Belirsizlik

Eski sevgilimle çok benziyor dediğiniz şeyler oda aslandı umarım aynı kişi değillerdir bahsettiğiniz kişi hdhdhd kaç yaşındasınız

Bence senin gibi başkaları ile görüşüyor olabilir.

Yani tabiki başkalarıyla görüşüyor olabilir sonuçta bende arkadaşıyım ama tek bildiğim şey ne bana dostça yaklaşıyor ne de flört şekilde
Işte klasik çapkın erkek tarzı. Arafa flortoz bir iki cümle serpiştirir, peşine nötralize eder. Muhtemelen başkaları da var. Ne sizden vazgeçiyor ne diğerlerinden. Sen tavrını belli et. Belirsizlikle yaşamak zor

Çok zor aslında belki de onun ne yapacağına karar vermeden kendim karar vermeliyimdir hangi anlamda yaklaşacağıma

Çok zor aslında belki de onun ne yapacağına karar vermeden kendim karar vermeliyimdir hangi anlamda yaklaşacağıma
Kesinlikle. Kararınızı verin, tavrinizi belirleyin. Kendinizi onun umut vaatedecek birkaç cümleye bağlı bırakmayın

Ama sen çok safsın benim güzel kardeşim. Bu bayat numaralarla bile seni parmağında sallar bu çocuk. Bağlanmak istemiyorum, ben seni üzerim, ben çok üzüldüm, seni üzmekten korkuyorum... Bunların modası geçti. İnanma bu sırtlana.

aslan Burcu rekabeti severler bana çıkma teklifi falan geldi de kabul etcem falan de tepkisini ölç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…