Belirsizlik, Bitmeyen Sevgi Üstüne Katlanarak Gelen Acılar...

Önce kendi mutluluğunu düşünen insan bencildir, imrenmene gerek yok
Mutluluk karşılıklı olduktan sonra yaşanır tam anlamıyla.

Hayırlısı olsun bakalım, bekleyip görcez albert bey de senin kadar düşünceli mi bu konuda

Mutlu olun çok çok inşallah Bırakma niyetim yokta, psikolojisini nasıl düzeltirim, nasıl yürütürüz bu ilişkiyi ona dair kuşkularım var

Bir taraf hep daha fedakar oluyor ki kuzum :26: Bekleyeceğiz evet...

canım bence tayini çıkmasa bile evlenin kavuşun birbirinize. Şuanda daha mı mutlusun? Ailen de haklı aslında onlar açısından düşününce, evlenip çok uzağa gitmendense bekar olarak bir süre daha onların yanında güvenle durmanı tercih edecekler. Ama sen asker eşi / sevgilisi olmayı seçtiysen bu fedakarlığa hazırsın demektir.

Bugün saatlerce anlattım düşündüklerimi, yaşadıklarımı, hissettiklerimi, önlenemez endişelerimi... Kendi kendimle hesaplaşır gibi-yüksek sesle düşünür gibi...
Bugün o en sevdiğimiz bankta yüzüğümle beraber, geçmişimi-yıllarımı-silemeyeceğim anılarımı da bıraktım. Canım çok yanıyor...Tarifsiz bir acı içerisindeyim

aaa ayrıldınız mı neden yaaa. önceki mesajımda birbirinize kavuşun dedim sen gidip tersini yapmışsın

Tersini yapmışım.......
Kolaymı oldu zannediyorsunuz, katlanılmaz bir acı ve üzüntü içerisindeyim

İçimden geçeni söyleyeyim mi?
Bugünler gececek siz evleneceksiniz ve coook mutlu olacaksınız. Ama bunların yaşanması şart, demir tavında dövülür.

Bugünler gececek siz evleneceksiniz ve coook mutlu olacaksınız. Ama bunların yaşanması şart, demir tavında dövülür.

Gerçektenmi yaaa ?
Bitti ama kuzum, o kadar kötü-o kadar bitkinim ki Tüm geçmişimi-çocukluğumu en son konuştuğumuz bankta bıraktım gibi geliyor...
Acıdan ölünmüyor en iyi sen bilirsin bunu aslında, ölünmüyor işte çekiyorsun...Keşke ölünse

Bir arkadaşım vardı üniversitede. Onlar da sizin gibiydi, cocuk teğmen, hakkari ya da şırnaktaydı atmayayım simdi, yıllarca bekledi kızcağız onun vatan askını, tayin aldırmadı, arkadaşları sehit oldu vs vs. Kızcağız ayrıldı dayanamadı, cocuk dayanamadı vs böyle gecti 7-8 yıl, simdi bebek bekliyorlar :) O kadar mutlular ki anlatamam. Ben inanıyorum siz de cok mutlu olacaksınız.

Acı öldürmüyor canım ama sanki biri kalbine rambo bıcağı sokmuş da her nefes aldığında ceviriyor gibi :)

Ben yeni gördüm konunu çok üzüldüm
Düşündüklerinde endişelerinde o kadar haklısın ki
Benim eşim ( o dönem sevgilimdi ) 15 ay Hakkari de askerlik yaptı ben yemek yiyemez olmuştum, haber alamamaktan

Belki birgün siz de bu kötü günleri atlatır, evlenirsiniz. Hayatta herşey kısmet.

canım benim içim acıdı yazdıklarını okurken..seni düşünemiyorum..bi asker kızı ve askerlerin içinde büyümüş biri olarak onun o duygusunu anlayabiliyorum..ama sana da yazık be canm

inşallah kavuşursunuz..Allah büyük inancını yitirme..dua et

Birebir aynı yaşanılanlar...Sonu benzesin o kadar isterdimki, çok geç kalmış hissediyorum herşey için kendimi

Hiç umudum kalmadı kader, seve seve, acıta acıta ayrıldım ondan. Ömrümce arkamdan bakışını unutamayacağım, geleceğimi kapattım gibi geliyor. Sanki o günden sonra her yaşadığım sisli

Ayrıldıkki... Bende çok gururluyumdur, o da. Hiç umudum yok

Hiç umudum kalmadı kader, seve seve, acıta acıta ayrıldım ondan. Ömrümce arkamdan bakışını unutamayacağım, geleceğimi kapattım gibi geliyor. Sanki o günden sonra her yaşadığım sisli

Sorun da bu zaten biliyormusun, onun suçu yokken ayrılmak. Bişey yapsa sen onu çok daha çabuk silerdin, nefret vs. hissederdin sadece.

Ben 15 ayda eridim bittim, açıkçası bir ömür olsa bende dayanamazdım.
Ama cidden nasipse senin şu an ondan ayrılman, bir son değildir.
Herkes için hayırlısı ne ise o olsun

Birebir aynı yaşanılanlar...Sonu benzesin o kadar isterdimki, çok geç kalmış hissediyorum herşey için kendimi

Hiçbirşey için geç değil. Yaşanmışlıklar acılar insanı şekillendirir biliyorsun. Sabretmek, sebat etmek önemli. Dua et sadece.

Aynen öyle... Bir hatası, yanlışı, ağır sözü, aldatması olsa anında bitmişti içimde. Böylesi çok can yakıyor, çok...
Amin canım hayırlısını dilemekten başka çarem de kalmadı zaten

Hiçbirşey için geç değil. Yaşanmışlıklar acılar insanı şekillendirir biliyorsun. Sabretmek, sebat etmek önemli. Dua et sadece.

Sabır dilememek lazımmış aslında biliyormusun elmayram, sabır dert iledir derler çünkü. Afiyet dilemek lazımmış :26: Evlatlarıyla, kardeşleriyle sınanıyor insanlar. Onların yanında böyle ağlanmak, sızlanmak, debelenmek istemiyorum ama kahroluyorum ya. Herkese, herşeye isyan içerisindeyim

Aynısını dün abuzerime söyledim ki ben...
Siz birlikte olacaksınız evleneceksiniz dedim...
İçimden geçen bu.
Biliyorum olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…