belki bu yöntemle hamile kalabilirsiniz ben bu şekilde hamile kaldım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak tam 15 inde içine girmişse oluşması felan derken 15 günlüktür ve çok miniktir, 20 günlükken öğrendi benim arkadaşım bide aldigin test erken gebelik söyleyen test degilmiydi kafam ona da takıldı
Bak kuzum :) ama adeti gecenin ki basıl cıkıyor 5 gün gecti benim cıkmadı

Eklentiler

• FA6DF026-AA10-4E24-8C9C-D5BD0D7831C5.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 54
Bak tam 15 inde içine girmişse oluşması felan derken 15 günlüktür ve çok miniktir, 20 günlükken öğrendi benim arkadaşım bide aldigin test erken gebelik söyleyen test degilmiydi kafam ona da takıldı
Hayır canım yumurtlama tarihin adetin ilk gününden sayıyorsun 14. Gün eğer ovulasyon tarihlerinde yapıpta tutmuşsa daha 15 günlük oluyor bebek

Kalpler ilişkş 15 i de yumurtlama

Hayır canım yumurtlama tarihin adetin ilk gününden sayıyorsun 14. Gün eğer ovulasyon tarihlerinde yapıpta tutmuşsa daha 15 günlük oluyor bebek
Adet geçince cıkıyor diyorlar ya ondan normal gebelik testi aldım kuzu işte o yüzden mi cıkmadı acaba basıma ağrı durdu geceden beri İnan bana son adet tarihinden say dediler oysa dediğin gibi haklısın yumurtlama olmadan döllenme olmaz ki dimi

Hadi hayırlısı inşallah vardır bebiş 5 gün gecikme 3 gün daha bekle direk kan tahlili yap
Bekleyip kana gideyim bari acaba idrar testinde en erken kaç günde öğreniliyor 1 aylıkken falan mı ki 2 3 haftalıkken cıkar mı idrarde

20 günlük çıkar ama bazen bilmiyor test internetten bak regl öncesi bile hamilelik gösteren testler var onu kullan
Baktım 14 15 gün sonra kanda belli olurmuş kuzu idrare gecmesi de 10 gün sonra olur yani 3, buçuk 4 haftalıkken belli oluyormuş normal gebelik testinde :))

Rabbim hepimize versin ben sigara kullanıyorum bırakıcam bu hafta 1 hafta sonra doğurganlık başlıyor denicem
Folik asit al hemen bence kuzum :) ay inş salı günü Allah izin verirse hastaneye gidecegim :) 7 gün geçmiş olacak hemde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…