Belirsizlik

Evet çok klasik cümleler bunlar aslında bana şahsi olarak söylemedi genel olarak söyledi ama kendisi insanlar tarafından çok üzülmüş ve yaşadığı şeyleri karşı taraf yaşasın istemiyor yani açıkçası bende böyle düşünüyorum kimseyi üzmek istemem

Bu çok çocukça olmaz mı yani yaşımız küçük değil sonuçta
Niye olsunki sana hissettiğini o şekil de anlayabilirsiniz madem arkadaş gibi konuşuyorsunuz ona bahsetebilirsiniz ama mantıklı bir şekilde salla mesela uzaktan tanıdığımız beni çok beğenmiş illa tanışmak istiyor ne yapayım diye sorabilirsin

Bu mevzuyu açabilecek mantıklı bir yer bulursam belki de dediğin gibi işe yarayabilir

bence biraz zamana birakin ve sakin sizin duygularinizi dengesizlestirmesine izin vermeyin yeni hobiler edinin. Zaten olursa bir sekilde olucaktir. Sizin bu surecte duygularinizi kontrol etmeniz daha iyi olucaktir. Mutlu olup uzgun olmanizi ona sakin baglamayin. Ben zamaninda oyle yaptim cok pisman oldum

Zamana bırakmaktan başka bir şey yok tabiki daha yeni sonuçta belki de o da ne istediğini bilmiyor olabilir umarım duygularımı kontrol altında tutabilirim mutluluğumu tabiki ona bağlamam çünkü aynı durumu bende yaşadım ve evet pişman oldum bende

Dediklerini uygulasaydı baştan sizinle iletişimi kurmaz ya da sizde böyle soru işaretleri oluşmasına izin vermezdi.

Belkide oyledir. Umarim yakin zamanda bu belirsizlikten kurtulursunuz.
Bence kontrol edebilirsiniz. Zaten olucaksa olur diyip ustunde fazla dusunmeyin tabi ne kadar dusunmeyin desemde dusunmemek elde degildir tahmin edebiliyorum. Sizin kaderinizdeki kisi eger oysa insallah olur diyorum.

Size aynı saniyede değişik duygular yaşatan biriyle mutlu olamazsınız, önünüze bakın. Ayrıca, ateş burcu erkeklerine güvenmeyin fazla.
Not: Yay burcuyum.

Dediklerini uygulasaydı baştan sizinle iletişimi kurmaz ya da sizde böyle soru işaretleri oluşmasına izin vermezdi.
Ya evet ışte demek istediğim bu bazen senin gibi düşünüyorum ama bazende diyorum ki öyle bir niyeti yok en başından kendini belli ederdi dost olduğunun falan

İnşallah kurtulurum aynen yani ne kadar düşünmeyeyim desemde kafamın içinde sonuçta hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederim

Ya evet ışte demek istediğim bu bazen senin gibi düşünüyorum ama bazende diyorum ki öyle bir niyeti yok en başından kendini belli ederdi dost olduğunun falan
yoo bu tipler cebimde dursun mantığıyla hareket eder.İşte geçmişinde kötü ilişkileri olur, kimseye aşık olamam (inandırıcılık seviyesi %100) falan filan.Salın bence kimseyi ikna etmek için çabalamayın.Sevgi öyle bir şey değil.

Size aynı saniyede değişik duygular yaşatan biriyle mutlu olamazsınız, önünüze bakın. Ayrıca, ateş burcu erkeklerine güvenmeyin fazla.
Not: Yay burcuyum.
Zaten pek anlayamadığım için güvenemiyorum da yani her an her şey olabilir düşüncesindeyim

Fazla haklı konuşuyorsun sana katılıyorum
Zaten amacım kimseye bir şey kanıtlamak ya da birini ikna etmek değil bana aşık olsun diye bir çabamda yok dediğin gibi sevgi böyle bir şey olmamalı

Fazla haklı konuşuyorsun sana katılıyorum
Zaten amacım kimseye bir şey kanıtlamak ya da birini ikna etmek değil bana aşık olsun diye bir çabamda yok dediğin gibi sevgi böyle bir şey olmamalı
Üslubum sert oluyor bazen incittiysem affola Sürekli aynı tip erkekler aynı tip yalanlar görünce duyunca sinirleniyorumBari daha farklı yalanlar söylesinler inanmış gibi yapalım

Üslubum sert oluyor bazen incittiysem affola Sürekli aynı tip erkekler aynı tip yalanlar görünce duyunca sinirleniyorumBari daha farklı yalanlar söylesinler inanmış gibi yapalım
Yok hayır incitmedin ☺ doğru söylüyorsun söylediği şeyler yalan mı bilemem belki doğrudur belki de yalan

Zaten pek anlayamadığım için güvenemiyorum da yani her an her şey olabilir düşüncesindeyim
Bu adam (ya da çocuk, yaşlarınızı bilmiyorum) hayatınızdayken de böyle düşünmeniz çok normal. Peki, onunla konuştunuz mu bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…