- 8 Aralık 2014
- 143
- 126
- 48
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Maalesef degil..Bizim azcik onlari idare etmiz lazimYüzde seksen alttan alan kadin erkek herkes ayni oranda ezilmeye mahkumdur
Oran fifty fifty olmaliydi
Maalesef degil..Bizim azcik onlari idare etmiz lazim
ozaman soyle diyelim..Evlilige eşe gore idare etme payi degisir :) bazen %50 iken bu pay baz gun gelir % 80' sizin idare etmeniz gerekebilir... :)%50 aziciktan ote bir oran
ozaman soyle diyelim..Evlilige eşe gore idare etme payi degisir :) bazen %50 iken bu pay baz gun gelir % 80' sizin idare etmeniz gerekebilir... :)
Anlastik :)) ciktiklari oluyor bee..okadar da haksizlik etmeyelim hepten odun degiller ya..hic mi guzel zamanlari yok bunlarin :) ( bu arada bak bu oran tartismamiz bile bir ornek olabilir ciftlere :)) ben de diretseydim hayir % 80 diye ortayolu bulamazdik belki de kavga ederdikbazı gün de erkek %80 e çıkacaksa olur, anlaştık
Anlastik :)) ciktiklari oluyor bee..okadar da haksizlik etmeyelim hepten odun degiller ya..hic mi guzel zamanlari yok bunlarin :) ( bu arada bak bu oran tartismamiz bile bir ornek olabilir ciftlere :)) ben de diretseydim hayir % 80 diye ortayolu bulamazdik belki de kavga ederdikama ben alttan alinca sen beni daha iyi anladin aslinda ayni seyi dusumdugumuzu farkettik :)) ) Eslere de boyle davransak no problem kizlarrr :)
Kesinlikle katılmıyorum size sürekli alttan alarak bile düzelmeyecek erkek o kadar çokki. Öyle herşeye eyvallah deyince kıymetin anlaşılmıyor
Konunun amacını anlayamadım ki.
İnsanın ahlak değeri ve davranış şekli hem kişi bazlı hem de evlilik bazlıdır.
Şiddet gören kadın nasıl evliliğine sahip çıksın diye genel bir öğüt verebilirsin ki?
Ya aldatılan kadın?
Ya alkolik kocası olan kadın?
Ya kvalidesinden izinsiz WC ye gidemeyen kadın?
Cidden anlayamadım konunun amacını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?