- Konu Sahibi yeterkiiste
-
doktora gittigin cok iyi olmus. artik herseyin cozumu var ztn..ve kist cogu kiside cikiyor. sen hic moralini bozma..
İnsanın kendisini tanıması çok önemli; hiç olmayan en basit ağrı başladı aslında bunun için gittim, sık ve az idrara çıkmam regliden önce, mide bulantısı bundanmış demekki, anlamadığım sağda ama benim sol kasığım daha çok ağrıyodu, dr baktı rahim çok temiz sol iii sağda bişey var dedi dedim bebek olmasın o:)))
Gecmis olsun yeterkiiste,bende hala bisey yok,bende cumaya kadar olmazsa doktora gidicem.
Gecmis olsun yeterkiiste,bende hala bisey yok,bende cumaya kadar olmazsa doktora gidicem.
bende geldim kızlar 13 gün günüm geçti sadece başkada bi belirti yoktestte yaptırmadım 6 aydır ben acele ettim o etmedi bu kezde geldiyse kendi beklesin
Aysenurcugum,bugun 7 gun oldu,
Evett kizlar bata son 1
Benim de basim cok agridi bu hafta karnimdan garip garip guruldamalar ve sancilar geliyoAynen. Surekli basimda bi agri,sonra kendiliginden geciyor.Asiri halsizim bugun. Regl olacaksamda bu gece olayimda kurtulayimm
Evet hep duzenli olurdu,anlamadim bende.
bende geldim kızlar 13 gün günüm geçti sadece başkada bi belirti yoktestte yaptırmadım 6 aydır ben acele ettim o etmedi bu kezde geldiyse kendi beklesin
Benim de basim cok agridi bu hafta karnimdan garip garip guruldamalar ve sancilar geliyo
Benim guruldama yok. Kasiklarima ara ara agri vuruyor. Ama goguslerim cok sizliyor, goguslerimin ucuda aciyo. Goguslerimin agrisi cok rahatsiz ediyor artik
Evet hep duzenli olurdu,anlamadim bende.
Benim guruldama yok. Kasiklarima ara ara agri vuruyor. Ama goguslerim cok sizliyor, goguslerimin ucuda aciyo. Goguslerimin agrisi cok rahatsiz ediyor artik
Minik o minik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?