Belirsizlik

niss001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2020
60
10
3
24
Aynı sınıfta bulunduğum biri var 1.5 aydır whatsapptan konuşuyoruz arkadaşız ama ne dostça yaklaşıyor ne de flört şekilde çok zeki ve uyanık biri belirsizlikten yoruldum aslında yani daha 1.5 2 ay oldu evet ama yine de yoruldum. Bazen diyorum ki kesin dostu olarak görüyor bazen diyorum ki yok flört eder gibi yaklaşıyor aşırı dengesiz biri (aslan burcu) bazen bazı hareketlerini aşırı kafama takıyorum ve nedense moralim çöküyor ona karşı bir şey hissetmiyorum sadece bana atacağı adıma bağlı olarak aslında içimde bir şeyler oluşturacağım bana özelini anlatıyor bazen konu o açıyor ama bazen de konuşmak istemiyor gibi davranıyor ve anlam veremiyorum neyin peşinde olduğunun çözemiyorum ne yapmaya çalıştığının (benden 5 yaş büyük ayrıca) yani birkaç gündür çok dengesizleşmeye başladım bir anda mutluyum bir anda moralim bozuluyor onun yaklaşımına göre şekil alıyorum sizce ne yapmalıyım

Bana değer verdiğinin farkındayım ama bilmiyorum ne yapmam gerek anlayamıyorum yani şöyle ki daha 1.5 2 aydır konuşuyoruz ve bir anda bir şeylerin olmasını bekleyemem tabiki
Bence rengini belli ederdi şimdiye kadar.

Bana değer verdiğinin farkındayım ama bilmiyorum ne yapmam gerek anlayamıyorum yani şöyle ki daha 1.5 2 aydır konuşuyoruz ve bir anda bir şeylerin olmasını bekleyemem tabiki
Bence rengini belli ederdi şimdiye kadar.
Yani aslında daha önceden birini sevmiş ama o insan çok acı çektirmiş ve bana demişti ki birini sevemeyeceğime inanıyorum ve kimseyi üzmek istemiyorum bu yüzden de insanların bana yaklaşmasına müsade etmiyorum

Ben dengesiz olabiliyorum ve aslan burcu değilim..yani onunla ilgisi yok güzelim

Ay bu bin yıllık geyiği mi dinledin.

Birsey hissetmiyorum ama atacağı adıma bağlı diyorsun. Bu düşünce yanlış. Eğer hayatında yeri yoksa fazla ilgilenme hatta uzaklaş. O senle kapatıp başkasıyla konuşuyor olabilir. Bu yaşlarda oluyor. Sen dert babası, boş vakit geçirilecek bir kız değilsin. Duygusal olarak yorulmana değmez

O diyor ki. Sen bana bağlanma yaklaşma, ben işte biraz yaklaşıp egomu tatmin edeyim. Gideyim geleyim sen orda beni bekle. Ama benden birsey bekleme,,, diyor. Yersen

Vur kaç tekniğini uygulayıp ilgi çekecek uyanık.. dolu koysa bile boş ver derim..he heyy burada kk kadınları var

Çok haklısın ona karşı aşk anlamında büyük bir şeyler hissetmiyorum hafif bir hoşlantı var ama içimde büyütmemeye çalışıyorum anlayamadığım için çok iyi bir insan ve bende ona değer veriyorum illa onunla sevgili olalım kafasında değilim dostta olurum onunla ama bu ona bağlı yani

Aslında gayet dengeli bırı, sana karsı bisey hissetmıyor. Vaktini gecırıyor. Icınde duygu olsa on kere falan acılırdı.
Bence yol ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…