Hepınız bırer Umut oldunuz banaDene kuzum.bu yontemle baya arkadas hamile hatta dogum yapti bile:)ben denedim ama sadece 1 kez.gelecek aya tam zamaninda baslicam insaAllah.Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin tez zamanda
Yok onu demedım sperm lerı ıcerı hep o ay sırıngaylamı gonderdın yoksa arada normal sekılde de gonderdınmıNormal iliski olmazmi oluyor adama git spermini buraya doldur gel demiyoz yani:)) sadece bosalmaya yakin baska yere bosaliyor ordan alip fiskirtiyoz veee gelsin bebisler tabi Rabbimin izniyle
Ben bu ay sadece 1 kez yaptim bu yontemi.ama burdaki arkadaslar yumurtlamadan 2 gun oncesi baslayip gun asiri yumjrtlamadan 2 gun sonraya kdr hep siringalamislar.normal iliski olmamis zannimca olduysada yumurtlamadan sonra olmusturYok onu demedım sperm lerı ıcerı hep o ay sırıngaylamı gonderdın yoksa arada normal sekılde de gonderdınmı
Her seferinde yeni siringa daha steril olut bence.ben insulin siringasi kullandim 5 tane aldim.tanesini 50kurusa almistimher seferınde yenı bir sırınga ile mi yapıosunuz yoksa aynı şırıngayı mı kullanıyorsunuz acaba ??
Evet canım ayrıntılı da yazdım nasıl yaptığımı direk oldu zaten. Eğer başka bir sıkıntın yoksa bire bir uyguladığında Allah da nasip ederse tabi olur zatenCnm bu yontrmlemı hamıle kaldın
Hıc bır sıkıntımız yok bakalım denıcemEvet canım ayrıntılı da yazdım nasıl yaptığımı direk oldu zaten. Eğer başka bir sıkıntın yoksa bire bir uyguladığında Allah da nasip ederse tabi olur zaten
Canım ayrıntılıda YaZdım dedın ya nerden bakıcamEvet canım ayrıntılı da yazdım nasıl yaptığımı direk oldu zaten. Eğer başka bir sıkıntın yoksa bire bir uyguladığında Allah da nasip ederse tabi olur zaten
Canım 7 ağustosta bu sayfada yazdığım yazıyı tekrar kopyalıyorum.Canım ayrıntılıda YaZdım dedın ya nerden bakıcam
Canım 7 ağustosta bu sayfada yazdığım yazıyı tekrar kopyalıyorum.
Ben insülin şırıngası kullandım iğnesini çıkarıp. Çünkü bu şırınga daha uzun hem çok rahat giriyor İnce olduğu için hem de daha derine gidiyor uzunluğundan dolayı. Diğer önemli yaptığım şey ben yatarken denemedim. Belimin altına yastık koydum ayaklarımı duvara dayadım o şekildeyken şırıngayı yavaş yavaş soktum sonuna kadar. Hepsi girince yavaş yavaş değil bi anda bastım. Bir de biz çok bekletmedik spermi. Ben ayaklarım havada bu şekilde beklerken eşim bardağa boşalıp onu şırıngaya hızlıca çekip getiriyordu bana.Ve ayaklarım duvara dayalı en az yarım saat bekliyordum öyle. 1 damla bile dışarı akmıyordu bu şekilde. Ve ben adet bittikten 4-5 gün sonra falan başladım yapmaya 2 güne bir yaptım. Fakat tam yumurtlamadan 2 gün önce, 1 gün önce ve yumurtlama günü üstüste 3 gün yaptım. Bunların dışında 2 güne bir.Bir de son olarak unutmadan. Eğer boşalma fazla olursa 2 insülin şırıngasını birden hazırlayıp versin eşiniz size. sıra sıra aynı işlemi uygulayın. Ama mutlaka sonuna kadar sokun şırıngayı incecik zaten hissetmiyorsunuz bile. Dışarı akan olmasın. En önemli şey dediğim pozisyonda yapıyor olmanız. Yapıp sonra ayaklarınızı dikmeyin. Belinizin altında yastık, ayaklarınız duvara dayalıyken deneyin.
Sizde sorun kimde canim?Bugun et oldum hemde kirmizilar 3 gun erken geldi normalde gecerdi ama bu sefer boyle oldu
Esimde canim ama bu ay onu daha iyi beslemeye gayret edecm keciboynuzu i ceviz muz vs hakkimizda hayirlisi olsun insallah ama bu yontemden cok umutluyum evde kendi sınırsız aşılama yapıyoruzSizde sorun kimde canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?