bizde zaten yumurtlama zamanını baz alarak bu yontemı konusuyoruz canım
Bende denedim bu ay bu yöntemi bakalim heyecanla sonucunu bekliyorum , insallah hayirlisi .....
ben bu ay silkeletticem eşime kendimi. ama bu yöntemle birlikte daha süper olur sanırımenjektörü boşalttıktan sonra, eşime kendimi silkelettirmeyi düşünüyorum. sağolun arkadaşlar yaa. valla kadın doğum uzmanı olup çıkıcam burdannn
ben bu ay aynen dediğiniz yöntemi yaptım
hem enjektörü kullanıp boşalttım,sonrada iyice silkelendim
bakalım tutacak mı
silkeletme olayını 2 ay önce yaptım hamiş kaldım hemen
ama sonra düştü
inşallah bu ay tutar ya
canım bende aralıkta kaybettim bebeğimi, kalbi durdu.ama umut kesilmiyor. senin batın ne zamn? inşallah güzel haberlerini alırız da bizede umut doğarrr
BENDE BU AY DENEDIM AMA SADRCE bır kez yaptık ama tam 14. Gun denedık INSALLAH tutmuştur ya
ben bu ay aynen dediğiniz yöntemi yaptım
hem enjektörü kullanıp boşalttım,sonrada iyice silkelendim
bakalım tutacak mı
silkeletme olayını 2 ay önce yaptım hamiş kaldım hemen
ama sonra düştü
inşallah bu ay tutar ya
silkelettim derken nasıl yaptırdın onu canım merak ettim bende öbür ay deniycemde
bende silkeleteyim :)
benim bat 13 mart..
ama ateşim çarşamba günü bir test yap varsa çıkabilir der gibi
çarşamba yapcam bakalım..
olumsuz da olsa adete kadar yolu var
zaten bu ay tek deneme yaptık eşim hasta idi diye..
tutmasa da üzülmem hani
gelecek ay deriz o zaman..
sende üzme kendini,geçmiş olsun bebiş için..
rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize inşallah..
Bende merak ettımneymıs ya erkekler BIRAZZZ naz yapıyor o yüzden ancak 1 kez yaptık oyöntemle
Ayy inşallah inşallahamin canım, inşallahhhholsun tek atışta tutmuştur umarım bekliyorum güzel haberlerini, hepimiz burdan müjdemizi verirriz inşallahh
silkelettim derken nasıl yaptırdın onu canım merak ettim bende öbür ay deniycemde.
bende silkeleteyim :)
canım ilişkiden sonra eşin, bacaklarından havaya kaldırıp, çamaşır silkeler gibi silkeleyecek seni. spermlerin geri gelmemesi ve yumurtaya daha rahat ulaşması için. ben enjektörle birlikte deniyorum bu ay, bakalım nolcak
Ayy inşallah inşallah
haber vermem mi kız yeterki tutsun
bekliyorum canımbenimde batım 18 mart. inşallah gelmez kırmızılar. filozofcum, kendi aşılamamızı kendimiz yapmış olduk sanırım hehe
Ayy inşallah inşallah
evet canım ipeksinin de dediği gibi ilişkiden sonra, bacaklarını kaldır direk havaya, eşin bacaklarından tutup sağa sola, öne arkaya doğru sirkeleyip dursun seni
ben 2 ay önce öyle hamile kalmıştım..
hemde tek deneme de
evet canım ya aynen öyleAyy inşallah inşallah
bekliyorum canımbenimde batım 18 mart. inşallah gelmez kırmızılar. filozofcum, kendi aşılamamızı kendimiz yapmış olduk sanırım hehe
bu gidişle kendi kendimize tüp bebek bilem yaparız
şahsen kendi adıma söyliyeyim ki,bende bir sorun yoktu bildiğim..canım sizde problem falan varmıydı bizde problem var eşimin hareketli siperm sayısı az....((
bekarken pko saptanmıştı....
ama doğum kontrol hapı kullandım..
düğüne yakında bırakmıştım..
tedaviye gidince dr problem kalmamış demişti..
belki de o yüzden tek deneme de tutmuştu..
gerçi herşey nasip kısmet..
rabbim ol derse tek seferde olur, o istemezse senelerce yap dur boşa..
evet canım ya aynen öyle
bu gidişle kendi kendimize tüp bebek bilem yaparız
ahahahasüpersin yaa valla yapar mıyız, yaparızzz :13: korkulur bizden senin bat ne zaman bu arada canım ?
canım sizde problem falan varmıydı bizde problem var eşimin hareketli siperm sayısı az....((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?