Canim ben bu ay denicem bakalım insallahSon.zmanlarda bu şekilde uygulayip hamile kalanlar varmi? Deneyenler olms ama olumlu sonuclari paylaşanlari pek goremedim devam eden ve olumlu sonuç alan varmi?
Inşallah canım benim bu yolla çok kişi kalmış hayırlısı bakalım ben normal ilişki de benim hemen akıyor içimde kalmıyor bu yolu denicemBen takipteyim cnm insallah deneyip olumlu sonuclar alirsin guzel haberleri paylasin bu yontemle olumlu sonuç alanlar paylasirsa bizede unut olr
ben olumlu sonuç aldımSon.zmanlarda bu şekilde uygulayip hamile kalanlar varmi? Deneyenler olms ama olumlu sonuclari paylaşanlari pek goremedim devam eden ve olumlu sonuç alan varmi?
Kizlar benden bir tavsiye. Iliskiden sonra sırt üstü değil yüz üstü yatın. Benmde hep ole oluyordu bacaklarmi nekdr diksem de illaki akiyordu. Bir damlasi bile yeter tabiki olcagi varsa ama yinede ihtimali artirmakta fayda var diye düşünüyorum. Benm oyle yaptigim ay tutmuştu. Hemen döndüm ve bir süre oyle yattım hiç akmadı dışarıya. Denemekten zarar gelmezInşallah canım benim bu yolla çok kişi kalmış hayırlısı bakalım ben normal ilişki de benim hemen akıyor içimde kalmıyor bu yolu denicem
Aaa öyle denicem bende tamamdır çok sağol canım benimKizlar benden bir tavsiye. Iliskiden sonra sırt üstü değil yüz üstü yatın. Benmde hep ole oluyordu bacaklarmi nekdr diksem de illaki akiyordu. Bir damlasi bile yeter tabiki olcagi varsa ama yinede ihtimali artirmakta fayda var diye düşünüyorum. Benm oyle yaptigim ay tutmuştu. Hemen döndüm ve bir süre oyle yattım hiç akmadı dışarıya. Denemekten zarar gelmez
Denemeler nasıl gidilorBende deneyeceğim inşallah bu ay pozitif sonuç alırız
Canım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlama günüm inşallah deneyeceğim bu aksam eğer pozitif sonuç alırsam muhakkak yazarım ay sonuDenemeler nasıl gidilor
Cnm peki bu yöntemi yaparken arada iliski yasiyormuydunz ? Sen kac gunde bir yapiyordun yaptiktan nekadr sure sora hamile oldgnu ogrendin?Be
ben olumlu sonuç aldım
Bende denicem insallah bizede cozum olur bu yontemÖncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.
Arada ilişki yaşamadık. Yumurtlama günlerimi hesaplayıp 1 gün arayla denedik. İlk denememde yumurtlamayı tam hesaplayamadım tutmadı. Diğer ay yine tutmadı. 3. Ay hamile kaldım.Cnm peki bu yöntemi yaparken arada iliski yasiyormuydunz ? Sen kac gunde bir yapiyordun yaptiktan nekadr sure sora hamile oldgnu ogrendin?
Merhaba canım, nasılsın? Adetime 8 gün küldı ve bu ay sadece 5 kez ilişki oldu onundü denk geldiyse sadece biri yumurtlama gününe denk gelmiştir bu ay bu yüzden pek umudum yok. İlişki çok düzenli ve yumurtlama gününde olmadı diyeCanım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlama günüm inşallah deneyeceğim bu aksam eğer pozitif sonuç alırsam muhakkak yazarım ay sonu
Merhaba canım, nasılsın? Adetime 8 gün küldı ve bu ay sadece 5 kez ilişki oldu onundü denk geldiyse sadece biri yumurtlama gününe denk gelmiştir bu ay bu yüzden pek umudum yok. İlişki çok düzenli ve yumurtlama gününde olmadı diye
ümidimi kesmemeye çalışıyorum canım. neden tüp bebek ? yani şöyle ne kadarlık evlisin ? çocuğun var mı ? bebek olmamasının sebebi ne çıktı yada sebepsiz mi ? ben kendimi anlatayım sana öncelikle . 23 yaşıma yeni girdim 18 aylık evliyim 19 a yaklaştı. 10 aylık evliyken gittik eşimle doktora bende hic bişey cıkmadı rahim filme bile çekildim temiz cıktı tüplerim de açık. eşimin spermiyogramı da temiz çıktı her şey normal . kasımda çekildim rahim filmini dr bu ayda tutmazsa gel aşılama yapalım dedi ama gitmedim çünkü bi sorun yoksa en azından iki seneyi doldurmak istiyorum tedavisiz ondan sonra hala tutmazma aşılama. neden hemen tüp bebeğe başlıcan üzüldüm belki doğal yolla olurIyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın ? Benim adete 11 gün kaldı beklemedeyim bakalım bu ay yumurtlama günlerine denk getirmeye çalıştım spremiyogram testi falan verdik yine olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız kısmetse artık. ama sen yinede umudunu kaybetme tek bir ilişki bile yeterli olabiliyor bazen biliyorsun inşallah tutmuştur dualarım seninle müjde ver inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?