- Konu Sahibi yeterkiiste
-
ohh masallahhh güzelime ya cok sewindim:):)
Cnm ben de gidiyorum lazere ne zarari varmis ki hijyenikse
Çok ii dediğim dr a gittim kist mist yok ollallaaaa
kesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamilesin yawrum yaa:):):)
dur canimm daha birsey belli degill:)) o testlere guvenmiyorum zaten bide en ucuzunu almistim:) icimden bi his bugun yarin hasta olacaksin,pek umitlenme diyo:))[/
Kasım bat 21 :)))
Kasım bat 21 :)))
Merhaba kizlar.. Ne var ne yok? Bende durumlar hala ayni. Karnimin agrisida gecti. Reglim naz yapiyor:)
hakkina hayirlisi olsun cnm. benimde bat gecti. bekliyorum oyle. belirtide yok. sadece goguslerim cok sizliyor. hakkimizda hayirlisi olsun ins.
Yarın kan testi yapıyosun di mi
canım benim kırmızılar geldi ama inşallah seninki gelmez hayırlısı bakalım umudumuz diğer aylara
Benimkide gelecek gibi. Gelecek ay ovulosyon testi almayi dusunuyorum. Cunku adetim duzensizlesti. Yumurtlama gunlerini takip etmekte fayda var. Bi ayda oyle deneyelim:) senin icinde hayirlisi olsunn
Bu ilk defa yumurtlama gününü fark ettim 13 ve 14 de kasık ağrım oldu çok 3 ünde regl olmuştum 25 günde bir oluyor tam o güne denk geliyor ama sonuç fısss:))
Ayy adet olamadigim icin cok fena sikintilar basiyor. Duygusallik hat safhada, asiri kirilganlik vs.. Esim birsey soylemeye korkuyor artik:) bunaltilardayimmm.
Cnmm sakin oll adet olmaman belki de hayirlara vesiledir yazik eslerimize de yaa
kızlarrr kan sonucum negatif yani 1.20 niye böle oluyu yaaa
hic uzulme cnm. onunde yepyeni bi ay var. iyi dusun icini karartma. demekki boylesi daha hayirliymis. senin adetin kac gun gecikti simdi??
öle cnmda wala butun sinirlerm altust oldu yaa en son cnm eylülün 18inde hastalandım sen düşün yani
sakin ol cnm haklisin tabi. olmazsa bi muayene ol cnm. bu gecikmeninde sebebini ogrenmis olursun hemde kafan rahatlar.. gelecek ayi dusun , yapacagin hazirliklari dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?