- Konu Sahibi suleyuksel
-
Hayir ben burda dogmadim...Turkiyeden evlenip geldim...Gelelide 9 yili doldurmak uzereyim...Yani senin dediklerini cok iyi anlayabiliyorum...Saygilar sevgiler....
Turkiyede Istanbul'luyum..Buradada Bruxelles'de yasiyorum...
Sanada iyi geceler...
selam arkadaslar,google dan ithal gelin ve damatlarin yasadiklari sorunlari ,cektikleri cileleri arastirirken tesadufen bu siteyi gordum ve yazdiklarinizi okudum ve sunu anladimki soylemlerin geneli ortak burda sonradan tr den gelme cahil,bagnaz,beyinleri orumcek agi baglamis hala kendilerini 70'li yillarda sanan coook Turk var ne yazikki cok aci bi durum ozelliklede bu insanlarla karsi karsiya kalip savasmak cok yipratici neyseki ben 3 yildir belcikadayim ve alistim buraya cok da seviyorum,kendimi ifade edebiliyorum ve de guclu olduguma inaniyorum ilk seferde bu kadar anlati yeter :) umarim bidahaki sefere gorusuruz ve birbirimizi taniriz,hoscakalin simdilik....
ben belcika heusden-zolderden beringen ve hasselta yakin,yas 23 tr de kayseriliyim,sizler nerelisiniz yazarsaniz sevinirim ve neler yapiyosunuz ,dadaaa...şakkıdı
bosverin kizlar neyse artik kafamizi takmayalim bunlarin ki kiskanclik, neyi kiskaniyorlarsa BELCIKA'yi mi? he he he verin onlarin olsun be TURKIYE'de bizim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?