- 5 Kasım 2013
- 2.126
- 13
- 78
- Konu Sahibi yeterkiiste
-
Cnm bizimde 1 yil olck.yani aslinda bi kac ay cok ta takmiyordum son zamanlarda hep aklimda
Takma cnm valla ben taktım 2ay sıkıntıdan stresten kırmızılar gelmedi prolaktin hormonum yükselmiş sonra dedim bu ayda takmayım bakalım aralıkda neolacak
Yumos zamanlari onumuzdeki bi kac gun ama ben pek anlayamiyorum catliyomu acaba
Benimki düzensiz olduğu için bende bilemiyorum ovu testi aldım bi sürü 2gün yaptım test negatif çıktı pazar günü 14.gün tekrar başlayacam bakalım nasıl çıkacak kesin negatif çıkarda ha neyse
Cnm aslinda bazen düşünüyorum off ii boyle diye sonra bebis hasreti kapliyo içimi
Ins görürsün pozitifi cnm kac yillik evlisin yas kac cnm
1,5yıllık 4aylık evliyken düşündük biz bebek 23 yaşındayım sen?
Aklına getirmemeye çalış ben bu siteye takılıyorum yürüyüş yapıyorum oyalanıyorum bi şekilde başka şeyi kafama taktım elbet olacaktır zayıfla ilkin diyorum kendi kendime sende öyle yap yoksa stres yapmaktan hormonlar dengesini şaşıyor benim öyle oldu okndan sonrada bebeğe engel oluyor malesef
Cnm 2. Yila gircez ama ilk yil ayriydik ben ogretmnim başka sehirdeydim.26 yasndym cnm
Anladım vakti zamanını bekliyor demekki inş bizde tadarız bu duyguyu ben kaç kez dr.a gittim herşey normal ama stres işte olacağı varsa oldurtmuyor malesef
Evet baska seyler yapaym en iyisi bir ugrasi bulayim.okula gidiyorum ama yinede aklimda iste
En azından okula gidiyorsun ne güzel be hep evdeyim kafamı dağıtamıyorum .
Anladım vakti zamanını bekliyor demekki inş bizde tadarız bu duyguyu ben kaç kez dr.a gittim herşey normal ama stres işte olacağı varsa oldurtmuyor malesef
Cnm okulunda stresi var hergun 120 km yolu asip okula gidiyorum oda ayri zaten .. ama yine de olumsuzluklari silelim aklimizdan yeni baslangic olsun bu ay
İnan evde oturup düşünmekten iyidiröğrencilerle ilgilen kafana takmaa bakalım bu ay olacak belki
ins cnm ikimizde guzel haberler veririz
İnş inş umudumuzu yitirmeyelim
Evet bende birazdan çıkarım herzaman yazıyorlardı ama:44:Kimsecikler yok bugun :) topik cok bos
Anladim..bnmde cikmam lazim grss yine cnmEvet bende birazdan çıkarım herzaman yazıyorlardı ama:44:
Anladim..bnmde cikmam lazim grss yine cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?