- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Ya canım siz ilişkinizi ne kadar yoruyor ve yıpratıyorsunuz..Sonra bunların acısı çok çıkar ama.Aranızdaki bağlar kopuyor siz farkında değilsiniz.Bence karşılıklı olgunlaşmanız lazım canım..Üç günlük dünyada birbirinizi bu derece yıpratmaya inan değmez..Sonra işin altından kalkamayacağınız problemlerde tökezleyip kalırsınız.
canım ilk defa bu kadar dayandım mesaj atıp duruyo ama daha fazla dayanamayacağım sanırım birazdan konuşuruz
istediği kadar o şık da dursun canım.. sen asıl sorunu o taktiği uyguladığında çözeceksin diye düşünüyorum.. ama onu söylerken sert ve kaba olma... normal konuşur gibi ol ki, o da sinirlenip zıt karar almasın.. bir de erkekler inattır bazen.. hayır dedin mi diretir... yapma dersin yapacağım der de durur.. halbuki işin sonunda zaten yapmayacaktır.. ama ne hikmetse ilk başta diretir... belki senin tepkilerinden ötürü gideceğim diye tutturmuştur.. yada ben de çıkarım dediğin için hala gündemdedir.. bunu anlarız zaten.. tamamen senin üslubuna bağlı çözüm canım... halledersin seen, ne sorunları ezmiş insansın
Konuşunda öğreneyim öyle gideyim ..
Biz de uzağız sevdiceğimle, bugünden sonra bir süre giremeyeceğim o gelecek.
Şimdi seni bekliyorum
Hadiii konuşun artıkkk
Madem öyle senin yanına gelse sen de gece için ailenden izin alsan olmaz mı ?
Ama özellikle arkadaşlarımla çıkabilirim dememiş miydi ?
Ben mi yanlış hatırlıyorum ?
canım bir yere giderken haber vermek izin istemek falan mesele değil yani yaptığı çok anlamsız kendi gidecek ama bana müsade etmeyecek bunu zaten kabul edemem yani
az önce msj gönderdim ararsan konuşabiliriz diye
hemen aradı beni çıldırttın niye cevap vermedin dedi bende tepkimin farkında değildin farkettirmek için bu yolu seçtim dedim ama normal bir ses tonuyla tabi
oda beni anlayıp dinlemeden böyle yapma birdaha o gece annemin doğum günü ve ben onunla birlikte olacağım dedi
bende bunu bana neden önceden söylemedin o kadar tatsızlığı yaşadık dedim beni dinlemedin ki dedi
ne alakası var o kadar msj yazdın birisinde söyleseydin bunu dedim geçiştirdi falan
aşkım ne olursun beni böyle gereksiz şeyler yüzünden birdaha beni sensiz bırakma ben senden haber alamayınca nefessiz kalıyorum dedi
ayrıca o gece dışarıda olmana asla tahammül edemem seni sol gözümden kıskanırken bunu yapma bana dedi bende tamam aşkım lütfen bu tür şeylerde açıklamanı bana daha baştan yap ki böyle anlamsız yere uzayıp gitmesin dedim bu sorunuda burda hallettik yaniaz önce kapadık tlfonu iyiyiz yani ne ben çıkacağım dışarıya nede o arkadaşlarıyla çıkacak annesiyle olacak yani annesiyle dışarıyada çıkabilir orayı konuşmadık daha
Canım siz sorunsuz yapamıyorsunuz :) ama birbirinize aşıksınız ufak tefek sorunlar olacak elbet
.......................................................................................................
kız bu sen misin tanıyamamdım yüzünü görmeden yakıyorsun valla fıstık fıstıkçok şanslı enişte çok valla senin kıymetini bilsin
Canım aynı şeyler bizim ilişkimizde de oluyor. Özellikle ben olaylar karşısında düşünmeden,ani tepki veriyorum.
İkimizde çok üzülüyoruz ama sonunda aşk kazanıyor.
evet canım bende sevginin tüm zorluklarını yeneceğine inananlardanım aynı şekilde bende ani tepkiler veriyorum çok kızıyorum ama çabuk yumuşuyorum yani uzatmıyorum inşallah hep yeneriz bu sorunlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?