Belirtilerin bir belirtisi yok diyenler

doktora gittigin cok iyi olmus. artik herseyin cozumu var ztn..ve kist cogu kiside cikiyor. sen hic moralini bozma..

İnsanın kendisini tanıması çok önemli; hiç olmayan en basit ağrı başladı aslında bunun için gittim, sık ve az idrara çıkmam regliden önce, mide bulantısı bundanmış demekki, anlamadığım sağda ama benim sol kasığım daha çok ağrıyodu, dr baktı rahim çok temiz sol iii sağda bişey var dedi dedim bebek olmasın o:)))

rahiminde temizmis masallah. kist o kadarda onemli degil. kontrollerine gidersin yine. sonra gelsin bebeklerr:))

bende geldim kızlar 13 gün günüm geçti sadece başkada bi belirti yok testte yaptırmadım 6 aydır ben acele ettim o etmedi bu kezde geldiyse kendi beklesin

Benim guruldama yok. Kasiklarima ara ara agri vuruyor. Ama goguslerim cok sizliyor, goguslerimin ucuda aciyo. Goguslerimin agrisi cok rahatsiz ediyor artik

Benim de gogsum agriyo ama umutlanmak istemiyorum adetten once de olur hep cunkubakalim bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…