- Konu Sahibi yeterkiiste
-
sagol yawrum werdim kan pazartesi sonuc dediler taa pazartesi alcakmişim ama ben borkod numarasını aldım internetten bakcam sonucada nerden bakcam bilmiyom cnm sen biliyomusun
valla iyi sabır:) hayırlısı bakalım
ama bak gorursun bugun yarin regl olaacam bence. cunku hicbir sey hissetmiyorum.yinede umut fakirin ekmegi iste:)
Allah bilir tabi de ben senden umutluyuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmm
bence doktora gidip bi kontrolden geç canım. başka bi sıkıntı çıkmasın.
Cnm eğer çok takiosan kafaya hamilelk meselesini ondan da geecikir benimde öle olduğu olmuştu 1ay hiç olmadgmi biliyorum tamamen psikolojik yani. Ama snde belirtiler varsa hamilede olabilirsin.
bilmiyorum cnm yaa.. sen baska forumlarada yaz. belki bilen biri cikar cnm. hayirli sonuclarin gelir ins.
cnm baya gecmis seninki. bence 11. gunde yaptirdigin kan testindede birsey varsa cikardi. sen bence en kisa zamanda doktora git cnm.
Kızlaaarrrr havadisi olan yok musanırım en iyisi kesin dr gitmek olacak yarın sabah son bir gebelik testi yapayım ona göre dr gidicem ben yarın
Kızlaaarrrr havadisi olan yok mu
karnimda guruldamalar basladi. bende regl olacam galiba:) kizlar pesinizden geliyorum cok az kaldi:) hem boyle kendimi yalniz hissettim:)
Duuuur gelme sen sana yer yok burda orda kal:))
kizlar nereye gittinizz:)))
Ben kınadayım :)
kızlarr sanki bnde hastalanıcam yaa kasıklarım dün gece baya agrıdı bnde yanınıza gelebilirim belki
bende hasta olucam karnım felaket ağrıyo diğer aya kaldı ümitlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?