belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım 2 yıllık evliyim evlendigimizden beri hiç korunmadık biz hep zamana bıraktık baktık olmuyor bir terslik var mı diye doktora gittik benim testlerimin hepsi temiz çıktı ama eşimin spremiyogram testi iyi çıkmadı sprem sayısı çok düşüktü hatta iki tane konum var konuyla alakalı morfoloji 1 iki senedir gidiyoruz doktorların hepsi aynı fikirde normal yollarla olmaz diyorlar aşılama için sprem sayımız yüksek olmadığı için gittiğimiz doktorların hepsi tüp bebek dediler o yüzden tedaviye başlıcaz içimize sinen bir klinik ve doktor bulduk allah kısmet ederse başlıcaz artık çünkü duzelmeyecek bu sorunlar kabullendik artık bütün kürleri ilaçları denedik ama sonuç alamadık malesef allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir süreç inanki allah hepimize bu yolda sabır versin.

amiiiiin inşallah canım üzülme bizde hiç korunmadık ikimizdede sorun olmadığını söyledi doktor ama öyleyse neden olmuyor öyle aman aman kafama da takmıyorum ama anlamıyorum artık. ben rahim filmi çekildikten sonra dr sonuca baktı bu ayda tutmazsa gel aşılama yapalım dedi ama ben hemen aşılama istemediğim için gitmedim ,, sence bir kes olsun gitmeli miydim şimdi içime dert olru gitsem hemen aşıllama mı yapıyordu ki?

Canım aşılama bildiğim kadarıyla adetliyken gidiyorsun alınan spremleri yumurtalıga enjekte ediyorlar acısız bir yöntem bir arkadaşım yaptırdı ağrısı acısı olmadığını çok rahat ve 5 dk lık bir işlem olduğunu söyledi tüp bebek kadar kapsamlı bir olay değil yani önemli olan içinin ferah olmasi öncelikle eşinle konuş bu konuyu birlikte karar verin moral önemli böyle şeylerde biliyorsun eşinle karşılıklı konuş böyle bir fikrinin olduğunu kendisinin ne düşündüğünü sor biz ilk günden beri hep karşılıklı konuşur ve bir sonraki adımımızı ortak kararlaştırırız artısıyla eksisiyle uzun uzun araştırır karara bağlarız bizim için kıymetli bir şey ikimizinde içinin rahat olması inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bu ay hamilelik haberi alırsın da gerek kalmaz aşılamaya.

Kızlar bu yöntemi denemek istiyorum kimse bişey demedimalesef deneyen oldu mu aranizda

Kızlar bu yöntemi denemek istiyorum kimse bişey demedimalesef deneyen oldu mu aranizda
Bu ay deniyorum arkadaşım adetime bugnle beraber 5 gün var bekliyorum işte sonucu söylerim. Ama bu ayı pek verimli geçiremediğimi belirtmek isterim

Merhaba. Bizim de morfolojiniz 1.
Toplam sayı yüksek ama ileri hareketli sadece %5. Önce varikosel var ameliyat dediler ancak başka bir doktor varikosel ele çok zor geliyor 1. derece bile değil hafif. Bu değerlerin sebebi bu derecedeki varikosel değildir ameliyat bir gelişme sağlamaz ca demiş ameliyat önermemiş. Anladığım kadarıyla asıl sorun morfoloji. Ne yapacağımızı şaşırdık. Morfolojinin sebebi önemli sanırım araştırdığım kadarıyla bazı morfolojik bozukluklar da tüp bebek yöntemi bile sonuç veremeyebiliyormuş. Sizde yoğun olan morfolojik sorun nedir? Biz de sperm boyun anomalisi imiş.

Bu ay deniyorum arkadaşım adetime bugnle beraber 5 gün var bekliyorum işte sonucu söylerim. Ama bu ayı pek verimli geçiremediğimi belirtmek isterim
Cnm bende adet oldum bitti ilac kullsndim 5 hum bugun son gunuydu ilacin yumurta takibi ucin gidicem 1 hafta sonra denemelere başlarım kismetse bende yazarım cnm şubat 22 de belli olur sonuc iyi geçerse yontemlerim haberlesrz canm

antıbıyotık suruplarının ıcınden cıkan sırıngalardan aldırdım bakalım bugun esıme. deneyecegım bu yontemı bu ay .
Sen bu ay şiringaylami denedim canm nasıl geçti şırınga yöntemi zor muydu yani hani hızlı olmak gerekiyor falan diyorlar ondan sordum açıklama yapabilir msn

Hayırlısıyla kucağına al canm ınş.minik yavrunun darısı başımıza ne diyelim yanlız yüzüstü demişsin öyle akmıyor mu yani ayaklar havalar olması hep söyleniyor sen tersini denemissin ozur dileyerrk soruyirum yüzüstü domalmaktanmı bahsedion aklima o geldi çünkü düz yatılsa akar ondan sordum cnm aydinlatrmsn

Saol canim Allah razi olsun. Yok bildigin dümdüz yattim yuz ustu karnimin ustune. Bende baska bir yorumda okumustum ve deniyim dedim. Inan sirt ustu yattigimda daha cok akiyordu bole akmadi bende sasirdim. Bi sefer bi dene istersen cunku rahimin duruş sekline baktim sanki dogru olabilir. Bak asagida resimde var mesela. Zaten sperm rahim agzina yakin yere kadar eşin sayesinde gelmis oluyor (cok ayrintiya girmiyim ) sonrasinda rahim agzindan rahim kismi tam tersi one dogru kivriliyo. Tamamen benim yorumum yani hicbir bilimsel aciklamasi olmayabilir belkide. Ama ben yinede busefer de bole yapayim diyerek denemistim. Ya olacagi vardi bilmiyorum ama denemekten bisey cikmaz eğer daha cok akarsa normale donersin

Eklentiler

• images (1).webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 317
Merhaba kızlar internette bir şey okudum bilmiyorum doğru mudur bu yöntemle kötü spermlerde dollenebiliyormus ve hasta bebek doğabiliyormuş Cok umutlanmıştım bu yöntemden ama böyle olunca korktum yapamadim

Merhaba kızlar internette bir şey okudum bilmiyorum doğru mudur bu yöntemle kötü spermlerde dollenebiliyormus ve hasta bebek doğabiliyormuş Cok umutlanmıştım bu yöntemden ama böyle olunca korktum yapamadim
Canm ben bu yontemi hic denemedim. Daha dogrusu cesaret edemedim ama bence hijyen acısından falan belki zarari olabilir bilmiyorum ama kötü sperm zaten zayif spermdir ve yumurtaya kadar ulasamaz ulassa bile dolleyemez diye düşünüyorum. Cok etkili bir yonemmi emin degilim sonucta normal iliskide de spermler oraya kdr gidiyor. . Anca şırınganın etkisiyle daha tazyikli gidiyordur ama rahim agzindan ileri goturemeyecagi icin ileriki yolar yine spermin hizina ve sagligina bagli..

Işte olmayınca da insan her şeyi denemek istiyor. Senin masallah baya yaklaşmış bebeğine kavuşman :) rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Olmayanlara da tez zamanda versin insallahhh :)

Merhaba ben bu yöntemi denedim arkadaşlar ben vajinismus hastasiydim daha sonra bunu aştim bu kez de eşim de bazı problemler çıktı etrafta çocuk baskısı ve derken gerçekten bunalmistik. Sonra bu yazıyı gördüm dediği gibi 2 günde bir denedim ve ilk denememde hamile kaldım ve dün öğrendim gene olduğumu çok yeni daha neler yaşarim sağlıklı mi olur bilmiyorum ama Allah'a tevekkul ediyorum ona bıraktım hayırlısı olur inşallah

Sen bu ay şiringaylami denedim canm nasıl geçti şırınga yöntemi zor muydu yani hani hızlı olmak gerekiyor falan diyorlar ondan sordum açıklama yapabilir msn
Evet bu ay ilk kez şırıngayla denedim. Yok zor olmuyor. Antibiyotik şurup sırıngası bulamadık 10mm lik şırıngayla denedik. Nasıl deyim ilişkinin peşine hemen uyguladığın için vajinan hala ıslak ve açık oluyor o yüzden şırınga rahat giriyor. Evet olabildiğimizce hızlı olduk lakin çokta kasmadık. Çünkü eşim spermiyogram için sperm verdiğinde orda hemen işleme almıyorlardı ordada bekliyordu. Ayrıca adetime bugünle birlikte 4 gün var. Bu ay tek farkettiğim şey, normalde adetimden 1 hafta örcesi başlayan 1 gün kalana kadar devam eden adet öncesi sancımı yaşamıyorum bilmiyorum neden. Bu gebelik belirtisi olabilir mi bilmiyorum

doğal bir döngü var yapmayın Allah aşkına
sperm öyle bir hızla fışkırır ki o zaten gitmesi gereken yere gider

Benimde bunu denemekten başka çarem yok eşim birlikte olmak istemiyor. En azından bu şekilde birlikte olmadan belki hamile kalabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…