- Konu Sahibi yeterkiiste
-
hakkina hayirlisi olsun cnm. benimde bat gecti. bekliyorum oyle. belirtide yok. sadece goguslerim cok sizliyor. hakkimizda hayirlisi olsun ins.
Ya hadi biriniz test yapsın
kizlar dayanamadim, sonunda test yaptim:) once birsey cikmadi sonra 2-3 dakika sonra cok silik bi cizgi cikti ama golge gibi,cok belirsiz. kafam karisti iyice..
ya su anda karnim cok fena agriyor reglim geldi gelecek,tam regl gelmeden onceki son agrilar:) ya cizgi belli belirsiz. netten arastirdimda oyle cikinca ihtimal dusuk oluyomus. ayy bilemedim yaa kafam cok karisti. ama bence birsey yok.hic dogmuyor icime..Hamilesiiiiiiiin
Herkez fotografini cekip koyuyor ya sende koy,bakalim bizde.
kizlar dayanamadim, sonunda test yaptim:) once birsey cikmadi sonra 2-3 dakika sonra cok silik bi cizgi cikti ama golge gibi,cok belirsiz. kafam karisti iyice..
Hcg idrara yeni yeni salındığında düşük seviyede olduğunda silik çıkabiliyor ama 5 dk sonra gözüken bişeyse dikkate alınmaması gereken bişey canım
Çok iyi bi doktor var en erken 3 hafta sonraya gün verdiler onun yanında yetişen dr dan 6 buçuğa randevu aldım bende
cnm zaten hemen cikmadi 2-3 dk gecti sonra golge gibi bi cizgi belirdi. testte bozuk olabilir. zaten dun igne olmaya saglik ocagina gittim. doktorumada ugradim. durumu anlattim. daha erken dedi. 4-5 gunluk gecikmeden birsey olmaz. 10 gun falan gecmesi lazim dedi. idrar testi yapsam mi dedim. idrarda simdi belli olmaz. 5-6 gun sonra olmazsan gelirsin kan testi yapariz dedi.
İşte 5 dk dan önce belirdiyse muhtemelen hamilesinnnn yeni olduğundan silik çıkıyor
bikac yerde okudum. oyle silik cikip sonra regl olanlarda varmis. aman neyse artik. bundan sonra her turlu bekleyecem zaten:)
slm kızlar regl olduğum için ağrıdan kıvrandım dün giremedim nete ama takip ediyorum sizi Ayşenurcum umudunu kaybetme ama hayal kırıklığına uğramaman için de çok bağlanma emi sizleri çooooooooookkk seviyorumm
Bu arada bu ayki belirtilerimin hakkını yemiyeyim: kasık ağrısı, sık idrara çıkma, yoğun mide bulantısı kisttenmiş bu sefer belirtilerin bi belirtsi varmış :))
slm kızlar regl olduğum için ağrıdan kıvrandım dün giremedim nete ama takip ediyorum sizi Ayşenurcum umudunu kaybetme ama hayal kırıklığına uğramaman için de çok bağlanma emi sizleri çooooooooookkk seviyorumm
konu basligini mi degistirsek napsak:))
Aklıma da gelmedi değil hani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?