- Konu Sahibi Hayalimsi_n
-
LOVELİNYA canım elbette lafım sana değildi :1hug: söylemeye çalıştığım şey bu boşanma lafının blöf olarak kullanılmaması...gerçekten ayrılırsın bitirmişsindir gözünde ozaman kimsenin diyecek lafı yok.. hiç bir çözüm yolu bulamamış artık mutsuzluk hat safhada iken boşanmaya karar veripte arkasına bakmadan gidenleri hep taktir etmişimdir..ama şu blöf yapanlar beni deli ediyooorrrr
seninle ayni fikirdeyim hayatim altust oldu yemeden icmeden kesildim surekli acaba acaba demek benim isim degil.guzellikle soruyorum askim hata yapmis olabilirsin girdin oyuzden durustce anlat ve ac su sifreyi bakayim ve hala gozume baka baka herseyi yalanlamasi face acmayisi bu bana ne kadar verdigini anlatiyor.bana biraz zaman gerekiyor senağlama
ya desene benim isim is.bu face illa kendi ismimizlemi kayit olmak gerekiyor hani bi nick falan olmazmi ozaman beni tanimaz ve engelemez
ya ben blöf yapanlara da kızamıorum ne yapsın bazı erkekler okadar afederseiniz "öküz" oluyor ki başka türlü laf anlamıyorlar...
Allah düşürmesin öylesine; çok şükür benim eşim akşam yanına deil de karşı koltuğa bile otursam nie oraya gittin bişe mi var die sorar:)
kendi isminle açmak zorunda değilsin canım nick kullanabilir yada baska bir isimle acabilrisin
Valla şimdiki ilşkiler şu illet yüzünden hep sarsılıyor biz Allaha şükür bi sorun yaşamadık ikimizde birbirimizin şifrelerini biliyoruz ama eşlerin böyle gizli saklı iş yapmaları hayra alamet değildir.. bence sinirlenmeden karşınıza alın ve açıkça konuşun ne yapıyorsa amacı neyse sizede göstersin öyle arkadaşım aldı hesabımı falan yalanları sökmez.. bir şey açıklamamakta direniyorsa endişelenmekte haklısınız
hakikaten ya ne iilet bir şey şu face.keşke internet hiç olmasaydı.birçok ilişki daha mutlu olurdu eminim bundan
guzellikle anlatiyorum olmuyor kiziyorum o dahada kiziyor neymis takmisim neymis buyutuyormusum herseyi olmayan sey icin uzuluyormusum olmuyor konusamiyoruz iletisim bozuklugu yasiyoruzbu face konusunda.esim boyle biri degildi herseyi gelir anlatirdi bana. son zamanlarda cok degisti net meraki sardi adami ve ben sonradan gormelerden hep korkmusumdur
haklısın canım nette yeni heyecanlar keşfetmişse çok kötü olur...
sen durup dururken mi taktın sanki... taktırmassaydı... öyle değil mi...
sende ona misilleme yap ozaman canım... sana yaptığının aynını yap bakalım o ne tepki vericek...
ozaman da sen ona dersin taktın abartıosun vs die...
ancak öle anlar bu erkekler
klava:
şifreyi kırmanın yolu şifreyi unuttum deyip mail adresini yazmak ordan yeni şifre geliyor
okadar kotuyumki canim her an herseyi yapacak noktadayim aynisini dusunmuyor degilim ama bekliyorum gelip anlatmasini bekliyorum herseyi silmesini
sanmıyorum;
tamamen köşeye sıkışmadıkları sürece inkar ederler...
Bence o tarz sitelerde hesap açmasında bir kötülük yok ama yalan söylemesi hoş değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?