Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

Cnm bizimde 1 yil olck.yani aslinda bi kac ay cok ta takmiyordum son zamanlarda hep aklimda

Takma cnm valla ben taktım 2ay sıkıntıdan stresten kırmızılar gelmedi prolaktin hormonum yükselmiş sonra dedim bu ayda takmayım bakalım aralıkda neolacak

Son düzenleme:
Yumos zamanlari onumuzdeki bi kac gun ama ben pek anlayamiyorum catliyomu acaba

Takma cnm valla ben taktım 2ay sıkıntıdan stresten kırmızılar gelmedi prolaktin hormonum yükselmiş sonra dedim bu ayda takmayım bakalım aralıkda neolacak

Cnm aslinda bazen düşünüyorum off ii boyle diye sonra bebis hasreti kapliyo içimi

Yumos zamanlari onumuzdeki bi kac gun ama ben pek anlayamiyorum catliyomu acaba

Benimki düzensiz olduğu için bende bilemiyorum ovu testi aldım bi sürü 2gün yaptım test negatif çıktı pazar günü 14.gün tekrar başlayacam bakalım nasıl çıkacak kesin negatif çıkarda ha neyse

Ins görürsün pozitifi cnm kac yillik evlisin yas kac cnm

Cnm aslinda bazen düşünüyorum off ii boyle diye sonra bebis hasreti kapliyo içimi

Aklına getirmemeye çalış ben bu siteye takılıyorum yürüyüş yapıyorum oyalanıyorum bi şekilde başka şeyi kafama taktım elbet olacaktır zayıfla ilkin diyorum kendi kendime sende öyle yap yoksa stres yapmaktan hormonlar dengesini şaşıyor benim öyle oldu okndan sonrada bebeğe engel oluyor malesef

Evet baska seyler yapaym en iyisi bir ugrasi bulayim.okula gidiyorum ama yinede aklimda iste

En azından okula gidiyorsun ne güzel be hep evdeyim kafamı dağıtamıyorum .

Cnm okulunda stresi var hergun 120 km yolu asip okula gidiyorum oda ayri zaten .. ama yine de olumsuzluklari silelim aklimizdan yeni baslangic olsun bu ay

Anladım vakti zamanını bekliyor demekki inş bizde tadarız bu duyguyu ben kaç kez dr.a gittim herşey normal ama stres işte olacağı varsa oldurtmuyor malesef

Cnm okulunda stresi var hergun 120 km yolu asip okula gidiyorum oda ayri zaten .. ama yine de olumsuzluklari silelim aklimizdan yeni baslangic olsun bu ay

İnan evde oturup düşünmekten iyidir öğrencilerle ilgilen kafana takmaa bakalım bu ay olacak belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…