Yani düşünmeyip her zamanki gibi devam edip sadece zamana bırakıp ne yaptıklarını gözlemlemekBen umursamazdim ve arkadas gibiyse eeger o çizgi de devam ederim
Takmam yani
Bir sure gözlemleyin bu size cok yardimci olur
Yani düşünmeyip her zamanki gibi devam edip sadece zamana bırakıp ne yaptıklarını gözlemlemek
Umarım fazla uzun sürmez bu belirsizlik teşekkür ederimAynen oyle
Bir seyi ne kadar cok düşünürsen bir o kadar ayrinti bulursun takma su akar yolunu bulur
Eski sevgilimle çok benziyor dediğiniz şeyler oda aslandı umarım aynı kişi değillerdir bahsettiğiniz kişi hdhdhd kaç yaşındasınızAynı sınıfta bulunduğum biri var 1.5 aydır whatsapptan konuşuyoruz arkadaşız ama ne dostça yaklaşıyor ne de flört şekilde çok zeki ve uyanık biri belirsizlikten yoruldum aslında yani daha 1.5 2 ay oldu evet ama yine de yoruldum. Bazen diyorum ki kesin dostu olarak görüyor bazen diyorum ki yok flört eder gibi yaklaşıyor aşırı dengesiz biri (aslan burcu) bazen bazı hareketlerini aşırı kafama takıyorum ve nedense moralim çöküyor ona karşı bir şey hissetmiyorum sadece bana atacağı adıma bağlı olarak aslında içimde bir şeyler oluşturacağım bana özelini anlatıyor bazen konu o açıyor ama bazen de konuşmak istemiyor gibi davranıyor ve anlam veremiyorum neyin peşinde olduğunun çözemiyorum ne yapmaya çalıştığının (benden 5 yaş büyük ayrıca) yani birkaç gündür çok dengesizleşmeye başladım bir anda mutluyum bir anda moralim bozuluyor onun yaklaşımına göre şekil alıyorum sizce ne yapmalıyım
Sanmıyorum aynı kişi değildirEski sevgilimle çok benziyor dediğiniz şeyler oda aslandı umarım aynı kişi değillerdir bahsettiğiniz kişi hdhdhd kaç yaşındasınız
Doğru, sizin gibi mükemmel insanlar nasıl dengesiz olsun değil miDengesizligini eden aslan burcuna bagladin ?
Not: aslan burcuyum ve dengesiz degilim değiliz !!
Aslan burcu nasıl bir kişiliğe sahip kiDoğru, sizin gibi mükemmel insanlar nasıl dengesiz olsun değil mi
Yani tabiki başkalarıyla görüşüyor olabilir sonuçta bende arkadaşıyım ama tek bildiğim şey ne bana dostça yaklaşıyor ne de flört şekildeBence senin gibi başkaları ile görüşüyor olabilir.
Kimse alınmasın ha şaka yapıyorum, yalnız kaç tane Aslan tanıdıysam aynen böylelerAslan burcu nasıl bir kişiliğe sahip ki
Işte klasik çapkın erkek tarzı. Arafa flortoz bir iki cümle serpiştirir, peşine nötralize eder. Muhtemelen başkaları da var. Ne sizden vazgeçiyor ne diğerlerinden. Sen tavrını belli et. Belirsizlikle yaşamak zorYani tabiki başkalarıyla görüşüyor olabilir sonuçta bende arkadaşıyım ama tek bildiğim şey ne bana dostça yaklaşıyor ne de flört şekilde
Benim de lafım şahsi algılanmsın ama bahsettiğim kişide de birazcık var bu durum.Kimse alınmasın ha şaka yapıyorum, yalnız kaç tane Aslan tanıdıysam aynen böyleler
Çok zor aslında belki de onun ne yapacağına karar vermeden kendim karar vermeliyimdir hangi anlamda yaklaşacağımaIşte klasik çapkın erkek tarzı. Arafa flortoz bir iki cümle serpiştirir, peşine nötralize eder. Muhtemelen başkaları da var. Ne sizden vazgeçiyor ne diğerlerinden. Sen tavrını belli et. Belirsizlikle yaşamak zor
Kesinlikle. Kararınızı verin, tavrinizi belirleyin. Kendinizi onun umut vaatedecek birkaç cümleye bağlı bırakmayınÇok zor aslında belki de onun ne yapacağına karar vermeden kendim karar vermeliyimdir hangi anlamda yaklaşacağıma
Çok haklısın ama en zorlu olan kısımda karar verebilmekte neye göre nasıl karar vereceğim hiç bilmiyorumKesinlikle. Kararınızı verin, tavrinizi belirleyin. Kendinizi onun umut vaatedecek birkaç cümleye bağlı bırakmayın
Ben olsam arkadaş kalmayı tercih eder iletişimimi ona gore yonlendirirdimÇok haklısın ama en zorlu olan kısımda karar verebilmekte neye göre nasıl karar vereceğim hiç bilmiyorum
Aramızda dostluktan başka bir şey olmayacak tavrını mı koymalıyım senceBen olsam arkadaş kalmayı tercih eder iletişimimi ona gore yonlendirirdim
bu ne yaona karşı bir şey hissetmiyorum sadece bana atacağı adıma bağlı olarak aslında içimde bir şeyler oluşturacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?