- Konu Sahibi yeterkiiste
-
ayşenur sende durumlar nasıl geçmişi okuyamadım da adet oldun mu ben dün adet oldum demiştim fakat çok az bi leke geldi sonra bi şey yok bugünde bi şey olmayınca test yaptım çift çizgi şoktayım ve tedirginim leke geldiya kimyasal falan olabilir diya yarın kana gidicem dua et bana ne olur:2:
ayşenur sende durumlar nasıl geçmişi okuyamadım da adet oldun mu ben dün adet oldum demiştim fakat çok az bi leke geldi sonra bi şey yok bugünde bi şey olmayınca test yaptım çift çizgi şoktayım ve tedirginim leke geldiya kimyasal falan olabilir diya yarın kana gidicem dua et bana ne olur:2:
Hoşbulduukkk :) Canım her belirti bünyeden bünyeye kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ben normalde yumurtlamadan sonraki dönemde adete kadar kuru olurum ama bendede akıntı var bu ay bilemiyorum.. Ben ders gördüğüm anne çocuk sağlığı kitaplarını falan tekrardan karıştırıyorum okuyorum :) süreci bildiğim halde insana hemen oluverecekmiş gibi geliyor..
Yerleşme lekesidir o :)
bende oyle okumustum zaten cnm. neyse bekleyip gorecez. bu ay farkli olarak goguslerim cok aciyor ve akintim var. kasiklarimda agri yok ama.birde cok gazim var:)
6 kasım adet günüm bakalım artık hayırlısı. Senin ne zaman? Bendede hiç bir belirti yok. Kasık ağrısı hafif hafif zaten taa yumurtlamadan beri var. Bazen sağ kasığım ağrıyor ama genelde sol çok fena özellikle gece yatınca yumurtlamadan sonra başlıyor hep
canim benim gunum gecti.bat 31 ekimdi. ama korunmayi biraktigimdan beri reglim gec geliyo. gecen ayda 5 gun gec geldi.bu ayda oyle olabilir diye bekliyorum. bugun 31. gunum hala gelmedi. normalde 25 gunde olurdum. korunmayi birakmakla adet gecikmesinin bi ilgisi var mi cnm sen biliyor musun?
Hapla mı korunuyordun canım? Hapı bırakınca gecikme yaşayanları duymuştum. Ama hap dışındaki yöntemlerde öyle birşey duymadım.
Kızlar 5 gun gecmıstı. Bugun ogrendım hamileyimmmm. Belirtı olarakta şıddetlı kasık batması adetınkıne benzemıyor hıc bırde hıssettım hamıle oldugumu :))
Kızlar 5 gun gecmıstı. Bugun ogrendım hamileyimmmm. Belirtı olarakta şıddetlı kasık batması adetınkıne benzemıyor hıc bırde hıssettım hamıle oldugumu :))
5aydır ılk defa gecen ay klomen ve ovulasyon testı kullandım. Rabbım tamamına erdırır ıns
aaa super cok sevindim cnm. hadi hayirli haberler gelir ins. dua ederim cnm. ben daha hastaa olmadim cnm bekliorum..
5aydır ılk defa gecen ay klomen ve ovulasyon testı kullandım. Rabbım tamamına erdırır ıns
sen test yapmıycam yazmışsın bari kan testi yaptır merak ettim bende
canım kasık batman devam ediyo mu hala ??????
evet cok fena bır agrı bırden bıcak saplanır gıbı saplanıyor. belımdede agrı oluyor. Adet sancılarına benzemıyor. Adet oncesı canım cok cıkolata tatlı ısterdı bu defa hıc ıstemedı ve hıssettım.
inat ettim cnm test yapmayacam:) gizem iyidirr:))
inat ettim cnm test yapmayacam:) gizem iyidirr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?