- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
ya desene benim isim is.bu face illa kendi ismimizlemi kayit olmak gerekiyor hani bi nick falan olmazmi ozaman beni tanimaz ve engelemez
canım akşam oturt dizinin dibnine gir şifreyi de girsin!
bu erkekler ne kadar rahat yaşıyorlar böyle yaa...
girmezsen boşanırız de bak nasıl açıyor sayfayı !
bukadar çırpınmana da gerek kalmaz...
aaaa akannehir en ufak seyde bosanıyoruz denırse cok kotu olur bence hersey..
burada bı yorum okumustum butun dusuncelerım degıstı bosanmaya ve ayrılmaya karsı dıyordukı bosanma sozu kanser gıbıdır bır kere soylenmeye baslanırsa tum yuvayı yavas yavas sarar dıye. bu oyle cokda buyutulecek bı olay deıl kı ne bosanması yanı... hep bız erkeklere karsı guvenden bahsedıyoruz guvenımızı zedelıyorlar dıyoruz.. boyle bı bosanma tehtıdıde bence onların guvenını sarsar.. en ufak seyde sankı kurtulmak ıster gıbı bosanalım ne demek bılmıyorum ters bence :)
şu boşanmakla tehtit etmeyi bir türlü anlamıyorum..Boşan gitsin..yada gözünü korkut giderim diye yazılıyor.bu ne ya..bukadar kolaymı bukadar ucuzmu herşey..belki konu sahibi arkadaş etkilenicek ve buda son çare diyip dediğinizi yapıcak nerden biliyosunuz..onun eşini tanıyomusunuz nasıl biri olduğunu biliyomusunuz..her erkek her etkiye aynı tepkiye göstermez..burda bi arkadaşımızında dediği gibi siz ona güvenmeye çalışırken boşanırım diyerek onun size olan güvenini bitiriyorsunuz aynı zamanda...ayrıca boşanırım diyerek tehtit etmemek herşeye göz yummak anlamınada gelmiyor..başka bir yol bulun sorunu çözmek için...sadece konu sahibi arkadaşım için değil bu konuyu okuyan tüm arkadaşlar için söylüyorum... boşanmak kelimesini bukadar kolay sarfetmeyin ..gerçekten artık yeter dereceye gelinir..bütün çozüm yolları denenmiş ama çözüm bulunamamıştır..güzellikle söylenilmiştir olmamıştır..kavga edilmiştir yine olmamıştır..ee ozaman kardeşim bu böyle olmaz sen yoluna ben yoluma dersiniz..ama en son seçenektir bu...nelerini okuyoruz burda gidersen git deme ihtimalide vardır eşinizin..tehtit ederken bu ihtimalide göz önünde bulundurun derim ben..hem bu tehtit ne ya giderim boşanırım filan..üç senelik beş senelik evliyken yapıyosan 20 senelik evliyken neyle tehtit ediceksin kardeşim adamı
sanırım bu yorum bana:)
vala ben dediğim gibi akşam alırım karşıma oturturum eğer ki açmazsa gerçekten de ayrılırım...
ayrılmak için aldatılmayı beklemem yani...
benim dediğim gözünü korkutmak için değildi; gayet de ciddiydim eğer ki bi erkek msn vs herneyse yakalandığı halde kapatmamışl üstelik tekrar yakanmışsa ve açmıyorda o adresi benim için bitmiştir...
ömrümü acaba aldatıo mu aldatıcak mı die geçirmektense boşanırız...
eğer o bi adresi açmamak için bunu göze alıosa ben dünden alırım...
canım eger kapatmııs olsa ole bı nıck yoktur der
aklıma bir de şey geldi. eşinin ismini google a yazdığında eşinin ismi ile birlikte resmi de çıkıyormu. çıkıyorsa tamam eşindir. ama bazen aynı isim ve soyisime sahip onlarca isim bile çıkıyor karşınıza.
belki sizin arama yaptığınız eşinize ait isme soy isme sahip başka insanlarda vardır ve siz aynı isim ve soyismi görünce eşiniz zannetmişsinizdir.
uydurdugun bir isimle kayit ol. ne bileyim Gül Karaman, Ayse Yilmaz falan gibi.
valla canim üzülmekte cok haklisin :sinifsinif:
face ile ilgili hiçbir bilgim yok lakin google 2-3 haftada bir güncellenir.
herhANGİ bir yerden üyeliğnizi,isminizi,cisminizi sildirdiniz diyelim.
google da arama yaptıgınız da 2-3 hafta daha görürsünüz burda adınız,üyeliğiniz varmış gibi ama tıkladıfıgınızda bu sayfaya ulaşılamıyor gibi bişi gelir genelde..
face nasıl bir sitedir nedir bilmiyorum.. devamını bilemem o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?