Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Belirtilere odaklanıp her hamile gibi hissettiğimden yakında psikolojik olarak karnım şişecek galiba :)

merhaba kızlar bende yeni kaltıldım yardıma ihtiyacım var benimde adetim geçikeli 7 gün geçti 4 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı sizce kaçgün daha bekliyeyim kan testi yaptırmak için ve ayrıca devamlı mide bulantısı yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba cnm hosgeldin. gec dollenme olduysa cikmayabilir. 2 gun daha bekle bidaha test yap bence cnm mide bulantisi psikolojik olabilir.

Merhaba arkadaşlar ben yeniym biz bu ay ilk defa korunmadk adetime bi hafta var ve bnm adetm hiç agrılı olmazdı bişe olmazdı sadce göğsm sertleşir acırdı şimdi o yok ama bel agrısı kasıklar sertlesme akıntı devamı gibi şeyler var anlamadm nedir. Ayrıca kontrole dr gttm bi rahatsızlk kist yok şükür

Bugun ablam soyledi adet olabiliyomussun oyle ilk ustune, hatta ablam da ayni bejim gibi gecikmis, bugun biraz geldi ama test yapcam dedi ,hatta bi kafin 9 ay boyunca adet olmus, hamileligi i hic bilmemis, 8. Ayda ogrenms, sisman biriymis, hic anlamamis,

Gitmisken test de yaptrsaydin valla benim de iki aydir olmadi amaevdekitestler negatif cikiyo, persembe drgidioyorum, ogrencm bakalim

Niye gec olmusun peki, benim hala aolmadi , 17sinde 2 ay olacak
. 2 gün önce gttm sırf bi sorunum var mı acaba diye gttim daha belli olmaz die aklıma bile gelmedi tühh. Bu arada akıntılarn bitmemesi ne demk
Bide pazar günü sadce bi kere beyaza yakın pembe bi akıntı geldi sora normal akjnyılar hala devam edio

yok bana alttan baktı ama sende gebelik olabilir bendende dün az geldi sabaha kadar hiç gelmedi bugün felaket yani yumurtalarımı cok acıttı dr. Diger dr.lar acıtmamıstı hiç.

Hoşgeldin
En son ne zaman regl oldun kaç günde bir oluyorsun

Sen de hoşgeldin
Benim de öyleydi canım hiç bişey hşssetmezdim 3 aydır deniyoruz ya vücut her ay hamilelik belirtisi veriyor psikolojik olarak :) 3 aydır her seferinde kasıklarım ağrıyo bu ay hiç sallamadım dinlememeye çalışıyorum kendimi ama değişik sinyaller veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…