Belirsizlik

Bence karşındakini kafanda fazla büyütüyorsun.
Akışına bırak, olacağı varsa olur zaten.
Ayrıca 1,5 - 2 ay çok kısa bir süre, üstelik şu an yüzyüze görüşmekte mümkün değil.
O yüzden yüzyüze temas kuramadığın biriyle mesajlaşmak zamanla kısıtlanıyor, konu kalmıyor.
Örneğin ben bile yakın arkadaşlarımla sık sık mesajlaşmam, çünkü yanyana görüşmek gibi olmuyor yani.
Biraz sabırlı olmalısın. Normal konuşmaya devam et, onunla ilgili fazla hayal kurma ki aksi bir şey olursa yaralamasın seni. He ama olursa da güzel olur, temkinli davranmaya devam et. Fazla da hevesli görünme

Tatlım bu yanlış. Senin duygularını hissediyor zaten o adam. Sana baştan kapıyı kapatmış. Sen desen ki aşkımdan ölüyorum o da ben kimseyi sevemem söyledim sana diyecek. Yoksa eğlen gül tabi arkadaş olarak. Ama bence sen bunla vakit geçirme

Yok hayır gerçekten kusura bakmayın ben aslan burcuna dengesiz falan demek istemedim sadece aslan burcu olduğunu belirtmek istedim iki ayrı cümle gibi düşünelim

Ama tam dengesiz yazdigin yerde parantez icinde aslan burcu yazinca bizde oyle anladik canimcim

Neyse... senden hoslaniyorsa sana acilir zaten oluruna birak

Şöyle ki ben ona ne flört ediyormuş gibi davranıyorum ne de dost gibi davranıyorum bu kimseyi sevemem falan dediği konuşma laf lafı açınca söylenmiş bir şey yani bir anda söylemedi aslında

Yok hayır gerçekten kusura bakmayın ben aslan burcuna dengesiz falan demek istemedim sadece aslan burcu olduğunu belirtmek istedim iki ayrı cümle gibi düşünelim
Açıklama yapmanıza hiç gerek yoktu, sitem etme maksatlı yazmadım zaten, tamamen hırtlık
Telafı maksatlı konu yorumunu da yapayım hatta; bence iletişimi tamamen kesin, bir öyle bir böyle tavırlar sergileyen kafada bir insanın dengenizi bozmasına izin vermemiş olursunuz böylece.

Ama tam dengesiz yazdigin yerde parantez icinde aslan burcu yazinca bizde oyle anladik canimcim

Neyse... senden hoslaniyorsa sana acilir zaten oluruna birak
Kusura bakmayın gerçekten niyetim öyle değildi yani mecbur beklemek sabretmek gerek tabi ama sadece kafamda yer kaplıyor ve nedense düşünüyorum her durumu

İletişimi tamamen kesme niyetim yok aslında ama umursamaz olmak akışına bırakıyor olmak istiyorum çünkü bu şekilde kafamda dolanıyor ister istemez

Kusura bakmayın gerçekten niyetim öyle değildi yani mecbur beklemek sabretmek gerek tabi ama sadece kafamda yer kaplıyor ve nedense düşünüyorum her durumu

Kendini ona endekslemişsin çünkü
Ki.. oda bunun farkinda bence rahat ol suan arkadas gibi görüşüyorsunuz birak oyle kalsin ilerde ne olur bilemezsin oluru varsa olur zaten ✌

Kendini ona endekslemişsin çünkü
Ki.. oda bunun farkinda bence rahat ol suan arkadas gibi görüşüyorsunuz birak oyle kalsin ilerde ne olur bilemezsin oluru varsa olur zaten ✌
Haklısın niyetim bir şeyleri bozmak değil tabiki dediğim gibi sadece arkadaşta kalabiliriz ama yine de belirsizlik aslında kafamda büyütmeme ve düşünmeme neden oluyor sanırım

Karantınadan dolayı. Evde sıkılıyor genc kanı kaynıyor. Bakıyor sen duygusal baglıyosun uzak duruyor, bı sure sonra yeniden yakın.
Sonra gene uzak. Boyle devam eder bu
Yok hayır ben peşinden falan koşmuyorum ya da duygusala bağlamıyorum normal konuşuyoruz güncel konular olabilir ailesinden olabiliyor bazen ama öyle sana aşığım havasında değilim

Yok hayır ben peşinden falan koşmuyorum ya da duygusala bağlamıyorum normal konuşuyoruz güncel konular olabilir ailesinden olabiliyor bazen ama öyle sana aşığım havasında değilim
Tamam bir sayfa Sıkayet edınce sen, asıksın falan sandım
Sıkıntı yok ozaman sohbetine bak beklentisiz

Tamam bir sayfa Sıkayet edınce sen, asıksın falan sandım
Sıkıntı yok ozaman sohbetine bak beklentisiz
Hayır şikayet etmek değil aşık değilim sadece hani böyle karşı taraftan bir adım gelse sende ona adım atarsın ya aynen o durumdayım bana adım atarsa bende atarım demek istiyorum benim sadece kafamı meşgul eden şey fazla düşünüyor olmam ve bu durumdan kurtulmak istemem karşı tarafı daha net nasıl çözebilirim

Haklısın niyetim bir şeyleri bozmak değil tabiki dediğim gibi sadece arkadaşta kalabiliriz ama yine de belirsizlik aslında kafamda büyütmeme ve düşünmeme neden oluyor sanırım

Büyütme o senin elinde olan bir sey o seni ne kadar umursuyorsa sende o kadar umursa etkiye tepki !

Aslında sanırım değer görmek ister ya insan benimlo de o hesap hayatta tabiki herhangi bir insanın bana değer vermesine ihtiyacım yok ama karşı tarafı ben düşünüyorsam değer veriyorsam onunda bana bu şekilde karşılık vermesini isterim hayatta yaptığımız her şeyin bir karşılık bulması şart değil tabiki ama siz değer verip onu düşünürken o insanın size o denli değer vermemesi biraz ağırına gidiyor insanın bundan sonra daha az düşünüp daha az takmak Çok daha mantıklı olacak sanırım

Büyütme o senin elinde olan bir sey o seni ne kadar umursuyorsa sende o kadar umursa etkiye tepki !
Ergen kafalı biri değilim yani ay mesaj atmayayım o atsın peşimde koşsun falan istemiyorum tabiki sanırım karantinadan dolayı daha çok düşünmeme neden oluyor yani siz benim yerimde olsaydını ne yapardınız

Ayni siniftaysaniz uzak durun zaten ayni ortamda sevgili olmak bence olmamali ayni sinif, ayni is yeri cok etik olmuyor yani ayrildiktan sonra bile gormek zorunda kalmak vs kotu.

Ayni siniftaysaniz uzak durun zaten ayni ortamda sevgili olmak bence olmamali ayni sinif, ayni is yeri cok etik olmuyor yani ayrildiktan sonra bile gormek zorunda kalmak vs kotu.
Hem aynı sınıf hem aynı staj grubu ya iyi biri ama dediğim gibi yani bana dostça yaklaşsa cidden bende öyle yaklaşıcam ama sorun nasıl yaklaştığını anlayamam

Ben umursamazdim ve arkadas gibiyse eeger o çizgi de devam ederim
Takmam yani

Bir sure gözlemleyin bu size cok yardimci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…