Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

canım benim kırmızılar geldi ama inşallah seninki gelmez hayırlısı bakalım umudumuz diğer aylara

Benimkide gelecek gibi. Gelecek ay ovulosyon testi almayi dusunuyorum. Cunku adetim duzensizlesti. Yumurtlama gunlerini takip etmekte fayda var. Bi ayda oyle deneyelim:) senin icinde hayirlisi olsunn

Benimkide gelecek gibi. Gelecek ay ovulosyon testi almayi dusunuyorum. Cunku adetim duzensizlesti. Yumurtlama gunlerini takip etmekte fayda var. Bi ayda oyle deneyelim:) senin icinde hayirlisi olsunn

Bu ilk defa yumurtlama gününü fark ettim 13 ve 14 de kasık ağrım oldu çok 3 ünde regl olmuştum 25 günde bir oluyor tam o güne denk geliyor ama sonuç fısss:))

Bu ilk defa yumurtlama gününü fark ettim 13 ve 14 de kasık ağrım oldu çok 3 ünde regl olmuştum 25 günde bir oluyor tam o güne denk geliyor ama sonuç fısss:))

Ayy adet olamadigim icin cok fena sikintilar basiyor. Duygusallik hat safhada, asiri kirilganlik vs.. Esim birsey soylemeye korkuyor artik:) bunaltilardayimmm.

öle cnmda wala butun sinirlerm altust oldu yaa en son cnm eylülün 18inde hastalandım sen düşün yani

sakin ol cnm haklisin tabi. olmazsa bi muayene ol cnm. bu gecikmeninde sebebini ogrenmis olursun hemde kafan rahatlar.. gelecek ayi dusun , yapacagin hazirliklari dusun.

sakin ol cnm haklisin tabi. olmazsa bi muayene ol cnm. bu gecikmeninde sebebini ogrenmis olursun hemde kafan rahatlar.. gelecek ayi dusun , yapacagin hazirliklari dusun.

öyle yapıcam artık canım bu hafta olmadı doktoruma gideyim bi gözükeyim bakıyım ne warmıs dedgin gibi önümüzdeki aya kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…