- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Evet cnm onun için çabalıyorum en çokda
Belirtilere odaklanıp her hamile gibi hissettiğimden yakında psikolojik olarak karnım şişecek galiba :)
merhaba kızlar bende yeni kaltıldım yardıma ihtiyacım var benimde adetim geçikeli 7 gün geçti 4 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı sizce kaçgün daha bekliyeyim kan testi yaptırmak için ve ayrıca devamlı mide bulantısı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
hoşbuldum teşekkür ederim bakalım bi iki gün daha beklim tekrar yaparım artık :)
Ezo aksama yazarim demisti bakalim necikti
malesef dün kırmızılar geldidr.a gittim tedaviye başlayalım yarın dedi sen naptın ozay?
Test yaptimadin yani ? Valla bende bisi gelmior, persembe dr randevum, bakalim bekliyorum o gunu
canım adetim geldi gerek yok ki kadın doğumcu tedaviye başlayalım yumurtaların normal gözüküyor dedi.
Merhaba arkadaşlar ben yeniymbiz bu ay ilk defa korunmadk adetime bi hafta var ve bnm adetm hiç agrılı olmazdı bişe olmazdı sadce göğsm sertleşir acırdı şimdi o yok ama bel agrısı kasıklar sertlesme akıntı devamı gibi şeyler var anlamadm nedir. Ayrıca kontrole dr gttm bi rahatsızlk kist yok şükür
. 2 gün önce gttm sırf bi sorunum var mı acaba diye gttimNiye gec olmusun peki, benim hala aolmadi , 17sinde 2 ay olacak
Bugun ablam soyledi adet olabiliyomussun oyle ilk ustune, hatta ablam da ayni bejim gibi gecikmis, bugun biraz geldi ama test yapcam dedi ,hatta bi kafin 9 ay boyunca adet olmus, hamileligi i hic bilmemis, 8. Ayda ogrenms, sisman biriymis, hic anlamamis,
merhaba kızlar bende yeni kaltıldım yardıma ihtiyacım var benimde adetim geçikeli 7 gün geçti 4 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı sizce kaçgün daha bekliyeyim kan testi yaptırmak için ve ayrıca devamlı mide bulantısı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
malesef dün kırmızılar geldidr.a gittim tedaviye başlayalım yarın dedi sen naptın ozay?
Merhaba arkadaşlar ben yeniymbiz bu ay ilk defa korunmadk adetime bi hafta var ve bnm adetm hiç agrılı olmazdı bişe olmazdı sadce göğsm sertleşir acırdı şimdi o yok ama bel agrısı kasıklar sertlesme akıntı devamı gibi şeyler var anlamadm nedir. Ayrıca kontrole dr gttm bi rahatsızlk kist yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?