- Konu Sahibi yeterkiiste
-
masallah cnm. cok iyiii
bugün kü kan testim 131 çıktı :)
Ben gerçekten hamileyim :)) tuhaf geliyor
vala nasil bi duygu. tadinca anlariz artik. o yuzden yorum yapamayacam tatlim:))
Kizlar menopoza girmemisimpembelik bisi geldi, deli gibi basim agriyo, adet oluyom yavas yavas, onumuzdeki maclara bakicaz allah herkese nasib etsin anne olmayi, tabi isteyen ve cocuguna biomur sahip cikacak herkese,
bugün miniğimin kalbine baktı doktor amcası ve canlanmış dedi insanın inanası gelmiyo geçen hafta sadece kese vardı şimdi yaşayan bi canlı RABBİM çok büyük şükürler olsun
Sanki ozay son dk golü atacakmış gibiHayırlısı aralıkta bakalım hangimiz önce hamile olduğunu söyleyecek
Velescim aynen öle hala şoktayım gece uyandığımda rğya zannediyorum sonra ksn sonucu aklıma geliyor gerçek olduğunu anlıyorum :)) ailelere bugünden sonra söylüceğiz
Kızlar dizin için de dua edicem hayırlısıyla allah size de yaşatsın birbirimizi takip edelim:))
Leylincim senin adına da mutlu oldum o duyguyu yaşamak da çok güzel bişeydir
Sanki ozay son dk golü atacakmış gibi)
Kizlar merhaba herkes iyidr inss..hamis olanlar var Allah sag salim dogurmayi nasip etsin..
Bizde bebis istiyoruz belirtilere takilmiyorum ama kafamdanda atamiyorum genelde aklimda nasil yapsamda atsam kafamdn
Valla bende aynı durumdaydım ama bu ay daha rahatım sanki diğer aylara göre bide şu prolaktin düştümü hiç bi sorunum yok şükür
Ne yapsakki kac aydir istiyosunz cnm
Aralıkda 1yıl olacak cnm sen ne kadardır istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?