Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

aynen öle canım yaa yaslı kadınlar gibiyiz resmen kendimizi dinliyoruz ay acaba bu damı belirrti diye bizde üç aydır cocuk düsünüyoruz ama her ay tek çizgi..

simdi ewden cıkıp saglıkocagına gidicem kan wermeye bana dua edin emi geldigim zman yazarım tekrar size öptüm sizi:*

ayşenur canım haberler nasıl? ben dün akşam regl oldum. ama senden ümitliyim ben

ayy bende sana yazacaktim simdi,merak ettim. demekki hayirlisiyla boyleymis cnm. gelecek aya hayirli haberlerini aliriz ins. ben beklemedeyim hala cnm. goguslerim cok sizlio. kasik agrimda kalmadi. ama baska hic farkli bisey yok. hasta olacam bence. test yapip tek cizgiyi gormek istemiyorum. cunku insanin psikolojisini bozuyor o tek cizgiler.

:) kalp kalbe karşıymış arkadaşım. valla göğüslerin eğer her regl de öyle sızlamıyosa bu bence sağlam bi belirti. bende olmamıştı mesela ondan da çok da umudum yoktu. ama ne yalan ilk defa ovu. test kullandım bu ay. yakalamışızdır belki bebişi diye biraz hevesleniyodum. Allah bilir tabi doğru zamanı. biz hayırlısıını istemeye devam etçez. ben son 4 gündür falan hergün bi gebelik testi yapıyodum:) hep negatif çıkmıştı. bence regle 3 gün kala falan çıkıyodur. ki senin geçti galiba dimi. bugün yap bence sevindirik olalım şu mübarek gün

Slm ya kızlar banada bir cvp yazın benimde yaklaşık gecikeli 15 gün oldu 11.günümde kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çıktı maalesef ve şimdi de ne bir regl belirtisi var nede hamilelik falan anlamadım gitti sizce artık hamile olabilir miyim diye düşünmekten vaz mı geçmeliyim adet söktürücü falan mı kullanmalıyım dr gitmeliyim ne yapmalıyım ben ?

benim aslinda adet dongume gore 29 ekimde hasta olmam lazimdi. ama gecen ay 5 gun gecikmeli oldugu icin bu ay bat'in ustune 2 gun koydum:) oda 31 ekim oluyodu. dun gecti iste. bu ayda gecikme olabilir. o yuzden bekleyecem. gecen ay cok test yaptim kan testi bile yaptirdim ve sonrasi hayal kirikligi oldu. ve dusun gecen ay korunmayi biraktigimiz ilk aydi birde. ilk aydan kendimi kaybettim,cok kaptirdim. o yuzden kendi kendime soz verdim. bu ay adetim gecse bile ayni hatalari yapmayacam diye. ya birde onceden adet olmaya yakin belirtilere hic dikkat etmedigim icin goguslerimin en cok ne kadar agridigini tam hatirlamiorum:) 5 kasima kadar bekleyecem:)) tabi regl olmazsam..

bence doktora gidip bi kontrolden geç canım. başka bi sıkıntı çıkmasın.

Cnm eğer çok takiosan kafaya hamilelk meselesini ondan da geecikir benimde öle olduğu olmuştu 1ay hiç olmadgmi biliyorum tamamen psikolojik yani. Ama snde belirtiler varsa hamilede olabilirsin.

cnm baya gecmis seninki. bence 11. gunde yaptirdigin kan testindede birsey varsa cikardi. sen bence en kisa zamanda doktora git cnm.

valla iyi sabır:) hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…