secenek yoktu yanı okumussunuzdur belkıHalida bulduğunuz bir saç telinden adamı mo sucladiniz
Adam da mülayim bir şekilde ben yapmadım mi dedi
Pes
evet zaten dıkkat edıyorum tebrıbı elden bırakmamak gerek soguyabılırO halde konuyu bir daha açmayın cidden aklına sokmuş gibi oluyor
Ve eşinize belki soğuk davraniyosunuz saç kıllarını görünce ama yapmayın uzaklaşmayın uzaklaştıkça erkek de dışarı atar kendini insan ister istemez aldatmasa da öyle ard arda görünce birden eşinden soguyabiliyor ama yapmayın hatta daha çok yakınlasın ki yanlis anlamasin
zaten 2. tel bu aynı sac telı 2. cı bendede huzur kalmıyo böyle oluncakesinlikle boşan..Allah muhafaza ya ikinci teli bulsaydın büyük travma ,ikinci teli bulmayı bekleme kaldıramazsın adama da kendine de huzur ver derim
haaa dur o zaman ikidir evde kızıl saç teli buluyorsan önce kaynanaın saçına bak kına yakmış mızaten 2. tel bu aynı sac telı 2. cı bendede huzur kalmıyo böyle olunca
kv hep bana boyatır sacını malesef kına sevmezkı saca ben boyamasam bıle kahve sacıhaaa dur o zaman ikidir evde kızıl saç teli buluyorsan önce kaynanaın saçına bak kına yakmış mı
ilk şüphe edeceğim o olurdu huzursuzluk çıkarma ihtimaline karşı.hani kına yakan yaşlıların saçı kırmızı kızıl olur ya
kahve açılınca kızılımsı olur ki kendimden biliyorumkv hep bana boyatır sacını malesef kına sevmezkı saca ben boyamasam bıle kahve sacı
okudunuzmu bılmıyorum ama kv 2 aydır bı gecen geldı oturma odasına gelmedı mutfaktaydı yanı dısardan esımden baska gıren olmadı 1 . de 2. de aynı kılkahve açılınca kızılımsı olur ki kendimden biliyorum
o zaman bi iş yerine uğra kızıl saçlı kim varokudunuzmu bılmıyorum ama kv 2 aydır bı gecen geldı oturma odasına gelmedı mutfaktaydı yanı dısardan esımden baska gıren olmadı 1 . de 2. de aynı kıl
kurun programı ikinizinde kafası rahat olur. internetten bak araştırın bi süre bu şekilde iyi gelebilir biraz. biz uzun süre kullandık o programı süper bişeydi. saç telini eşin taşımış olsa eşinin kıyafetlerinde daha fazlası olurdu. yıkarken illaki görürdün. rahat olsun için öyle bişey değildir. ama takipte olmak lazım her zaman.evet ya bızde öyle bı program arıyorduk zaten o gungerekırse ustume kamera taktıralım sen bıg den ızle dedı kıyafetlerıne de baktım yok bıde dusunuyorum ıs kıyafetıyle duruyo 15 16 saat ter oluyo falan ya kımın yanına gıdebılırkı bu halde yedek kıyafetı yok bıse yok bende anlamadım dedıgınız uygulaymaya bı bakayım kendı dıyo kendını uzme öyle bıse yok ara tara bul bıse ne gerekıyosa yapalım dıyo sureklı gözumun önumde olması ıcın evet çok tuhaf pembe cıcek aynı benım gıbı olmus
ıs yerınde bayan yoko zaman bi iş yerine uğra kızıl saçlı kim var
evet cok dogru ıhtımaller bugun kv gıttım kp arabasını genelde ayda yılda bı alıyoruz kp bıraktı söyle bı baktım kv benım sacm var arabada nerdeyse yanı onların evdede sıyah uzun saclı yok tsadufe bakarmısın baya olmustu arabayı alalıMarket posetine bile takılıp eve gelmiş olabilir
evet haklısın sac her yerden cıkabılıyo bundan 1 yıl önce alt komsum bızım evde hep köpegının kılı var bıse sılkme su balkondn dıyodu bıse sılkmıyordum bende anlam veremıyordum megerse ıncı balkonda oynarken bu arada cok tuy dökuyo ucusan tuylerı balkona camasıra ordan eve gırıyomuskurun programı ikinizinde kafası rahat olur. internetten bak araştırın bi süre bu şekilde iyi gelebilir biraz. biz uzun süre kullandık o programı süper bişeydi. saç telini eşin taşımış olsa eşinin kıyafetlerinde daha fazlası olurdu. yıkarken illaki görürdün. rahat olsun için öyle bişey değildir. ama takipte olmak lazım her zaman.
ben hıc eve kadın atıyor demedım kı evde zaten ıhtımal yok genelde evdeyımNe kadar paranoyaniksiniz ya uzerinde yakalasaniz hadi neyse dicem evde halinin ustunde bi yerden ucmus gelmistir. Adam eve baska bi kadin mi atiyor yani bumu fikriniz peki siz nerdesiniz o ara. Su adamlari bu kadar bunaltmayin yahu
aksam gelsın söyleyım kabul eder kesın zaten arıyordum böyle bısekurun programı ikinizinde kafası rahat olur. internetten bak araştırın bi süre bu şekilde iyi gelebilir biraz. biz uzun süre kullandık o programı süper bişeydi. saç telini eşin taşımış olsa eşinin kıyafetlerinde daha fazlası olurdu. yıkarken illaki görürdün. rahat olsun için öyle bişey değildir. ama takipte olmak lazım her zaman.
Evde halida bulunca insanin aklina o gelir bsska bisey gelmezki siz didinin didisini dusunuyorsunuz o zaman kocaniza bi kadindan gelecek onun ustunden haliya dusecek ooooben hıc eve kadın atıyor demedım kı evde zaten ıhtımal yok genelde evdeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?