- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
ankara yıldırım beyazıt ünve gittim :)Allah allah o nasıl oluyormuş özel e mi gittin
Bazen belli olmazmış çok kişi ilk testte negatif alıp 2. Testte pozitif cıkmışankara yıldırım beyazıt ünve gittim :)
Israrla ilaç istedim doktor vermedi kuzuBazen belli olmazmış çok kişi ilk testte negatif alıp 2. Testte pozitif cıkmış
Hayır kullanma internete bak çok kişi benim dediğim gibi olmuş yumurtlama döngüsü geç olurmuş bazılarınınIsrarla ilaç istedim doktor vermedi kuzu
Doktoru dinledim kullanmıyorum kuzu :)Hayır kullanma internete bak çok kişi benim dediğim gibi olmuş yumurtlama döngüsü geç olurmuş bazılarının
Hayırlısıyla insallh olur canım bu arada yaş kaçDoktoru dinledim kullanmıyorum kuzu :)
25 :)Hayırlısıyla insallh olur canım bu arada yaş kaç
Oo iyi bende 24 yaşındayım
Tatlim nasıl gidiyor ne durumdasınOo iyi bende 24 yaşındayım
Kuzum ne durumdasın merak ettim
adet oldum kuzum ama ilk parca düştü gibi oldu 13 aralıkta doktor randevum varKuzum ne durumdasın merak ettim
Allah allah stresten mi acaba tövbe yarabbim herkes mevsimsel diyor ama bilemiyorum ki bende yarın doğurganlık dönemin başlıyor hadi hayırlısı diyerek başlıcam rabbim sen büyüksün yaadet oldum kuzum ama ilk parca düştü gibi oldu 13 aralıkta doktor randevum var
Ay inş tutarda bebiş gelir kuzum :))Allah allah stresten mi acaba tövbe yarabbim herkes mevsimsel diyor ama bilemiyorum ki bende yarın doğurganlık dönemin başlıyor hadi hayırlısı diyerek başlıcam rabbim sen büyüksün ya
Hepimizin inşallah ya rabbim vereceği zamanı biliyordurAy inş tutarda bebiş gelir kuzum :))
Evet kuzum inş içinde bizede verir :)Hepimizin inşallah ya rabbim vereceği zamanı biliyordur
Inşallah bebeğim sokma canını ben bir ara takintiliydim illa çocuk çocuk diye eşim istemiyordu şimdi yeni ikna oldu ama inan çok maddi sıkıntılar vardı önümüzdeki ay çok rahatliyoruz allahın izniyleEvet kuzum inş içinde bizede verir :)
inş hayırlı zamanda kuzum hepimize :)Inşallah bebeğim sokma canını ben bir ara takintiliydim illa çocuk çocuk diye eşim istemiyordu şimdi yeni ikna oldu ama inan çok maddi sıkıntılar vardı önümüzdeki ay çok rahatliyoruz allahın izniyle
Gittin mi doktor ainş hayırlı zamanda kuzum hepimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?