Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Hoşgeldin
Nasıl bekledin o kadar yap bi test benden olsun
canım yarın kan testine gitcem zaten
Hosgeldin cnm..Sende bendensin. Ama artik bi idrar testi yap bence,seninkinin zamani gelmis:) adetlerin duzenli mi olur?
hoşbulduk cnm senin kaç gün geçti ya ben aslında olmuyo diye gittim 8 ekimde adetimin 21. günü beta hcg negatif çıktı aynı zamanda progestoron hormonu ölçüldü normalden çok çok yüksekti hatta doktor hamile sandı test istedi sonrasında doktorla konuştuk adete kadar boş geçirme şansın çok yüksek dedi ama ben o hafta taşındım vs derken pek de degerlendiremedik velhasıl kelam adetim 3 gün geçince 20 ekimde evde test yaptım o da negatifti o nedenlede hele bi 10 günü geçsin dedim
adetlerim düzenli değildir yılda 2-3 defa tam gününde olur zaten pko var ama hiç 133 günüde bulmamıştı en fazla 9 gün falan gecikirdi .neyse bakalım yarın ögrenicez ama benim pek umudum yok
bide kızlar karın gurultusu gaz şişliktemi hamilelik belirtisi bide sabah migdem yanıyo ve bulanıyo

benim seninki kadar gecmedi cnm:) normal sartlarda dun regl olmam lazimdi. ama gecen ay 30. gunumde regl oldugum icin. bati 31 ekim olarak degerlendirdim. butun adet belirtilerim var. beyaz krem akintilarim var. bendede sislik var ama adet doneminden oncede oluyodu zaten.
sen bence hemen bi kan testi yaptir:)

meraba kızlar bugün kan testini verdim ögleden sonra çıkacak

Son düzenleme:
kızlar ben hala hastalanmadım yaa bu nedir böle yarın sabah gidicem bnde kan wermeye dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…