Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

mrb.arkadaşlar.geçen ay adetimden 1 hafta önce kasık ağrısıyla beraber adet sancılarımda olmuştu ve adetim gelmişti.fakat bu ay yine bir hfta öncesinden kasık ağrım oldu biraz ve şuan adet günüme 4 gün var bende ne ağrı var ne adetim gelcekmiş gibi karın ağrısı.sizce nedeni ne olabilir?bir bebek sahibi olmayı çok istiyoruz.

merhaba cnm bndede aynısı olmustu bu ay adet olmadan baslardı 1hafta önce göguslerm belim agrırdı bekledim geciktikten soonra agrımaya basladı ben kan tathlili yaptırdım sonucu bekliyom işte p.tesi alcam sende bekle adetinin gecikmesini test yap sonra

öyle yapayım bende o zaman öyleyse.inşallah seninde sonuç pozitiftir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.teşekkür ederim canım cvbın için.

Benimde cok silik cikti 1 gun geçin ce yapmistim dun ama netten baktim babytime gebelik testi yanlis sonuc veriyormus

öyle yapayım bende o zaman öyleyse.inşallah seninde sonuç pozitiftir.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.teşekkür ederim canım cvbın için.

inşallah canım benim yaa amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn bizde cok istiyoruz insallah rabbim herkesin duasını kabul eder cnm seninde hayırlı haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…