******** belasi

ya ben blöf yapanlara da kızamıorum ne yapsın bazı erkekler okadar afederseiniz "öküz" oluyor ki başka türlü laf anlamıyorlar...
Allah düşürmesin öylesine; çok şükür benim eşim akşam yanına deil de karşı koltuğa bile otursam nie oraya gittin bişe mi var die sorar:)

canım bence sen deiğimi yap;
ona söyle ya açarsın yada biter bu evlilik de...
ama açmazsa napcana önce bi kesin karar ver...
bide herşeyi silebilir gerçi ani bi baskın yapmak lazımdı ona...
şimdi açsa bile ordaki herkesi silip açabilir yine...

ne guzel allah kimsenin agiz tadini bozmasin canim. cok zor dunyada en sevdigim en guvendigim insandan hic beklemiyordum oyuzden yikilmis vaziyetteyim

Valla şimdiki ilşkiler şu illet yüzünden hep sarsılıyor biz Allaha şükür bi sorun yaşamadık ikimizde birbirimizin şifrelerini biliyoruz ama eşlerin böyle gizli saklı iş yapmaları hayra alamet değildir.. bence sinirlenmeden karşınıza alın ve açıkça konuşun ne yapıyorsa amacı neyse sizede göstersin öyle arkadaşım aldı hesabımı falan yalanları sökmez.. bir şey açıklamamakta direniyorsa endişelenmekte haklısınız

hakikaten ya ne iilet bir şey şu face.keşke internet hiç olmasaydı.birçok ilişki daha mutlu olurdu eminim bundan

guzellikle anlatiyorum olmuyor kiziyorum o dahada kiziyor neymis takmisim neymis buyutuyormusum herseyi olmayan sey icin uzuluyormusum olmuyor konusamiyoruz iletisim bozuklugu yasiyoruzbu face konusunda.esim boyle biri degildi herseyi gelir anlatirdi bana. son zamanlarda cok degisti net meraki sardi adami ve ben sonradan gormelerden hep korkmusumdur

haklısın canım nette yeni heyecanlar keşfetmişse çok kötü olur...
sen durup dururken mi taktın sanki... taktırmassaydı... öyle değil mi...

sende ona misilleme yap ozaman canım... sana yaptığının aynını yap bakalım o ne tepki vericek...
ozaman da sen ona dersin taktın abartıosun vs die...
ancak öle anlar bu erkekler
klava:

okadar kotuyumki canim her an herseyi yapacak noktadayim aynisini dusunmuyor degilim ama bekliyorum gelip anlatmasini bekliyorum herseyi silmesini

şifreyi kırmanın yolu şifreyi unuttum deyip mail adresini yazmak ordan yeni şifre geliyor

saolsun burdan soylediler arkadaslarda ama mailine giremiyorum artik oyuzden yeni sifre gelse bile ben goremeyecem.onun maili yerine kendi mailimi yazsam bana gorderirlermiki yoksa sahsa ait mailemi gider kafam karisti benmi yoksa yanlis anladim canim

Bence o tarz sitelerde hesap açmasında bir kötülük yok ama yalan söylemesi hoş değil tabi

oldugu gibi anlatsaydi belki bu kadar tepki vermezdim insaniz beseriz der sayfayi kapatir bende unutmaya calisirdim ama oyle degil iste gozumle gormeme ragmen yalan diyor gizliyor kapattim dedi kapanmiyor

cnm kapatmiş ya da dondurulmuş oldugunda ne google dan ne ark listesınden göremezsin..
bence bi bayan adına aç fac ve ekle onu...tabi resim fln da ekle sahte olarak

ark da ekle
vee eşini ekle bakalım kabul edecek mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…