- 14 Kasım 2016
- 986
- 2.669
- 113
Bak kuzum :) ama adeti gecenin ki basıl cıkıyor 5 gün gecti benimBak tam 15 inde içine girmişse oluşması felan derken 15 günlüktür ve çok miniktir, 20 günlükken öğrendi benim arkadaşım bide aldigin test erken gebelik söyleyen test degilmiydi kafam ona da takıldı
Hayır canım yumurtlama tarihin adetin ilk gününden sayıyorsun 14. Gün eğer ovulasyon tarihlerinde yapıpta tutmuşsa daha 15 günlük oluyor bebekBak tam 15 inde içine girmişse oluşması felan derken 15 günlüktür ve çok miniktir, 20 günlükken öğrendi benim arkadaşım bide aldigin test erken gebelik söyleyen test degilmiydi kafam ona da takıldı
Kalpler ilişkş 15 i de yumurtlamaBak tam 15 inde içine girmişse oluşması felan derken 15 günlüktür ve çok miniktir, 20 günlükken öğrendi benim arkadaşım bide aldigin test erken gebelik söyleyen test degilmiydi kafam ona da takıldı
Adet geçince cıkıyor diyorlar ya ondan normal gebelik testi aldım kuzu işte o yüzden mi cıkmadı acaba basıma ağrı durdu geceden beri İnan bana son adet tarihinden say dediler oysa dediğin gibi haklısın yumurtlama olmadan döllenme olmaz ki dimiHayır canım yumurtlama tarihin adetin ilk gününden sayıyorsun 14. Gün eğer ovulasyon tarihlerinde yapıpta tutmuşsa daha 15 günlük oluyor bebek
Aslında denk gelip te tuttuysa işte bazen göstermiyor testler bugün de bekle yarın kan tahlili ver kabızlık var mıKalpler ilişkş 15 i de yumurtlama
Kabızlık dün ve önceki gün ve önceki gün vardı gecti bol bol su içtimAslında denk gelip te tuttuysa işte bazen göstermiyor testler bugün de bekle yarın kan tahlili ver kabızlık var mı
Of bu acabalar insanı strese sokuyorKabızlık dün ve önceki gün ve önceki gün vardı gecti bol bol su içtim
Aynen öyle adetlerimde cok düzenli hiç aksamaz ben sandım ki son adet tarihinden hesaplanıyor diye sağol içim rahatladı kuzuOf bu acabalar insanı strese sokuyor
Hadi hayırlısı inşallah vardır bebiş 5 gün gecikme 3 gün daha bekle direk kan tahlili yapAynen öyle adetlerimde cok düzenli hiç aksamaz ben sandım ki son adet tarihinden hesaplanıyor diye sağol içim rahatladı kuzu
Bekleyip kana gideyim bari acaba idrar testinde en erken kaç günde öğreniliyor 1 aylıkken falan mı ki 2 3 haftalıkken cıkar mı idrardeHadi hayırlısı inşallah vardır bebiş 5 gün gecikme 3 gün daha bekle direk kan tahlili yap
20 günlük çıkar ama bazen bilmiyor test internetten bak regl öncesi bile hamilelik gösteren testler var onu kullanBekleyip kana gideyim bari acaba idrar testinde en erken kaç günde öğreniliyor 1 aylıkken falan mı ki 2 3 haftalıkken cıkar mı idrarde
Baktım 14 15 gün sonra kanda belli olurmuş kuzu idrare gecmesi de 10 gün sonra olur yani 3, buçuk 4 haftalıkken belli oluyormuş normal gebelik testinde :))20 günlük çıkar ama bazen bilmiyor test internetten bak regl öncesi bile hamilelik gösteren testler var onu kullan
Amin inş kuzum Allah razı olsun senden içimi rahatlattınEvet genelde öyle oluyor hayırlısı inşallah
Rabbim hepimize versin ben sigara kullanıyorum bırakıcam bu hafta 1 hafta sonra doğurganlık başlıyor denicemAmin inş kuzum Allah razı olsun senden içimi rahatlattın
Folik asit al hemen bence kuzum :) ay inş salı günü Allah izin verirse hastaneye gidecegim :) 7 gün geçmiş olacak hemdeRabbim hepimize versin ben sigara kullanıyorum bırakıcam bu hafta 1 hafta sonra doğurganlık başlıyor denicem
Yumurtaliklari ve spermi guçlendiriyo ve sadece o degil vucut icinde cok yararli 1 ay icseniz birlikte harika olmadi 2 ay tadi guzelonun ne gibi faydasi oluyor acaba?
Canim gittin mi inşallhFolik asit al hemen bence kuzum :) ay inş salı günü Allah izin verirse hastaneye gidecegim :) 7 gün geçmiş olacak hemde
Kuzu gittim 0.100 çıktı söktürücü vermedi tekrar kan alcaz dediCanim gittin mi inşallh
Kuzu gittim 0.100 çıktı söktürücü vermedi tekrar kan alcaz dedi10 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?