Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

yeterkiiste nasılsın tatlım

İyiyim canım sen nasılsın
Tahlillerle uğraşıyorum başka bi dr a daha gidicem, kist çıktı, rahim ağzında yara varmış yakma yapılacakmış onun için de haftaya yoğun bi zaman bekliyor o yüzden
Kist var ama yumurtalıklarım maşallah çok ii kategorisinde çalışıyor kafam karıştı

iyiym cnm bnde daha hastalanmadım yani bu ay olmadım sende neler cıkmıs yaa hakketen iyiki bu ay hamile degilmişsin herseyde bi hayır wardır diye bosuna demiyolar işte sıkma canını yinede ya cok kötü degil tedavisi kolay seyler hep

Oyle cnm hayirlidi olsun bu ay da olmazsa onumuzdeki ay doktora gitcez ben daha omrum biyunca hic kadin dogumcuya gitmedim bi goruncez

Ben de gitmemiştim alışıyosun :)
Her herşey değişebiliyor canım düzenli kontrol şart bundan sonra da hrp öyle yapıcam
Bak 5 ay önce d. Kontrol hapı kullanmadan önce bütün hormonlarıma rahme bakıldı tertemiz şimdi sorun bi sürü sırun var ama olumlu düşünüyorum gene de aşılacak şeyler

Öyle tabi bisürü varlığı olan sorun öğrendim ama içim çok rahat garip olan ne olduysa 3 aydır olmuş biz de 3 aydır deniyorduk
2 hafta sonra da smear sonucunu alıcam
Muhakkak yaptırın kızlar ihmal etmeyin

haklısın yawrum hep ihmal edip duruyoruz ya peki sen bu sorunları nasıl ögrendin doktor alltan mı ultırason yapıp ögrendi tahlille falan mı bizde 3 aydır ugrasıyoruz cocuk için sen ne yaptırıysan bnde yaptırayım bakayım bişi warmı bndede:S

Canım benim hiç ağrım olmazdı ilk ağustos da oldu gene olunca bi de regliden önce başlıyordu bi gariplik var diye gittim hormon testi ve ultrason yapıldı gene
Hiç yaptırmadın mı

kesinlikle öyle canım alışmak lazım kadın olmak zor anacım

iyi aksamlar kizlar.. bugun baya gelismeler olmus..hic uzulmeyin her seyin hayirlisi.. zamanini bekliyor iste.. bende bugun bi hasta olacakmisim gibi hissettim belim,karnim cok agridi sonra gecti. daha gelen birseyde olmadi. ama bende hasta olacam bence. oyle hissediyorum..

bnmde dun olmm gerekyodu ama olmdm inş olmm

başlık süper çok beğendim bencede bu belirti psikolojik biz kafaya taktıkça habire belirti buluyoruz ben üç aydır bebek düşünüyorum üç aydır habire belirti yaşıyorum ama gebelik testi hep tek çizgi ne kadar düşünürsem o kadar belirti buluyorum kendimde ama artık biliyorum ki piskolojik takılmıyorum belirtilere

aynen oyle:) senin bat ne zaman?

Canım benim hiç ağrım olmazdı ilk ağustos da oldu gene olunca bi de regliden önce başlıyordu bi gariplik var diye gittim hormon testi ve ultrason yapıldı gene
Hiç yaptırmadın mı

Yaptrdim cnm gecen ay hormon testi falan gayet. Duzgunn cikti sonuclar ulturasonlada bakti bisey yok dedi yawrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…