Belirsizlik, Bitmeyen Sevgi Üstüne Katlanarak Gelen Acılar...

Canım benim, allah kurtarmış öncelikle, özgürlük güzel olmalı
Üzerine gitmemeye çalışıyorum ama elimde de değil pek, sende birşey yok değilmi diye diye bunalttım
Ağustosa kadar verem vs. olmazsam bekleyeceğim zaten :26:

Amin inş. günlerimiz su gibi geçip gitsin. Şimdi yazın gelmesini dört gözle bekliyor, anne ne zaman kısa kollulara geçeceğiz diyor. Kısa kollulara geçince babası kışlıklarını gönderecek bizde kızımla yıkayıp, ütüleyip kaldıracağız o açıdan yani.

Sizde beni güzel dileklerinizle mutlu ettiniz, eğer gerçekten seviyorsanız bu tarz şeylerden geri çekmeyin kendinizi, inan özlemek, özlenmek, beklemek, heyecanlanmak bunlarda çok güzel duygular.

Evet okul yönetimi, öğretmenleri, çevremizdekilerde hep maşallah kızımın çok güçlü olduğunu söylüyorlar, çünkü herşeyi anlatıyoruz, sen küçüksün, sen anlamazsın tarzında yaklaşmıyor, sebebini, nedenini anlatıyoruz, tabi bazen aralara yalanda katmak zorunda kalıyoruz.

Hafta sonu komşum çay içmeye çağırdı, onunda bir kızı var benim kızımdan 3 yaş büyük, kızımla odada oynuyorlardı kızım ağlamaya başladı, ne oldu diye koştum yanına " onun babası neden odada, neden oda Hakkari ye gitmiyor " dedi, komşumla beraber ayak üstü yalan söylemek zorunda kaldık, onun babası çok güçsüz, yaşlı (adam da 45 yaşında) baksana kendisine hayrı yok, vatanı nasıl korusun, Hakkariye güçlü babalar gider diyerek sakinleştirdik.

Evet kuzum çok bitkindin sanki yıllardır sırtında taş taşımış gibiydin ,

İşte büyükler hep derya Allah gönül yorgunluğu vermesin die.
bende oyleyim kafamın içinde milyonlarca düşünce olumuszluk var.
ha şu an bir ciddi sorun varmı yok ama insan herşeyi yaş ilerledikçe ince eleyip sık dokur oluyor.
Gamsız olamadım hiç hayatım boyunca amannnnnnn diyemedim.

Mevlana ne demiş...Herkes en sevdiği ile imtihan edildi...
Bu böyle ne yapalım yinede yaradana hamdü senalar olsun kuzum.
Allah öyle kerim ki yinede iyi düşünüyorum umudumu hiç yitirmiyorum.

Sende oyle yap...en azından sevdiğin hayatta ve nefes alıyor rabbim bütüm mehmetlerimizi korusun.

tek duam budur.

Son düzenleme:

sağ ol canım,hapisteydim malum

verem falan olmak yok,bu kadar sabrettin azıcık daha sabır göstereceksin.İnşallah sonu güzel olacak bu aşk hikayesinin

O sorular ister istemez soruluyor, bende aradığımda bazen dışarıda olur neredesin derim dışarıda görevdeyim der (tabi yer ve mekan söylemez) ben hemen kötü yerdemisin derim, yok iyi yerdeyim der ama 50 kere sorarım emin misin diye. En sonunda eve gidince gece ben uyuyorda olsam çaldır kapat eve gittiğini anlayım derim tamam der.

Hatta bi kere akşam saat 10 gibi aradı, nerdesin dedim (dışarıdan araba sesi vs. geliyor) dışarıda görevdeyim dedi, tamam ben yatıyorum sen eve gidince çaldır kapat beni dedim tamam dedi.

Gece saat 3 te, çaldırıp kapatmadı ama aradı, ben hemen ne oldu diye telefonu açtım korkuyla, bişey olmadı dedi, sen çaldır kapat demiştin bende aradım, hayırdır hanımefendi rahatsız mı ettim? uykunuzu mu böldüm dedi.

Saçmalama sadece merak ettim dedim.

Hadi hadi yeme beni, rahatsız ettim ama hazır rahatsız olmuşken bi zahmet kapıyıda aç dedi.

Kapıyı bir açtım karşımda dikiliyor, meğer süpriz yapmış, deli cesareti taaa Hakkari den Ankara ya araba ile gelmiş, yollar kötü bende merak ederim diye araba ile geldiğini de söylememiş.

okuyunca bi tuhaf oldum,
benim evimden de şehit cenazesi çıktı
canım onun içindeki ateşle senin içindeki ateş çok farklı.
sen de o da haklısınız.
şuan sana sadece dua et diyebilirim.
onları sadece rabbim korur.
ona destek çık hep, çünkü onlar incecik dalı tutunmuş gibi oluyorlar.
bırakırsan psikolojik olarak da gider.
yanlış hatırlamıyorsam dogudaki askerleri geri çekecekler psikolojileri bozuluyor diye.
inşaallah tez zaman da değişim olur.

Rabbim güçlü babaların, güçlü evlatların, güçlü eşlerin yanında olsun
Aslında bunlarda zor da olsa bir anı, gelecekte tebessümle bahsedilecek güzel konular, az kalmış sizin, ne mutlu ne mutlu
Gerçi o yaşlarda isyankar olunuyor bende 4-5 yaşlarındayken geceleri arabamızla yolculuk yaparken aydede sürekli bizimle geliyor, gelmesin bizimle diye ağlardım

Son düzenleyen: Moderatör:

Amiiiiiiiiiiiiiin, amiiiiiiiiiiiiiiiin...
''Galip et çünkü bu son ordusudur islamın'' diye dua ediyorum hep...Hep...

sağ ol canım,hapisteydim malum

verem falan olmak yok,bu kadar sabrettin azıcık daha sabır göstereceksin.İnşallah sonu güzel olacak bu aşk hikayesinin

Biliyormusun hiç öyle gelmiyor bana kadişim, yani içime öyle doğmuyor hiç

Ne güzeellllll
Ah o kavuşma anları...Bizde olmuyor birbirimizi yıpratıyoruz, benim tayin durumum belli değil sevdiğim kadını bunca sıkıntıların içine atamam diye ayrılmıştık. 2 ay sonra gelmiş işyerime, servis şöförümüzle anlaşmış, şapka takmış şöförümüz gibi, akşam bitkin yorgun servise bindim her akşamki gibi-iyi akşamlar mehmet amca- dedim...En öndede otururum serviste... Camdan dışarıyı izliyorum birkaç dakika gitti araba, sesinide kayıt etmiş, birde çalmaya başladı arabada kenan doğulunun gel gelinim şarkısı, yerimden hopladım resmen onun sesi çünkü Bir döndü arabayı durdurup Sonrası gözyaşı mutluluk... Bir saatliğine geldiği oluyor onunda, ama bazende 1 gün kalabiliyor o günde bile arayıp çağırıyorlar, direkt ankaraya geçmek zorunda kalıyor, kaç kez tiyatroda oyunun yarısında çıkmışlığımız var hatırlamıyorum bile

Allahım sabırlar versin, vuslatta yolu açık olsun şehidinizin. Çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum...O haberi bekleyerek yaşamanın ne kadar zor olduğunu sizde biliyorsunuz. Allah güç, kuvvet veriyor ama o kadar güçlü bir kızda değilim ki ben. Manevi olarak hep tutunmaya çalıştığım değerler inançlarım var, ama insanız...Her an aynı olmuyor, bazen isyana düşüyorum çok ağlıyorum...Kendimi günlerce hırpalıyorum ama bir yerden de nefes aldırıyor rabbim, o günlerde ya erkek arkadaşım 1 saatliğinede olsa görmeye geliyor beni, ya da inancımı perçinleyecek olaylar yaşıyorum. Hatta hiç unutmam, hep de anlatırım arkadaşlarıma...Bir sene kadar önce bir yaz gecesi, o kadar üzgün ve mutsuz terasta oturup denizi ve yıldızları seyrediyordum. Bir an kendimi koskoca evrende yalnız hissettim. Allahım neden duymuyorsun beni, o kadar dikkat ediyorum ibadetlerime, kul hakkına, doğruluğa...Neden unuttun beni terkettin diye ağlamaya başladım, ama durduramıyorum kendimi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. O sırada elimdede kuran-ı kerim var, açtım okumak için, açtığım sayfa-Duha Suresi-............. ''Kuşluk vaktine ve sükuna erdiğinde geceye yemin ederim ki Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı.''.... Öyle güzel bir cevap olduki benim için, hemen tövbe ettim ama daha fazla ağlamaya başladım...Şimdi bunu size anlatırkende ezan okunmaya başladı Rabbim şükrümüzü arttırsın ne diyeyim

Çok zor gerçekten heleki ben herşeyin net olmasını isteyen bir insanımdır hayatımda belirsizliğin nasıl bir huzursuzluk verdiğini bilirim.. Ama çokta büyük ve temiz bir aşk var, bunu yok saymak da zor..

Çok zor gerçekten heleki ben herşeyin net olmasını isteyen bir insanımdır hayatımda belirsizliğin nasıl bir huzursuzluk verdiğini bilirim.. Ama çokta büyük ve temiz bir aşk var, bunu yok saymak da zor..

Benziyoruz demek :97:
Benimde netlik arayışıyla geçer ömrüm...Ama hiçbirzaman tam netliği yakalayamayacağım bir adamı seviyorum, tezatlığa bak

Allah sabır versin canım benim
ne diyeceğimi bilemedim
her ikiniz içinde çok zor bir durum
kendini çok yıpratma onun için ayakta sapasağlam kalman lazım
Allah kavuştursun sizi en yakın zamanda inş.

Benziyoruz demek :97:
Benimde netlik arayışıyla geçer ömrüm...Ama hiçbirzaman tam netliği yakalayamayacağım bir adamı seviyorum, tezatlığa bak

Evet benziyormuşuz ama benim o netlik huyuma lanet okuduğum zamanlar oldu ne yalan söyliyeyim..
Sanki bazen o duygu beni köşeye sıkıştırıyor.. Aslında zamanım var o olayın çözümlenmesi için ya da bir işi tamamlamak için ama o duygu sanki hemen o konunun bir sonuca ulaşması zorundaymış gibi bir his veriyor bana :)

Allah sabır versin canım benim
ne diyeceğimi bilemedim
her ikiniz içinde çok zor bir durum
kendini çok yıpratma onun için ayakta sapasağlam kalman lazım
Allah kavuştursun sizi en yakın zamanda inş.

Çalışıyorum, arkadaşlarıma zaman ayırıyorum, aileme zaman ayırıyorum, aklımı boşaltmaya çalışıyorum işte...
Amin canım benim

Netlik anarşisti diyorum ben ona. Benim içimde ona benzer ne anarşistler var ama en çok iyiniyet ve merhamet anarşistinden şikayetçiyim

okurken gözlerim doldu arkadaşım..orada milletimizi devletimizi koruyan askerlerimizi düşündükçe içime bir şeyler oturuyor..şehit haberleri izleyemiyorum annelerin o yaşlı gözlerini gördükçe kötü oluyorum..Rabbim bütün askerlerimizi korusun inşallah..ailenin de kötü düşüncesi yoktur eminim onlarda seni düşünüyorlar.ne onların niyeti kötü ne seninki.sadece sabır gerektiren bi durum.Allahım sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…