Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Bence sen hamilesin,simdi test yapsan cikar zaten,iyi sabrediyosun.senin haberini beklihoruz,umudumuz sensin,hepimiz fos ciktik.

heeehhh biz 9 doğuralım burda :)))

yaa kusura bakmayin sizide cok meraklandirdim ama o testleri alinca farkinda olmadan daha cok meraklaniyorum ve bu psikolojimi kotu etkiliyor,zor toplaniyorum. 2 gun once o idrar testinden sonrada kotu oldum. esimde bu huyumu bildigi icin hic sormuyor. test yaptigimi esime soylememedim zaten. bi siz biliyosunuz. buraya girip sizinle konusunca rahatliyorum biraz. iyiki varsiniz. Allah hepinizden razi olsun. bu arada hicri yeni yilimiz mubarek olsun. bugun hepiniz icin dua edecem. ins bu yeni yil hayirlara vesile olur. Rabbim herkesin gonlundekini hayirlisi ile verir.

aminnnnnnnnnn
aman söyleme her şeyi bilmesinler zaten:))

anladım canım herkes bekle en iyisi kan testi hoş ben yaptırdımda noldu bişi yok bugun öglen senle konustuktan sonra doktorumdan randewu aldım saat 3 gttm işte muane etti bişi yok aile seker hastası warmı dedi war dedm bakalım sendede seker warmı ondan mı olmuyo dedi kan werdm tekrar hormonlara bakcakmıs yarın sabah 9da alcam sonucu doktora göstercem işte bilmiyom ne dicek moralim cok bozuk kafam okadar dalgınki ocaktaki yemegi yaktım az önce.

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum. 1 seneyi geçti evleneli daha yeni başladık çalışmalara. :)))) Bu ikinci ayımız. Ben çocuk gelişimi okudum böyle şeylerin hemen olmayabileceğini biliyorum ama genede insan ümitleniyor. Adetime 2 gün var ama hiç adet belirtim yok. Normalde karnım davul gibi şişer bir hafta önceden şimdi ise sadece biraz gerginlik var. Bilmiyorum artık hayırlısı inşallah :)

hosgeldin cnm.. benimde 2. ayim. hakkinda hayirlisi olsun. ama daha birsey soylemek icin erken. sana birsey sorayim. adet olmaya yakin akinti durur mu? benim yogun beyaz akintilarim varda. yanma ve kasinma yok,akintida kokusuz. iltihaptan falan degil yani.

moralini bozma cnm bak rahminde temizmis masallah. demekki daaha zamani gelmedi. once kendini rahatlat. yoksa olacagi varsada olmaz.

moralini bozma cnm bak rahminde temizmis masallah. demekki daaha zamani gelmedi. once kendini rahatlat. yoksa olacagi varsada olmaz.

ayşenur sende durumlar nasıl geçmişi okuyamadım da adet oldun mu ben dün adet oldum demiştim fakat çok az bi leke geldi sonra bi şey yok bugünde bi şey olmayınca test yaptım çift çizgi şoktayım ve tedirginim leke geldiya kimyasal falan olabilir diya yarın kana gidicem dua et bana ne olur:2:

Hoşbulduukkk :) Canım her belirti bünyeden bünyeye kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ben normalde yumurtlamadan sonraki dönemde adete kadar kuru olurum ama bendede akıntı var bu ay bilemiyorum.. Ben ders gördüğüm anne çocuk sağlığı kitaplarını falan tekrardan karıştırıyorum okuyorum :) süreci bildiğim halde insana hemen oluverecekmiş gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…