Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

kizlar dayanamadim, sonunda test yaptim:) once birsey cikmadi sonra 2-3 dakika sonra cok silik bi cizgi cikti ama golge gibi,cok belirsiz. kafam karisti iyice..

kizlar dayanamadim, sonunda test yaptim:) once birsey cikmadi sonra 2-3 dakika sonra cok silik bi cizgi cikti ama golge gibi,cok belirsiz. kafam karisti iyice..

Hcg idrara yeni yeni salındığında düşük seviyede olduğunda silik çıkabiliyor ama 5 dk sonra gözüken bişeyse dikkate alınmaması gereken bişey canım

Hcg idrara yeni yeni salındığında düşük seviyede olduğunda silik çıkabiliyor ama 5 dk sonra gözüken bişeyse dikkate alınmaması gereken bişey canım

cnm zaten hemen cikmadi 2-3 dk gecti sonra golge gibi bi cizgi belirdi. testte bozuk olabilir. zaten dun igne olmaya saglik ocagina gittim. doktorumada ugradim. durumu anlattim. daha erken dedi. 4-5 gunluk gecikmeden birsey olmaz. 10 gun falan gecmesi lazim dedi. idrar testi yapsam mi dedim. idrarda simdi belli olmaz. 5-6 gun sonra olmazsan gelirsin kan testi yapariz dedi.

İşte 5 dk dan önce belirdiyse muhtemelen hamilesinnnn yeni olduğundan silik çıkıyor

slm kızlar regl olduğum için ağrıdan kıvrandım dün giremedim nete ama takip ediyorum sizi Ayşenurcum umudunu kaybetme ama hayal kırıklığına uğramaman için de çok bağlanma emi sizleri çooooooooookkk seviyorumm

dusundugun icin sagol cnm.. o teste bel baglamiyorumda, insan dayanamiyo yapiyo iste yine. bakalim bekleyip gorecez. sanada gelecek ay icin basarilar diliyorum cnm:)) arada yaz bizi birakma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…