Bana sormamışsın ama bende yazayım dedim.. :)
Canım ovulasyon tarihleri herkesin değişebilir. Bazılarında geç ya da erken olabiliyor.
Eğer hamile kalmak istiyorsan bu günleri değerlendir.
Adetin başlangıç gününü 1. gün diye baz alarak, 9.gün başlayıp iki güne bir ilişkiye gir, 21.güne kadar.
Yani adetinin bitimyle, diğer adetinin başlamasına bir hafta kala arasındaki günler.
En garantisi bu. Ama ovulasyon tarihini kesin öğrenmek istiyorsan; ısı ölçme yöntemi, akıntı kontrol yöntemi ve ovulasyon testleri var.
Ben bikackez ov.testi kullanmistim.azcok nezmn yumurtladigimi biliyrm.bide benim kasik agrim olmustu cok kotu adet olur gibi oyle anliyorum bide uzayan akintiyla.bu ay pek yapamasamda gelecek ay yumurtlamadan 2 gun once baslicam.gercekten etkili cunku hic disari cikan sperm olmuyo:)
Cikiyo tabiki ama daha sonra.sonucta her spermin likefikasyon(sivilasma)orani farkli bizimki 20dk.ben tabi yarim saat ayaklarim havada yattim sonra 2 saat uyudumİçerde kalmaz çıkar ya
İçerde nere gidecek :)
Cikiyo tabiki ama daha sonra.sonucta her spermin likefikasyon(sivilasma)orani farkli bizimki 20dk.ben tabi yarim saat ayaklarim havada yattim sonra 2 saat uyudum
Yani bide şöyle düsün normal iliskide okdr fiskirtilmiyo ve illaki disari cikio bununla bildigin tazyikle fiskirtion:)))İçerde kalmaz çıkar ya
İçerde nere gidecek :)
:))))Yani bide şöyle düsün normal iliskide okdr fiskirtilmiyo ve illaki disari cikio bununla bildigin tazyikle fiskirtion:)))
Sendemı bu yöntem le hamılesınArkadaşlar şırınganın markası şekli vs önemli değil ki..
Burada birkaç arkadaşa da yazmıştım.
bana doktor b12 vitamini eksikliği için b12 ampul yazmıştı, ben onun şırıngalarını kullandım.
Ayrıca almadım yani.. Aklınızda bulunsun.
Evet, bu yöntemle kaldım. 4 yıldır olmuyordu, ilk kez gecen ay ovulasyon dönemimde bu yöntemi denedim 4 kez.
ve Allahın izniyle tabi ki, hamileyim şuan 7 haftalık :)
Normal iliski olmazmi oluyor adamO ay sadece 4 kez mı pekı normal ilişkı yapmadınızmı
Canım banada umut oldun şimdi denicem :)Öncelikle evlat ısteyen herkese Allah nasıp etsın aratmasın ınsallah.bol bol dua edın hersey Allah'tan tabıkı de.şükür ve dua edın bol bol.
bu benım ıkıncı gebelıgım ılk gebelıgım olmadı
tam 6 ay sonra denemeye basladım ve bu yontemle hamile kaldım.
artık eşimle olan butun ılıskı olayım sadece bebek ıcındı.çünkü bebegımı kaybetmem benı cok etkıleıstı sadece bu yontemı uyguluyorduk her ay bır umutla beklıyordum..
yöntemım şu.
düşününce normal ilişkiye girildiğinde illaki sperm dısarı çıkıyor ilişki sırasında bende şansı yükseltmek ve bütün fırsatları değerlendirmek için düşünmeye başladım bu yöntemi başkası yapıyormu bilmiyorum ama aklıma geldi.
eczaneden 5lik enjektör aldım bir kaç tane artık her ay bunu deneyecektim çünkü.
neyse ilişki sonrası spermleri temiz bir şeye akıttık yani içeri olmayacak ben temiz olsun diye cay bardagı kullandım bardak veya artık neyse akıttıgınız şeyin içinden enjektörün iğne kısmını çıkartın ve enjektöre çekin belinizi yukarı kaldırın ( spor hareketi vardır ya bisiklet çevirme hareketi belden yukarıya kaldırırz o sekilde) ben belımı yatagın basına dayadım belden aşağım tamamen yukardayken enjektörü sonuna kadar çektim zaten full dolması ımkansız neyse atıyorum yarım doldu gerısinide enjektörü sonuna kadar çekin hava dolsun ki bir kerede bastıgınızda havayla bırlıkte ılerı gıtsın ıyıce.enjektörü iyice yerlestırdıkten sonra bır kerede bastım spermlerı ıcerıye gönderdim ve o pozısyonda 15 dakıka bekledım bacaklarım yukarıda sonrada yavasca uzandım ayaga kalkmadım.sabah ezanından oncede dusunuzu alın.bu sadece sansı yuksek derecede arttırmak ıcın buldugum bı yontem. bu yontemıde yumurtlama tarıhlerımde uguladım yanı atıyorum yumurtlama tarıhınız ınternetten bakın mesela ayın 10 u ile 14 ü arası görünüyorsa ayın 8nde baslayın 8-10-12-14-16 şeklinde yapın ıkı gun arayla bu yontemı yapın yumurtlama tarıhınden 2 gun onceden baslayıp 2 gun sonrasında bıtırmıs olacaksınız.daha sonra gebelıgınızın olup olmadıgını ogrenene kadar ılıskıye gırmeyın fazla. ben bu sekılde hamıle kaldım ve ıkı uc arkadasımada anlattım onlarda bu sekılde hamıle kaldılar. ben evlat hasretıyle bırde evlat kaybetmısken bu yontemle hamıle kaldım dilerim yardımcı olmusumdur.
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah.
Ben okudum bu gün :)
Gecmis olsun.sayfayi bastan sona okumani oneririm canim.eksik gedik bisey olmasin iyice okuArkadaşlar merhaba ben devajinismus hastasıyım. Bebek sahibi olmak istiyorum şu şırınga yöntemini bana anlatır mısınız
Okudum her seyı allah razı olsun hepınuzden denıcemGecmis olsun.sayfayi bastan sona okumani oneririm canim.eksik gedik bisey olmasin iyice oku
Dene kuzum.bu yontemle baya arkadas hamile hatta dogum yapti bile:)ben denedim ama sadece 1 kez.gelecek aya tam zamaninda baslicam insaAllah.Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin tez zamandaOkudum her seyı allah razı olsun hepınuzden denıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?