belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben takipteyim cnm insallah deneyip olumlu sonuclar alirsin guzel haberleri paylasin bu yontemle olumlu sonuç alanlar paylasirsa bizede unut olr

Ben takipteyim cnm insallah deneyip olumlu sonuclar alirsin guzel haberleri paylasin bu yontemle olumlu sonuç alanlar paylasirsa bizede unut olr
Inşallah canım benim bu yolla çok kişi kalmış hayırlısı bakalım ben normal ilişki de benim hemen akıyor içimde kalmıyor bu yolu denicem

Inşallah canım benim bu yolla çok kişi kalmış hayırlısı bakalım ben normal ilişki de benim hemen akıyor içimde kalmıyor bu yolu denicem
Kizlar benden bir tavsiye. Iliskiden sonra sırt üstü değil yüz üstü yatın. Benmde hep ole oluyordu bacaklarmi nekdr diksem de illaki akiyordu. Bir damlasi bile yeter tabiki olcagi varsa ama yinede ihtimali artirmakta fayda var diye düşünüyorum. Benm oyle yaptigim ay tutmuştu. Hemen döndüm ve bir süre oyle yattım hiç akmadı dışarıya. Denemekten zarar gelmez

Aaa öyle denicem bende tamamdır çok sağol canım benim

antıbıyotık suruplarının ıcınden cıkan sırıngalardan aldırdım bakalım bugun esıme. deneyecegım bu yontemı bu ay .

Bende deneyeceğim inşallah bu ay pozitif sonuç alırız

Bi adetim gelse bende baslicam artik gelmedi test yaptim negatif kan vercm ins gerek kalmaz buna ama hic belirti yok sanmiyorm

Bende denicem insallah bizede cozum olur bu yontem

Cnm peki bu yöntemi yaparken arada iliski yasiyormuydunz ? Sen kac gunde bir yapiyordun yaptiktan nekadr sure sora hamile oldgnu ogrendin?
Arada ilişki yaşamadık. Yumurtlama günlerimi hesaplayıp 1 gün arayla denedik. İlk denememde yumurtlamayı tam hesaplayamadım tutmadı. Diğer ay yine tutmadı. 3. Ay hamile kaldım.

Kızlar ben 3 kere aşılama yaptırdım 3 ocakta en son yaptrmıstm tutmadı bende denemek istiyorum bu yöntemi şu an adetim zaten hayırlısı ınş.bu sayfayı bulmam vesile olacak belki eşime söyleyim bu ayda bunu deneyelim umut gbisi yok olur ınş.bnm sorunun adet düZensizliği ve yumurtlama bu ay femara ilacı kullanıp yumurta takibi yaptrp bu yöntemi denicem insallah ne aşılamaya nede muayeneye gidecek durumum kalmadı hayırlısı olsun hepimiz için arkadaşlar

Bu arada bu denemeleri yaparken ilişki olmuomu ilişki sonrası bi kaba spermleri boşaltip şırınga ile yapsak olmuomu zaten adetim bide 15 gün aşılamadan sonra dinlendim 20 gün olacak tık yok eşime bunu bu ay nasıl diyeyim ilişki olmasın die:) :)bizde bu ay bu şekilde deneriz ilişki sonrası temiz kap sperm ve şırınga en son olarak ayaklar havada beklemek saglıklı hayrli evlatlar rabbimden inşaallah cumlemize

Canım ovulasyon testi yaptım bugün yumurtlama günüm inşallah deneyeceğim bu aksam eğer pozitif sonuç alırsam muhakkak yazarım ay sonu
Merhaba canım, nasılsın? Adetime 8 gün küldı ve bu ay sadece 5 kez ilişki oldu onundü denk geldiyse sadece biri yumurtlama gününe denk gelmiştir bu ay bu yüzden pek umudum yok. İlişki çok düzenli ve yumurtlama gününde olmadı diye

Iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın ? Benim adete 11 gün kaldı beklemedeyim bakalım bu ay yumurtlama günlerine denk getirmeye çalıştım spremiyogram testi falan verdik yine olmazsa tüp bebek tedavisine başlayacağız kısmetse artık. ama sen yinede umudunu kaybetme tek bir ilişki bile yeterli olabiliyor bazen biliyorsun inşallah tutmuştur dualarım seninle müjde ver inşallah

ümidimi kesmemeye çalışıyorum canım. neden tüp bebek ? yani şöyle ne kadarlık evlisin ? çocuğun var mı ? bebek olmamasının sebebi ne çıktı yada sebepsiz mi ? ben kendimi anlatayım sana öncelikle . 23 yaşıma yeni girdim 18 aylık evliyim 19 a yaklaştı. 10 aylık evliyken gittik eşimle doktora bende hic bişey cıkmadı rahim filme bile çekildim temiz cıktı tüplerim de açık. eşimin spermiyogramı da temiz çıktı her şey normal . kasımda çekildim rahim filmini dr bu ayda tutmazsa gel aşılama yapalım dedi ama gitmedim çünkü bi sorun yoksa en azından iki seneyi doldurmak istiyorum tedavisiz ondan sonra hala tutmazma aşılama. neden hemen tüp bebeğe başlıcan üzüldüm belki doğal yolla olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…