- Konu Sahibi yeterkiiste
-
bak herkes bi belirti aradigi icin buraya pek takilan yok:))
Belirti arama yok huzur var :)
Aklıma da gelmedi değil hani :)
Bu arada dr a lazere gitmenin bi mahsuru var mı dedim aman yarabbi esti gürledi bi de aklı başında insanlarsınuz nasıl böyle şey yaparsınız diye
hadi yaa. bende evlendikten sonra baslamistim. 1 sene devam ettim
Önce kızdığı hijyen için herkese ayrı kulkanmaları gerekiyor tek cihazla kaç kişiye yapıyorla her türlü hastalığı kaparsınız siğil belkide ordan bulaştı vs vs çok kızdı
dogru aslinda. bende korka korka gittim zaten.
Keşke testi predictor ile yapsaydın
bebe time diye bi testti. karnim agriyor hala. birdahaki girisimde regl haberimi verecem buyuk ihtimalle:))
Predictor erken test ya 4 gün öncesini veriyor net olurdu kafan ve kafamız:))
gelecek aya onu denerim artik:))
senin bugun kacinci gunundu cnm?
mrb.arkadaşlar.geçen ay adetimden 1 hafta önce kasık ağrısıyla beraber adet sancılarımda olmuştu ve adetim gelmişti.fakat bu ay yine bir hfta öncesinden kasık ağrım oldu biraz ve şuan adet günüme 4 gün var bende ne ağrı var ne adetim gelcekmiş gibi karın ağrısı.sizce nedeni ne olabilir?bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruz.
kizlar dayanamadim, sonunda test yaptim:) once birsey cikmadi sonra 2-3 dakika sonra cok silik bi cizgi cikti ama golge gibi,cok belirsiz. kafam karisti iyice..
Çok ii dediğim dr a gittim kist mist yok ollallaaaa
öyle yapayım bende o zaman öyleyse.inşallah seninde sonuç pozitiftir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.teşekkür ederim canım cvbın için.
Bu arada dr a lazere gitmenin bi mahsuru var mı dedim aman yarabbi esti gürledi bi de aklı başında insanlarsınuz nasıl böyle şey yaparsınız diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?