belki abartıyorum ama elimde değil

canım ama bu yaptığı sence hoş bişey mi sence bende oda çok çaba sarfediyoruz sorun çıkmasın diye ama bu yaptığı gerçekten haksızlık yani ben gitme meraklısı değilim kendisinin gitmemesi için yapıyorum hepsini

ahh canım kardeşim benim ahh neler yaptım neler ne emekler verdim ikimiz için inan bugünlere getirene kadar çok çaba sarfettim elbette istemem eften püften sebeplerle sorun yaşamayı ama yani böyle şeylerede sesimi çıkarmamazlık yapamam yani yapım müsaade etmiyor tutamam içimde ben alışık değilim öyle sineye çekip oturmaya evet yeri geldiğinde susmayıda bilirim ama bu tür mevzularda hassasım ben. dediğin gibi normal bir dille söyleyeceğim sert bir üslupla değil ama öyle olunca daha çok sinir etmiş gibi oluyo daha çok çıldırıyo orta yolu bulacağım şimdilik dayanıyorum cvp vermiyorum ama daha fazla dayanamicam sanırım

az önce msj gönderdim ararsan konuşabiliriz diye
hemen aradı beni çıldırttın niye cevap vermedin dedi bende tepkimin farkında değildin farkettirmek için bu yolu seçtim dedim ama normal bir ses tonuyla tabi
oda beni anlayıp dinlemeden böyle yapma birdaha o gece annemin doğum günü ve ben onunla birlikte olacağım dedi
bende bunu bana neden önceden söylemedin o kadar tatsızlığı yaşadık dedim beni dinlemedin ki dedi
ne alakası var o kadar msj yazdın birisinde söyleseydin bunu dedim geçiştirdi falan
aşkım ne olursun beni böyle gereksiz şeyler yüzünden birdaha beni sensiz bırakma ben senden haber alamayınca nefessiz kalıyorum dedi
ayrıca o gece dışarıda olmana asla tahammül edemem seni sol gözümden kıskanırken bunu yapma bana dedi bende tamam aşkım lütfen bu tür şeylerde açıklamanı bana daha baştan yap ki böyle anlamsız yere uzayıp gitmesin dedim bu sorunuda burda hallettik yani az önce kapadık tlfonu iyiyiz yani ne ben çıkacağım dışarıya nede o arkadaşlarıyla çıkacak annesiyle olacak yani annesiyle dışarıyada çıkabilir orayı konuşmadık daha

Son düzenleme:
canım bir yere giderken haber vermek izin istemek falan mesele değil yani yaptığı çok anlamsız kendi gidecek ama bana müsade etmeyecek bunu zaten kabul edemem yani

Canım eğer sen o istemiyor dıye gıtmeyeceksen hayatın boyunca bu devran böyşle dönecek..Zaten bugune jkadar hep ısteklerını yapmıssındır emınım..fedakarlık yapmıssındır ve cok gıtmek ıstedıgın yerlere bıle gıtmemıssındır..fakat bu ılk adımı at ve gıt sen de.. uzuluyorum ben bu kadınlara yaa bır zamanlar ben de senın gıbıydım de allahtan bıttı o ılıskım..

Canım siz sorunsuz yapamıyorsunuz :) ama birbirinize aşıksınız ufak tefek sorunlar olacak elbet

.......................................................................................................

Eklentiler

• $27122011253şş - Kopya.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
.......................................................................................................

kız bu sen misin tanıyamamdım yüzünü görmeden yakıyorsun valla fıstık fıstıkçok şanslı enişte çok valla senin kıymetini bilsin

kız bu sen misin tanıyamamdım yüzünü görmeden yakıyorsun valla fıstık fıstıkçok şanslı enişte çok valla senin kıymetini bilsin

evet benim canım çok çok teşekkürler sizelere danışacaktım altına ne renk ve ne şekil bir ayakkabı giyebilirim diye ama çok kızdı duyunca bende geri sildim ama resim kaldı site yöneticisinden silmesini istedim hala cevap gelmedi bekliyorum

Canım aynı şeyler bizim ilişkimizde de oluyor. Özellikle ben olaylar karşısında düşünmeden,ani tepki veriyorum.
İkimizde çok üzülüyoruz ama sonunda aşk kazanıyor.

Canım aynı şeyler bizim ilişkimizde de oluyor. Özellikle ben olaylar karşısında düşünmeden,ani tepki veriyorum.
İkimizde çok üzülüyoruz ama sonunda aşk kazanıyor.

evet canım bende sevginin tüm zorluklarını yeneceğine inananlardanım aynı şekilde bende ani tepkiler veriyorum çok kızıyorum ama çabuk yumuşuyorum yani uzatmıyorum inşallah hep yeneriz bu sorunlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…