- 18 Ekim 2013
- 93
- 6
- 286
- 35
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Minik o minik :)
Benim de gogsum agriyo ama umutlanmak istemiyorum adetten once de olur hep cunkubakalim bekliyoruz
Evet hep duzenli olurdu,anlamadim bende.
Bakar galiba doktor,cumaya kadar olurum belkide.
35 gün dolduğunu söylediğinde hcg isteyip ultrasona bakar kendi zaten
canım yarın kan testine gitcem zatenHoşgeldin
Nasıl bekledin o kadar yap bi test benden olsun
hoşbulduk cnm senin kaç gün geçti ya ben aslında olmuyo diye gittim 8 ekimde adetimin 21. günü beta hcg negatif çıktı aynı zamanda progestoron hormonu ölçüldü normalden çok çok yüksekti hatta doktor hamile sandı test istedi sonrasında doktorla konuştuk adete kadar boş geçirme şansın çok yüksek dedi ama ben o hafta taşındım vs derken pek de degerlendiremedik velhasıl kelam adetim 3 gün geçince 20 ekimde evde test yaptım o da negatifti o nedenlede hele bi 10 günü geçsin dedimHosgeldin cnm..Sende bendensin. Ama artik bi idrar testi yap bence,seninkinin zamani gelmis:) adetlerin duzenli mi olur?
canım yarın kan testine gitcem zaten
hoşbulduk cnm senin kaç gün geçti ya ben aslında olmuyo diye gittim 8 ekimde adetimin 21. günü beta hcg negatif çıktı aynı zamanda progestoron hormonu ölçüldü normalden çok çok yüksekti hatta doktor hamile sandı test istedi sonrasında doktorla konuştuk adete kadar boş geçirme şansın çok yüksek dedi ama ben o hafta taşındım vs derken pek de degerlendiremedik velhasıl kelam adetim 3 gün geçince 20 ekimde evde test yaptım o da negatifti o nedenlede hele bi 10 günü geçsin dedim
adetlerim düzenli değildir yılda 2-3 defa tam gününde olur zaten pko var ama hiç 133 günüde bulmamıştı en fazla 9 gün falan gecikirdi .neyse bakalım yarın ögrenicez ama benim pek umudum yok
bide kızlar karın gurultusu gaz şişliktemi hamilelik belirtisi bide sabah migdem yanıyo ve bulanıyo
Gunaydin kizlar,aysenur varmi bisey?
Gunaydin kizlar,aysenur varmi bisey?
günaydıııın haberlerinizi bekliyorum
meraba kızlar bugün kan testini verdim ögleden sonra çıkacak
ayy nolur cewap yazmayı unutma cnmmmeraba kızlar bugün kan testini verdim ögleden sonra çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?