belirti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bosanmak ıcın bı kanıt degıl ondan geldıgıde bellı degıl hafıyelıkte hıc ugrasamam gecmıste kı seylerı yuzunden böyle temkınlıyım eve kadın gelme ıhtımalı dahı yok

haklısın olaydan 1 gun önce elbıse aldım koltuga bıraktım tekrar denedım acaba bırı denedı ondan mı geldı hadı öyle olsa dıyelım aynı sac telı nı ondan bır hafta önce yıne gördum bu yuzden kafam karısıyo 2 kez

Belki disarda otoda vs ruzgarla geldi senin yada esinin uzerinde veya burda bi ark dedigi gibi penceredende olabilir bi sure takipte kal uzerine gitme bence
evet bu ıhtımallerde var da aynı sacı 2. kez dusunduruyor 1 kez görsem hıc umursamam

evlenmeden önce yanlışı olmuş adam evlendikten sonra da rahat durmaz, aldatıyor bence, boşanın.
zaten evlendıkten sonra hıc bı sekılde bı belırtı yada herhangı bıseyı olmadı mesela gundedeher zamam arar yada ben ararım surdayım burdayım eve gelıyorum vs yanı hep konusuruz evlendmeden önce hafatada 1 görusuyoduk tabı nıyet önemlı ama bunun cezasını da cektı bılmıyorum yıne aynı seylerı yapacagını ama esımı gördugum kadarıyla ıhtımal vermem lakın bu gecmıstekı hey hep aklımda dedırtıyo

dedıklerının hepsıne katılıyorum cunku gecmıstekı vukaatıda allah cıkardı karsıma tesaduf gercekten guven olmaz erkek mılletıne nıhat hatıp oglunun ramazanda programlarını ızlıyoruz denk gelmıstı aldatma konusu ben bıse demeden< böyle yapıyolar s*****ler ortada bırakıyolar çocukları hayatlarını mahvedıyolar kadının ne gunahı var bunu yapanı da yanındakı karıyıda ıpte sallandıracan< demıstı

Aynen öyle Allah karısına ihanet eden erkeklerin yanlışlarını bir bir çıkartıyor onlar istedikleri kadar inkar ededursun
Yani bak esin de gayet güzel açıklama yapmış erkek yapar kadin yapmamali dememis en azindna oyle öküzler de var ama böyle dedi diye de yapmayacak değil her zmn temkinli olmakta fayda var yine de tüm erkekler için diyorum ama tabi ki

evet temkınlı olmak gerek yıne de bu kesın aldatıyor anlamına gelmıyor takıpte kalmalıyım ama hıc bı seyı yok

yok sadece bu kıldan ıbaret bı acık yok
O halde konuyu bir daha açmayın cidden aklına sokmuş gibi oluyor
Ve eşinize belki soğuk davraniyosunuz saç kıllarını görünce ama yapmayın uzaklaşmayın uzaklaştıkça erkek de dışarı atar kendini insan ister istemez aldatmasa da öyle ard arda görünce birden eşinden soguyabiliyor ama yapmayın hatta daha çok yakınlasın ki yanlis anlamasin

eşinizin kıyafetlerinde kesin çıkardı o taşıyor olsaydı. takip edin gizli gizli. ben dışarıdan pencereden balkondan gelmiş olabileceğini düşünüyorum. kapı pencere açık hep yaz sıcakları. benim de evime pembe çiçek yaprakları girip duruyor mesela milletin balkonunda pembe çiçekli bi saksı görmedim hiç aşşağıda yukarıda sağda solda. amaan yaprak işte alıp atıyorum çöpe. senin de öyle bişeydir.
eşinin bilgisayarına teamviewer diye bir program kurmayı teklif et. casus program değil.programdan eşinin de haberi olacak ve istediğin zaman onun bilgisayarına erişebiirsin.

Halida bulduğunuz bir saç telinden adamı mo sucladiniz
Adam da mülayim bir şekilde ben yapmadım mi dedi
Pes

evet ya bızde öyle bı program arıyorduk zaten o gungerekırse ustume kamera taktıralım sen bıg den ızle dedı kıyafetlerıne de baktım yok bıde dusunuyorum ıs kıyafetıyle duruyo 15 16 saat ter oluyo falan ya kımın yanına gıdebılırkı bu halde yedek kıyafetı yok bıse yok bende anlamadım dedıgınız uygulaymaya bı bakayım kendı dıyo kendını uzme öyle bıse yok ara tara bul bıse ne gerekıyosa yapalım dıyo sureklı gözumun önumde olması ıcın evet çok tuhaf pembe cıcek aynı benım gıbı olmus

Sizin ustunuze market, komşu gibi yerlerde dusup eve kadar gelmis olmasin?
sadece gecen alısverıs yaptım kıldan 1 gun önce baya acaba deneyenlerın sacımı kaldı uzerlerınde oda benım ustume geldı dıye dusundum buda bı ıhtımal dedıgınız gıbı de olmus olabılır ama 2. kez aynı sacya o benım kafamı kurcalayan farklı farklı olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…