Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

aaa super cok sevindim cnm. hadi hayirli haberler gelir ins. dua ederim cnm. ben daha hastaa olmadim cnm bekliorum..

Yerleşme lekesidir o :)

bende oyle okumustum zaten cnm. neyse bekleyip gorecez. bu ay farkli olarak goguslerim cok aciyor ve akintim var. kasiklarimda agri yok ama.birde cok gazim var:)

bende oyle okumustum zaten cnm. neyse bekleyip gorecez. bu ay farkli olarak goguslerim cok aciyor ve akintim var. kasiklarimda agri yok ama.birde cok gazim var:)

6 kasım adet günüm bakalım artık hayırlısı. Senin ne zaman? Bendede hiç bir belirti yok. Kasık ağrısı hafif hafif zaten taa yumurtlamadan beri var. Bazen sağ kasığım ağrıyor ama genelde sol çok fena özellikle gece yatınca yumurtlamadan sonra başlıyor hep

canim benim gunum gecti.bat 31 ekimdi. ama korunmayi biraktigimdan beri reglim gec geliyo. gecen ayda 5 gun gec geldi.bu ayda oyle olabilir diye bekliyorum. bugun 31. gunum hala gelmedi. normalde 25 gunde olurdum. korunmayi birakmakla adet gecikmesinin bi ilgisi var mi cnm sen biliyor musun?

Kızlar 5 gun gecmıstı. Bugun ogrendım hamileyimmmm. Belirtı olarakta şıddetlı kasık batması adetınkıne benzemıyor hıc bırde hıssettım hamıle oldugumu :))

Hapla mı korunuyordun canım? Hapı bırakınca gecikme yaşayanları duymuştum. Ama hap dışındaki yöntemlerde öyle birşey duymadım.

Hapla mı korunuyordun canım? Hapı bırakınca gecikme yaşayanları duymuştum. Ama hap dışındaki yöntemlerde öyle birşey duymadım.

yok cnm hic hap kullanmadim zaten. esim korunuyordu. vala bilmiyorum neden boyle oluyor?? ben hep daha erken adet olurdum hatta. bazen 25 gunu bile bulmazdi. 2 aydir boyle ama..

bendede var kasık batması bene tedirgin oldum kötü bi şey mi diye ondan sordum sende de varsa normaldir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…