Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

sagol yawrum werdim kan pazartesi sonuc dediler taa pazartesi alcakmişim ama ben borkod numarasını aldım internetten bakcam sonucada nerden bakcam bilmiyom cnm sen biliyomusun

bilmiyorum cnm yaa.. sen baska forumlarada yaz. belki bilen biri cikar cnm. hayirli sonuclarin gelir ins.

Cnm eğer çok takiosan kafaya hamilelk meselesini ondan da geecikir benimde öle olduğu olmuştu 1ay hiç olmadgmi biliyorum tamamen psikolojik yani. Ama snde belirtiler varsa hamilede olabilirsin.

ya aslında stresten falan olabilir öle çok kafama takmıyorum bu konuyu ama yinede düşünüyorum acaba hamile miyim gibi etkisi varsa onu bilemicem ya ayrıca ne regl nede farklı bir belirti yok işte

karnimda guruldamalar basladi. bende regl olacam galiba:) kizlar pesinizden geliyorum cok az kaldi:) hem boyle kendimi yalniz hissettim:)

kızlarr sanki bnde hastalanıcam yaa kasıklarım dün gece baya agrıdı bnde yanınıza gelebilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…