******** belasi

face de seni kaydederse arkadaşlarının isimlerini görebilirsin..Bu arada kesinlikle çıkmamış şifre değiştirmiş canım..

Ya zaten face'den çıkılmıyor ki, en fazla donduruyosun hesabını, sonra bi kere bile giriş yapsan yeniden canlanıyor. 9 canlı o site...

ya desene benim isim is.bu face illa kendi ismimizlemi kayit olmak gerekiyor hani bi nick falan olmazmi ozaman beni tanimaz ve engelemez

uydurdugun bir isimle kayit ol. ne bileyim Gül Karaman, Ayse Yilmaz falan gibi.
valla canim üzülmekte cok haklisin :sinifsinif:

canım akşam oturt dizinin dibnine gir şifreyi de girsin!
bu erkekler ne kadar rahat yaşıyorlar böyle yaa...
girmezsen boşanırız de bak nasıl açıyor sayfayı !
bukadar çırpınmana da gerek kalmaz...

canım sende eşinin adresine o evde yokken şifreyii istesen sana yollarlar
msn adresii şifresinii biliyorsan eğer

bence sırf esınız sızı anlasın diye bi hesab alıp erkek falan eklemeyın sakın yaa bence ısler daha da buyur..

bunun yerıne onun habernın olmıycagı bısekılde yenı maıl adresı bıde baska bı ısımle uye olun ve esınızı o sıteden ekleyın. bakalım sızle nasıl konuscak. bıde ne bılım sadece kontrolunuzde olcagı sekılde kullanmasına ızın verecegınızı soyleyın. sıfreyı versın ve kullansın sızde arada bı takıp edın. bayanları o ekledıyse sız sılın. ıstemıyorum onları eklemıyceksın deyın.. bızde boyle olmustu. sonra bıde bı vıdeo krızı yasamıstık ama hallettık bence sızde halledebılırsınız. sonucta esınız ve guvenıyor olmanız lazım.. sadece bılgınız dahılınde olsun onun dısında da cok sıkmaya gerek yok bence. yasak kondukca gızlılıkler artmaya baslar. ne geregı var...

canım akşam oturt dizinin dibnine gir şifreyi de girsin!
bu erkekler ne kadar rahat yaşıyorlar böyle yaa...
girmezsen boşanırız de bak nasıl açıyor sayfayı !
bukadar çırpınmana da gerek kalmaz...

aaaa akannehir en ufak seyde bosanıyoruz denırse cok kotu olur bence hersey..
burada bı yorum okumustum butun dusuncelerım degıstı bosanmaya ve ayrılmaya karsı dıyordukı bosanma sozu kanser gıbıdır bır kere soylenmeye baslanırsa tum yuvayı yavas yavas sarar dıye. bu oyle cokda buyutulecek bı olay deıl kı ne bosanması yanı... hep bız erkeklere karsı guvenden bahsedıyoruz guvenımızı zedelıyorlar dıyoruz.. boyle bı bosanma tehtıdıde bence onların guvenını sarsar.. en ufak seyde sankı kurtulmak ıster gıbı bosanalım ne demek bılmıyorum ters bence :)

erkek karısına güven veremiyorsa tabi ki söyleme hakkı var kadının da... diğer her türlü konuda belki söylenmez ama bu tür olaylarda erkeğe düşer görev... zaten bi kusur işlemiş kapattım diyip kapatmayarak... eşi de akşam aç dediği halde açmıyorsa kusura bakmayın ama bi halt yiyordur da ondan açmıyordur mutlaka...
zaten bişe yapmıosa açar al bak der olay da kapanır...

kendine uyduruk bir msn adresi edin.
sonra bu uyduruk msn ile uyduruk bir f...e aç.

bu uyduruk f..e den arkadaşlarını bul a gir. msn adresi ile aramaya gir eşine ait olan e-posta adresini gir ve arama yap. bak bakalım eşin f..e kayıtlı mı. bunu eşine ait diğer msn (e-posta) adresleri ile de dene.

daha dün komşuma yaptık. adam eşinin öğrendiği face i dondurmuş. başka bir msn adresi almış ve bu msn adresine diğer msn sinde olan arkadaşlarınıda eklemiş. mesela bazen bazı mailler var, hani bu mesajı 10 kişiye göndermezsen şu vakte kadar başına kötü bir iş gelecek türündeki mesajlar.

komşumun eşi ile ortak arkadaşları varmış yani ikisinin msn sinde de ortak arkadaşlar kayıtlı. bu ortak arkadaşlardan biri hem komşum olan bayana hem onun eşine bu mseajlardan gönderiyor. bir bakıyorsunuz gönderene orada liste halinde bir sürü msn adresi görünüyorya. arkadaşta oradan eşinin sonradan aldığı msn adresini farkediyor. bunu söyledi bana. ne olur yeni f..eini nasıl buluruz bir bak dedi.

ortak arkadaşlarında kayıtlı olan msn adresini benim f..e de arkadaşını e-posta adresinden buldan arama yaptık ve şak diye karşımıza kocasının resmi çıktı.

ama şifreyi bilmiyoruz.

sonra msn ini şifresini bulmaya geldi sıra parolamı unuttuma girdik. gizli soruya en sevdiği çocukluk arkadaşının ismini yazmış arkadaşta biliyor denedik ve bulduk. başka şeyler daha yaptık ama unuttum ya. aklıma gelirse yazarım.

neyse biz bir şekilde yeni msn adresinin şifresini elde ettik. sonra f..e açtık orada da şifremi unuttuma girdik ve msn adresini yazdık. msn adresine yeni şifre geldi ve açtık baktık. Ama birşey yok tu.

ama bunu yaparken sakın şunu unutmayın. msn adresine gelen yeni şifre mesajını silmeyi unutmayın. silinen mesajlarıda silin oradan ki eşiniz çakmasın

face ile ilgili hiçbir bilgim yok lakin google 2-3 haftada bir güncellenir.
herhANGı bir yerden üyeliğnizi,isminizi,cisminizi sildirdiniz diyelim.
google da arama yaptıgınız da 2-3 hafta daha görürsünüz burda adınız,üyeliğiniz varmış gibi ama tıkladıfıgınızda bu sayfaya ulaşılamıyor gibi bişi gelir genelde..
face nasıl bir sitedir nedir bilmiyorum.. devamını bilemem o yüzden.

aklıma bir de şey geldi. eşinin ismini google a yazdığında eşinin ismi ile birlikte resmi de çıkıyormu. çıkıyorsa tamam eşindir. ama bazen aynı isim ve soyisime sahip onlarca isim bile çıkıyor karşınıza.

belki sizin arama yaptığınız eşinize ait isme soy isme sahip başka insanlarda vardır ve siz aynı isim ve soyismi görünce eşiniz zannetmişsinizdir.

şu boşanmakla tehtit etmeyi bir türlü anlamıyorum..Boşan gitsin..yada gözünü korkut giderim diye yazılıyor.bu ne ya..bukadar kolaymı bukadar ucuzmu herşey..belki konu sahibi arkadaş etkilenicek ve buda son çare diyip dediğinizi yapıcak nerden biliyosunuz..onun eşini tanıyomusunuz nasıl biri olduğunu biliyomusunuz..her erkek her etkiye aynı tepkiye göstermez..burda bi arkadaşımızında dediği gibi siz ona güvenmeye çalışırken boşanırım diyerek onun size olan güvenini bitiriyorsunuz aynı zamanda...ayrıca boşanırım diyerek tehtit etmemek herşeye göz yummak anlamınada gelmiyor..başka bir yol bulun sorunu çözmek için...sadece konu sahibi arkadaşım için değil bu konuyu okuyan tüm arkadaşlar için söylüyorum... boşanmak kelimesini bukadar kolay sarfetmeyin ..gerçekten artık yeter dereceye gelinir..bütün çozüm yolları denenmiş ama çözüm bulunamamıştır..güzellikle söylenilmiştir olmamıştır..kavga edilmiştir yine olmamıştır..ee ozaman kardeşim bu böyle olmaz sen yoluna ben yoluma dersiniz..ama en son seçenektir bu...nelerini okuyoruz burda gidersen git deme ihtimalide vardır eşinizin..tehtit ederken bu ihtimalide göz önünde bulundurun derim ben..hem bu tehtit ne ya giderim boşanırım filan..üç senelik beş senelik evliyken yapıyosan 20 senelik evliyken neyle tehtit ediceksin kardeşim adamı

sanırım bu yorum bana:)
vala ben dediğim gibi akşam alırım karşıma oturturum eğer ki açmazsa gerçekten de ayrılırım...
ayrılmak için aldatılmayı beklemem yani...
benim dediğim gözünü korkutmak için değildi; gayet de ciddiydim eğer ki bi erkek msn vs herneyse yakalandığı halde kapatmamışl üstelik tekrar yakanmışsa ve açmıyorda o adresi benim için bitmiştir...
ömrümü acaba aldatıo mu aldatıcak mı die geçirmektense boşanırız...
eğer o bi adresi açmamak için bunu göze alıosa ben dünden alırım...

LOVELıNYA canım elbette lafım sana değildi :1hug: söylemeye çalıştığım şey bu boşanma lafının blöf olarak kullanılmaması...gerçekten ayrılırsın bitirmişsindir gözünde ozaman kimsenin diyecek lafı yok.. hiç bir çözüm yolu bulamamış artık mutsuzluk hat safhada iken boşanmaya karar veripte arkasına bakmadan gidenleri hep taktir etmişimdir..ama şu blöf yapanlar beni deli ediyooorrrr

seninle ayni fikirdeyim hayatim altust oldu yemeden icmeden kesildim surekli acaba acaba demek benim isim degil.guzellikle soruyorum askim hata yapmis olabilirsin girdin oyuzden durustce anlat ve ac su sifreyi bakayim ve hala gozume baka baka herseyi yalanlamasi face acmayisi bu bana ne kadar verdigini anlatiyor.bana biraz zaman gerekiyor senağlama

yok yok beyefendinin ta kendisi resmini goruyorum

ben madem face kapattin neden hala googleda var neden biri silinir oburu silinmiyor dedim esimde senin soylediklerine yakin biseyler dedi ama bilemiyorum artik ona olan inancimi kaybetmisim o yuzden beklemedeyimbelki dedigi dogrudur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…