belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bizde zaten yumurtlama zamanını baz alarak bu yontemı konusuyoruz canım

ben birsey sorucam yazdıysanda atlamıs olabilirim o işlemi hallettikten sonra ne kadar süre yatıyorsun merak ettim.rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
birde anlamısmıydın hamile kaldıgını bi belirtin olmusmuydu..

Bende denedim bu ay bu yöntemi bakalim heyecanla sonucunu bekliyorum , insallah hayirlisi .....

BENDE BU AY DENEDIM AMA SADRCE bır kez yaptık ama tam 14. Gun denedık INSALLAH tutmuştur ya

ben bu ay silkeletticem eşime kendimi. ama bu yöntemle birlikte daha süper olur sanırım enjektörü boşalttıktan sonra, eşime kendimi silkelettirmeyi düşünüyorum. sağolun arkadaşlar yaa. valla kadın doğum uzmanı olup çıkıcam burdannn

ben bu ay aynen dediğiniz yöntemi yaptım
hem enjektörü kullanıp boşalttım,sonrada iyice silkelendim
bakalım tutacak mı
silkeletme olayını 2 ay önce yaptım hamiş kaldım hemen
ama sonra düştü
inşallah bu ay tutar ya

canım bende aralıkta kaybettim bebeğimi, kalbi durdu. ama umut kesilmiyor. senin batın ne zamn? inşallah güzel haberlerini alırız da bizede umut doğarrr

canım bende aralıkta kaybettim bebeğimi, kalbi durdu. ama umut kesilmiyor. senin batın ne zamn? inşallah güzel haberlerini alırız da bizede umut doğarrr

benim bat 13 mart..
ama ateşim çarşamba günü bir test yap varsa çıkabilir der gibi
çarşamba yapcam bakalım..
olumsuz da olsa adete kadar yolu var
zaten bu ay tek deneme yaptık eşim hasta idi diye..
tutmasa da üzülmem hani
gelecek ay deriz o zaman..
sende üzme kendini,geçmiş olsun bebiş için..
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah..

silkelettim derken nasıl yaptırdın onu canım merak ettim bende öbür ay deniycemde
bende silkeleteyim :)

silkelettim derken nasıl yaptırdın onu canım merak ettim bende öbür ay deniycemde

Bende merak ettım neymıs ya erkekler BIRAZZZ naz yapıyor o yüzden ancak 1 kez yaptık oyöntemle

amin canım, inşallahhhh olsun tek atışta tutmuştur umarım bekliyorum güzel haberlerini, hepimiz burdan müjdemizi verirriz inşallahh

Bende merak ettım neymıs ya erkekler BIRAZZZ naz yapıyor o yüzden ancak 1 kez yaptık oyöntemle

canım ilişkiden sonra eşin, bacaklarından havaya kaldırıp, çamaşır silkeler gibi silkeleyecek seni. spermlerin geri gelmemesi ve yumurtaya daha rahat ulaşması için. ben enjektörle birlikte deniyorum bu ay, bakalım nolcak

amin canım, inşallahhhh olsun tek atışta tutmuştur umarım bekliyorum güzel haberlerini, hepimiz burdan müjdemizi verirriz inşallahh
Ayy inşallah inşallah
haber vermem mi kız yeterki tutsun

silkelettim derken nasıl yaptırdın onu canım merak ettim bende öbür ay deniycemde.

evet canım ipeksinin de dediği gibi ilişkiden sonra, bacaklarını kaldır direk havaya, eşin bacaklarından tutup sağa sola, öne arkaya doğru sirkeleyip dursun seni
ben 2 ay önce öyle hamile kalmıştım..
hemde tek deneme de

canım sizde problem falan varmıydı bizde problem var eşimin hareketli siperm sayısı az....((

canım sizde problem falan varmıydı bizde problem var eşimin hareketli siperm sayısı az....((

canım o zaman hemen keçi boynuzu kürüne başla, cidden çok yükseltiyo sperm sayısını. benim eşimin problemi olmadığı halde içiriyorum, fazla mal göz çıkarmaz diye

Son düzenleme:
kızlar bana dua edin nolur.klomen kullandım dün bitti.şimdi 5 günlük bekleme sürecindeyim.4 gün sonra ovulasyon dönemim başlıyo.bu yöntemi deniycem.enjektörleri de aldım.bakalım inşallah işe yarar.benim aklıma bi de şu geldi.bu 5lik enjektör biraz kısa gibi geldi bana.bunun aynı kalınlıkta daha uzun olanı olsa sanki daha çok işe yarar.tam rahmin içine doğru gönderirdik.eczacıya da soramıyosun ki şekillerini ebatlarını.ama baya bi çeşitleri var ya..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…