Eki Görüntüle 652193
kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:
Eki Görüntüle 652193
kızlar biri akıl versin lütfen. 5 günlük ovülasyon testlerim, sat ım 18 şubattı. hala yumurtluyo olamam herhaldee. hala pozitif çıkıyo aklım çook karıştı :44:
bence çok mantıklı bir fikir; özellikle çoğu spremler dışarı aktığı için güzel bir fikir denmek lazım.. tşkler böyle bir fikiri paylaştığın için.
[COLOR=""]mrb kızlar, hemen konuya giriyorum, eşimle bu yöntemle ilişkiye giriyoruz fakat ben bundan sonra yaklaşık 1-1,5 saat yattım ama sonrasında kalktım duşumu yaptıktan hemen sonra çok afedersiniz sanki idrarımı kaçırmışçasına spermlerin aktığını gördüm o kadar ki her yer battı diyebilirim. tabi çok üzüldüm acaba tüplerle ilgili bi sıkıntı olabilir mi diye. ertesi gün ovulasyona başladığımın ilk günü ikinci çizgi hafif silik çıktı oysa ki yumurtlamama daha 2 3 gün var neden kaynaklıdır bilenlerden acıl cevap istiyırum[/COLOR]
cnm benım takvıme gore belkı bugun yumutlaman olmayabılır ama herkezınkı farklı bugun yumurtluyo da olbılırsın
ne zaman yumurtladıgını bılmıyorsan owulasoyn testı kllanman dogru bı yontem
bıde cokfazla takma bu bebiş işi streslede alakalı kafana takmadıgın an olacaktır RABBİM dogru zamanı beklıyor emın ol
kendını hıc sıkma canım
akan sperm ıcınde yapabılcek bısı yok cnm ama benmkı cogu zaman neredeyse hıc akmıyo ama olmayıncada olmuyor
bende belımın altına yastık koyuyorum 20 dk fln yatıyorum
az bısıy akıyor
benımde reglm bugn ıtıbarıyle 5 gun gectı testler hala negatıf
adet belırtımde hamılelık belırtımde yok bakalım nasip :) hıc takmıyorum kafama
olmazsa bu ay doktorumla tedavıye baslayacagız
bende önümüzdeki ay artık gitmeyi düşünüyorum cnm dr a
canım sende pko mu var..
pko lu larda sürekli yumurtluyor gibi gözükürsün..:26:
hayır canım ya. hiç öyle bi durumum olmadı ama bu ay incir kürü yapmıştım ondan oldu herhalde :44: bakalım beklemedeyim hala
incir kürü çok yumurta yaptığı için yumurta rezervin artar..
bu yüzden böyle görünüyordur
inş yumoşların bebek olur da halay çekeriz
filozofcum senin batın ne zaman?
hayır canım ya. hiç öyle bi durumum olmadı ama bu ay incir kürü yapmıştım ondan oldu herhalde :44: bakalım beklemedeyim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?