belki abartıyorum ama elimde değil

hadi bakalım tebrik ederim canım. fotodan tam anlaşılmıyor ama elbisenin üzerindeki koyu renge uygun bi topuklu ayakkabı giyebilirsin. bu yeni moda platformlulardan ama tek kat olanlarından

Aşıklar mutlu olsun,dertler uzak dursun...
amiinnnnnnnnnn canımmmm
hadi bakalım tebrik ederim canım. fotodan tam anlaşılmıyor ama elbisenin üzerindeki koyu renge uygun bi topuklu ayakkabı giyebilirsin. bu yeni moda platformlulardan ama tek kat olanlarından

canım çok teşekkür ederim fikrin içinn ben oxford model düşünüyodum sence nasıl olur:26:

canım çok şekersin :) esas oğlan seni sevmekte çok haklı

çoookk teşekkür ederim pembe_sekercimm sizlere danışmak istedim kıyafetimin altına ne tarz bi ayakkabı alayım diye ama ona söyleyince resim koyduğumu çok kızdı bende silemedim forum yöneticine mesaj yazdım ama ses yok daha duyunca nasıl köpürdü

.......................................................................................................

cnm bn olsaydım şuan elbisenin kumaşının nasıl olduğu göremiyoruz ama şu tarzda bir ayakkabı giyerdim ama rengi böyle olmamalı düz siyah olmalı ve parlak olmamalı fakat tam bilekte bitmeli ayakkabı , bu tarz bir ayakkabı o elbisenin altında güzel durabilir.Ama tabi dediğim gibi elbiseyi net göremiyoruz kumaşıda önemli elbise ayakkabı uyumunda.

birde şu renk ruj kullanmalısın leopar elbisede çok iyi duruyor

Son düzenleme:

kız yüzün ayrı bi güzel hele cnm sana bi tavsiye saçların bana gösterdiğin siyah varya bence onu hiç bozma siyah sana çok yakışıyor afet gibi hatunsun vallatabi kızar seni böyle gören bi bakan bi daha bakar benimki beni böyle bi şeyin içinde görse deli olur herhaldekıyafetinde çok hoşuma gitti güzelmiş

canımm bu model ayakkabı tam istediğim bir modell çok teşekkür ederimm ben topuğunu çok yüksek istemiyorum daha kısa olmasını istiyorum ayrıca kırmızı ruju bende çok seviyorum fakat çok kızıyo aşkım

canımm benimm çok çok teşekkür ederim saçlara karışmadım hala siyah

bugün bitanemle buluştuk çok yakışıklı olmuştu ona tekrar aşık oldum sanırım beraber yemek yedik ama utana sıkıla iki dilim pizza yemeği başardım sonunda elimi hiç bırakmadı biran bile ve bana çok güzel bir elbise almış kotondan bayıldım tam tarzım yani ayrıca numaramı değiştirmemi istedi turkcelle gidip onu hallettik ama yine saatler akıp geçti ve ben eve dönmek zorunda kaldım oda memleketine..

Ne güzel ya. Maşallah. :))
Benim de sevgilim başka şehirde.
Bir dahaki buluşmamız için sabırsızlanıyorum.

pinksweetlolita ama bende görmekkk istiyorummmmmmm bende merak ettimmm birazdan burhan altıntop gibi başlayacağım bende nişantaşı çocuğuyum falan neyse bende görmek istiyorum yanii

prettywitch'cim aşkım çok kızdı hemen kaldır dedi elbiseye o sebeple saçlarımı koyayım ama yüzümü silmem gerek

ohh ne güzel bizim aşıklar aman nazar deymesin maşallah tütütü keşke cnm bizde böyle aramızda 1-2 saat olsada günü birlik istediğimiz zaman görüşsek :2:

doğal halimiii cnm saçlarının harika gözüyor hacimlii falan çok hoş bende hep siyah saçım olsun istemişimdir ama sarışınım ve beyaz tenliyimm bir defa koyu kestane boyamıştım resmen un çuvalına sokmuşlar gibiydim yaniii çok farklı durmuştuu hemen kuaföre gidip eski haline çevirmiştim saçlarımııı ama senin saçların çok hoşşş çok beğendimmm

canım çoookk teşekkür ederim saç rengin çok açıksa koyu kestane istediğin gibi tutmayabilir malesef ama bi süre bekleseydin o şekilde yani 2 hafta falan sonra tekrar koyu kestaneye boyasaydın istediğin rengi belki tutturabilirdin ama riske atmamak lazım tabiki bende beyaz tenliyim canım saçlarımın rengide kahverengi ama siyah saç beyaz tene çok hoş duruyo bu doğal hali değil tatlım bende koyu kestaneye boyadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…