yapmıs ne etmıs dıye.. zaten arkadası falan yok oyle benım tanımadıgım. olanıylada o sıteden gorusmedıgını bılıyorum..
face e üye olup bi kaç erkek eklesenize bu kadar uğraşacağınıza. eşinizin sizi anlaması için bunu yapın ve hesabınızı da açık unutun o bilgisayara geçmeden önce. senden gördüm özendim deyiverin. gülüverin geçiverin. ben de kapatırım canım ne önemi var diyin...
Keşke hemen tepki vermeseydin canım. Biraz izleseydin. Şimdi neler çevirdiğini bilemiyeceksin.
Önlemlerini almış görünüyor.
Artık inatlaşmadan konuşup vazgeçirmekten başka çaren yok gibi.
face e üye olup bi kaç erkek eklesenize bu kadar uğraşacağınıza. eşinizin sizi anlaması için bunu yapın ve hesabınızı da açık unutun o bilgisayara geçmeden önce. senden gördüm özendim deyiverin. gülüverin geçiverin. ben de kapatırım canım ne önemi var diyin...
canım eşin kapatmamıs profilini sadece şifresini değiştirmiş sen girme diye.sen face e kayıt yaptırınca seni engelleyebilir o zaman hiçbir şekilde göremezsin profilini kapalı gibi gözükür.yada profil resmini yabancılara gizler o zaman da resminden bakıp anlayamazsın onun olduğunu.bu facein bir sürü çakallığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?