belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aklima ne geldi biliyormusunuz , asilama yaparkende bir igneyle yapiliyor ya, o asilama ignesi var ise eczanede onunla yapmak lazim sanirim daha iyi sonuc aliriz.
Ben bugün sorcam bi eczaneye:)

Aklima ne geldi biliyormusunuz , asilama yaparkende bir igneyle yapiliyor ya, o asilama ignesi var ise eczanede onunla yapmak lazim sanirim daha iyi sonuc aliriz.
Ben bugün sorcam bi eczaneye:)

kızzzzzzzzzzzzz enjektorde iğne olacakmı yaparken eğer öyleyse ben yapamam ki . bende sanıyordm sadeec enjektorle iğnesiz yapacağız .

yok yok yanlis dedim enjektör tabii.... igne yoookkkk

o zaman iyi akşam deniyorum ben dün çıkan teste göre yımırtladım sanırsam bugün kü testim silik çıktı ama tabi yine hergün yapacam test . akşam da ben enjeksiyon hem de silkeleme olayını yapacam . Allahım yardım etsin hepimizeeeeeeeeeeeeee

enjektörü alirken sor istersen asilama icin diye ona göre verirler varsa ezcanezede biraz daha pahali ama daha garantili ..

dün 10 mm almıştım kullanmadım onu kullanayım da bir sonrakini öyle alırım artık .

kızlar su ovulasyon testiyle ilgili bilgi verebilirmisiniz..ve ne marka nasıl bişey alıcam ben sordum 15 lira dedi ve 1 günlükmüş sizinkide öylemi...
yardımcı olursanız sevinirim

kızlar su ovulasyon testiyle ilgili bilgi verebilirmisiniz..ve ne marka nasıl bişey alıcam ben sordum 15 lira dedi ve 1 günlükmüş sizinkide öylemi...
yardımcı olursanız sevinirim
Gittigidiyorda laboquick diye bir marka var çoğunluk onu alıyor.
Bir günlüğe 15 lira çok yaa 20 taneyi 20 liraya aldım 6 da gebelik testi hediye farka bakkk

kızlar ya eşim 5ml lik şırınga almış küçük mü?ondan bile tırstım ya ben vajinaya nasıl sokacağım onu ya yapamam gibi geliyor yapan arkadaşlar acımıyor mu ya?

Aynen sana katılıyorum canım ilk alırken bende acemi davrandım eczaneden 5 taneye 20 tl verdim yetmiyor bende aynen senin gibi gg den aldım ve 1 ay yetiyor ilk seferde gebelik testi de kar kalıyor . Ama ben bir dahaki ay gebelik testi yerine de ovulasyon testi isteyecem

Pofudukkkkkkk ben 10 ml aldım kız o bile gözüme KUCUK geldi :))) canım sakin sakin yap korkma acitmaz canım merak etme :))

Pofudukkkkkkk ben 10 ml aldım kız o bile gözüme KUCUK geldi :))) canım sakin sakin yap korkma acitmaz canım merak etme :))

kız anacım napcem ben yahueşimde ben yapayım diyor deli adam yaaaaaaaarabbim yardımcımız olsun inşallah canım yarın yapacağız sen bugün yapacak mısın?haber ver bana merak ederim canım

Herseyi hazırladım yatağa geldim adam horul horul uyuyor ya sinirden catlayabilirim ve benim bu ay icin belki son gunüm (( uyanmıyor bir türlü hala durtuyorum şansım yaver giderse aksam enjeksiyon yapacam . Ay ne zor bizim islerimizzzzzz

kızlar ya eşim 5ml lik şırınga almış küçük mü?ondan bile tırstım ya ben vajinaya nasıl sokacağım onu ya yapamam gibi geliyor yapan arkadaşlar acımıyor mu ya?

benimde 5 ml likti ben gecen ay 2 kere yaptım hiç acımıyor..igne kısmı olmuyo bunu biliyorsun dime sipermleri cekerkende igneli cekmiyosun yavasca soktum sırıngayı ve bikerede hızlıcanada içime bosalttım cok kolay hiç korma ilişkiden daha kolay yaniİ:)

Vallah iliskiden daha kolay ...

2 saniye tak bitti:))) Ama bunu yaparken ne kadar sperm zedeliyoruz ne kadari saglam kaliyor oda ayri bir soru.

Ovulasyon testi 5 tanesi 12 tl rossmann larda var cogu büyük sehirlerde var artik bu magaza.

ah bu erkekler neden bizler gibi gayret etmezlerki sonrada çocuk deyip dururlar be adam sende azıcık özveride bulunsan ölür müsün
yaaa inşallah yapabilirim canım sağol
Yok canim ne aciyacak....

sende yani ha ...

canım ne bileyim ya farklı bir madde sonuçta plastik şırınga acıtır mı diye sordum

bende denedim geçen ay
ama benim eşim tuttu şırıngayı sıktı içime
ama nedense benim hepsi girmedi ya içime..
belli bir süre ayakları yukarıda tuttum..
ama indirince spermlerin hepsi döküldü ya
zati o ay tutmadı da adet oldum

tesadüfen gördüm bu konuyu bir çocuk annesiyim bende bu şekilde hamile kaldım biraz sıkıntılı bir durum denemenizde fayda var arkadaşlar ama dedigim gibi sıkıntılı biraz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…